Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
a végén még kihozzátok h jó volt a playcall.
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcalljabraxa88
Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.mukijoe
De nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Toca
Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.mukijoe
egyáltalán nem tuti. de ha van egy ilyen RBd akkor használd.
több mint 11 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
De nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Toca
Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 353
Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XDStez
Nem összehasonlítani akartam, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha van lehetőséged 3 play játszani 2 helyett, akkor nem biztos hogy rosszul döntesz, ha a 3 mellet döntesz. Jobb mint a 2 vagy a nulla.
Minden playben benne van a kudarc esélye, nincs olyan ami tuti, mert akkor PC azt hívta volna, és most a hóx örülne.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 209 — Vikings fan
De nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.
több mint 11 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 192 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem.
A legszarabb play a nem hívott play.
Lásd Denver-Baltimore 2012, mikor döntetlennél van két időkérésed meg 31 másodperced, és a liga egyik legjobb offensére egy játékot sem hívsz, hanem letérdelsz.
Hidd el, voltak már szarabb döntések.Lecsó
kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...braxa88
Mivel konf elődöntő volt, talán azon is.
De sose fogjuk megtudni, mint ahogy azt sem, mi lett volna, ha ML fut...Lecsó
Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XD

több mint 11 éve
Ravens szurkolóként nagyon jól szórakoztam. Tán a legjobb döntő volt, amit láttam, pedig a 90-es évek óta nézem.
A sokat emlegetett hívásról: nem példa nélküli. Két éve a Ravens volt a haszonélvezője, hogy a Kaepernickkel, Frank Gore-ral a 49-ers pár yard és gólra négyszer hívott passzt a végén.
Nem olvasom a seattle-i sajtót, de a védelem tegnapi teljesítményét hogyan értékelik? Az első félidőben úgy emlékszem, volt négy pats drive, abból háromszor végigment a pats (a int a célterületen volt). Majd a harmadik negyedben az első pats drive int, a rá következő drive punt, majd kétszer végigment a pats. Közel sem D dominancia...és a Seattle O mintha arra számított volna a 3. negyed közepén, hogy az ezen a meccsen nem domináns D-vel behúzzák 24 pont alatt a meccset.lucio
rövidpasszos buzizást szoptuk, ezt is vártuk. Simon bekerülésével meg pláne.
több mint 11 éve
Nem.
Lásd Denver-Baltimore 2012, mikor döntetlennél van két időkérésed meg 31 másodperced, és a liga egyik legjobb offensére egy játékot sem hívsz, hanem letérdelsz.
kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...braxa88
Mivel konf elődöntő volt, talán azon is.
De sose fogjuk megtudni, mint ahogy azt sem, mi lett volna, ha ML fut...
több mint 11 éve
lucio 329
Ravens szurkolóként nagyon jól szórakoztam. Tán a legjobb döntő volt, amit láttam, pedig a 90-es évek óta nézem.
A sokat emlegetett hívásról: nem példa nélküli. Két éve a Ravens volt a haszonélvezője, hogy a Kaepernickkel, Frank Gore-ral a 49-ers pár yard és gólra négyszer hívott passzt a végén.
Nem olvasom a seattle-i sajtót, de a védelem tegnapi teljesítményét hogyan értékelik? Az első félidőben úgy emlékszem, volt négy pats drive, abból háromszor végigment a pats (a int a célterületen volt). Majd a harmadik negyedben az első pats drive int, a rá következő drive punt, majd kétszer végigment a pats. Közel sem D dominancia...és a Seattle O mintha arra számított volna a 3. negyed közepén, hogy az ezen a meccsen nem domináns D-vel behúzzák 24 pont alatt a meccset.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 209 — Vikings fan
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.

Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.nfl_lover
Same old Bevell, ez egy akkora retardált... Nagyobb erőfeszítést, bazzeg talán nem hívom az SB legfontosabb playét az ST gunnerre. Fú előjött az összes Vikingsos emlék ezért is fáj ez ennyire....
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 415
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.

Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.nfl_lover
Cut.
több mint 11 éve
nfl_lover 912

Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.
több mint 11 éve
Nem.
kettőt ne hassonlítsuk már össze. ezen SB W múlott...
több mint 11 éve
Döbbenet. Az nfl.com kommentátora (ex frisco db, kicsi néger, nem ugrik be a neve) mondta egyből utàna, hogy ő ezt nem hiszi el, védhetetlen call, érthetetlen. Én nem tudom, hogy ezt, hogy lehet megmagyarázni, hogy jó volt, meg a "meglepetés ereje", ja, meglepődtünk. Al papa már smsben kirúgta volna Bevellt.
több mint 11 éve
Nem.
Hidd el, voltak már szarabb döntések.
több mint 11 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Ha mi ilyen nehezen dolgozzuk fel,akkor mit érezhet Carroll?! Nagyon rossz döntés,de ő rakta össze ezt a csapatot,neki valahogyan meg tudom bocsájtani. Ha viszont Bevell kúrja el akkor a fejét karón szerettem volna látni.
több mint 11 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
3 futás nem fért volna bele, max 2.Lecsó
De nem biztos, hogy ilyen helyzetben ekkorát kell kockáztatni. Egyébként a meccs után Wagner és Irvin is lenyilatkozta, hogy Lynch a legjobb futó a ligában és érthetetlen döntést hoztak, amikor nem adták oda neki a labdát. Ha incomplete, akkor is 2 lehetőség marad; ha elkapja Lockette, de nem sikerül benyújtani, akkor meg ugyanúgy 1, mintha elsőre falnak szaladunk. Ezzel gyakorlatilag egy 5. számú elkapóra dobott játékra tettünk fel mindent.
több mint 11 éve
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcallja
több mint 11 éve
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Pontosan így van.
És PC szerintem helyesen tette, hogy erre törekedet (ha így volt).
Utólag persze szar a hívás, de azt neki akkor ott kellett kimatekoznia, és ha fut 2-t és nem jön be, akkor most azon menne a polémia, hogy bent maradt 1 play...

Ha másodikra passzol, a harmadik futásra ugyanúgy nem marad ideje.
több mint 11 éve
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Nem elsőre.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Soldados
Ha a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.
több mint 11 éve
3 futás nem fért volna bele, max 2.
több mint 11 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Korábbi kommentben is ezt mondtam, hogy fölösleges volt terhet tenni a saját játékosaink vállára. Ha a Pats megfogja Lynchet 3-szor, kötve hiszem, hogy ilyen elkapógárda mellett bárki elkezdene reklamálni, miért nem passzolunk az 1 yardoson.
Utólag könnyű okosnak lenni, de ez a hívás egy pillanatig sem tűnt helyesnek.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 598 — Poloska confirmed
Összedől a világ? Nem. Ugyanúgy leülünk szeptembertől és nézzük tovább ahogyan játszanak, és ugyanúgy várjuk majd a rangadókat..undisputedly
Valahogy a 2-14 et is kihordtuk... 😊
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ne csináljatok ebből mítoszt, az előző TD drive il FG rajz is hasonló volt
Td In20ML 14y, in5ML 1y, passtoBaldwin
Fg in20ML 7y, in10RT 2y, in10 ML nogain, FG
Fokozatosan de megölte Lynchet a Pats, a TD előtti 14es volt az utsó nagy lódulás, utána 1, 2, 2, 1, 5, 4 - mikortól egyértelmű volt, hogy a labdán kell ülni, onnantól nem muzsikált, s félperc miatt nem fért bele a második futókísérlet a végén, illetve szerintem mindenki Belicsekre várt mikor kér időt.sutianap
Pontosan 1 yard elég lett volna a meccshez, azt pedig minden egyes alkalommal hozta Lynch.

Ahogy sok szakértő és korábbi játékos megfogalmazta: worst playcall ever in NFL! Ezt csakis Caroll szúrta el, mert megnyert meccs volt, ahol annyi dolga lett volna, hogy futást hív.

Mindenesetre gratulálok a szép szezonhoz! Fantasztikus meccs volt két fantasztikus csapat között, s mint ilyenkor mindig, nüanszok, vagy lehetetlennek hitt dolgok döntenek. Az elmúlt 2 évben ebben rendre a Seahawks volt nyerő, talán épp ezért furcsa most, hogy ezúttal mégsem sikerült. De fel a fejjel, ez a csapat még nem végzett, még nem áldozott le, évekig domináns maradhat a ligában!Soldados
Tyree elkapása, Samuel elejtett labdája, Manningham elkapása, most Kearse elkapása - a Patsnek olyan sokszor volt peche, olyan sokszor nem sikerült feltenni az i-re a pontot ilyen apró momentum miatt. Ebben a sportban szinte több a szerencsefaktor mint a pókerben. 😊

Idén nem is szerencsénk volt igazán, mert az ellenfél rossz döntése nem a klasszikus értelemben vett szerencse. De ha így nézzük, a Postások hívása Flacco mélységi passzára volt az idei rájátszás legrosszabb hívása, azzal volt igazán "szerencsénk". Itt nem volt reménytelen a hívás, az útvonal a keresztező játékossal jól volt kitalálva, csak Butler tökéletesen olvasta a játékot és tökéletes védőmunkát mutatott be, ahogy belépett a passzsávba. Ahogy vállal ellökte az elkapót, hogy az repült a levegőbe, Chancellornek is a dicsőségére vált volna. (Valamit egyébként biztos látnak az edzők a Pats védelmében, amit én nem, mert a Ravensnél is Forsettet nem tudtuk tartani és ennek ellenére mély passz volt a hívás, itt is biztos volt oka, hogy nem Lynchre bízták az ítéletvégrehajtást.)

Kearse elkapása - ami egy kivédekezett passz volt - volt igazából szerencse (és remek helyzetfelismerés). Én egyébként valahogy éreztem az INT-t, csak azt hittem, hogy DMC vagy Revis fog egy mélységi passzt lekapni.Burkus
Az én HSZ-emben egyáltalán nem szerepel a szerencse szó. 😉

Az egyetlen lényegi ténymegállapítás, hogy egy megnyert meccset Caroll rossz hívása miatt vesztett el a Seahawks. És ezzel nehéz lenne vitatkozni. Ehhez semmi köze Tyree-nak, a Pats korábbi Super Bowljainak, vagy épp Revisnek.Soldados
A rossz híváshoz mint helyzethez kellett egy olyan hihetetlen mázli mint az említett esetek, megint szerencsével került egy csapat a Pats ellen egy olyan helyzetbe, hogy jót hívjon (Burress) vagy rosszat, mint tegnap. Én meg ennyire akartam reagálni.Burkus
Most se értem. Én egyetlen egyszer sem említettem szerencsét.

Szerencsés volt az a hosszú elkapás? Részben igen. És? Ez mit változtat azon a szituáción, hogy egy rossz play hívás döntötte el a meccset? Semmit.

A Pats nem szerencsével nyert. Senki nem állított ilyet. A szerencse emlegetése rendre olcsó kifogás bármely (elfogult) szurkoló részéről. Egy meccsen nagyjából 150 play van, ebből ha van is 1-2 szerencsés, olcsó duma arra fogni a meccs kimenetelét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!