Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Hú gyerekek mi megy itt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.Sebii
Plusz nem a 2013-as New Eanglan-nál volt egy többszörös gyilkos? Az se az emberi nagyság csúcsa 😀

több mint 10 éve
csrnyei San Francisco 49ers 489
Azért próbál szépíteni:

About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
 twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096tejbegrrr!!!
Ezek után el lehet képzelni mik történtek volna,ha nincs riszpekt...:/
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Ez sem semmi...

krankovics
Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊Stopyt
Azért próbál szépíteni:

About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
 twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
krankovics
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyei
Ha megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazar
Sajnos ő se Hawks fan😕csrnyei
Azért mégis, hátha hordaná.BigBaltazar
Azt mondta,hogy ez tetszik neki:
csrnyei
Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?BigBaltazar
Nem,továbbra sem,csak kultúrált határok között érti és szereti tréfát...
több mint 10 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.Sebii
Ha jól emlékszem Te kérted az eredménykövetőben, hogy ne két hülye miatt ítéljük el az egész csapatod... ez vonatkozzék mostanra is! Amúgy Sherm abszolút rászolgált, a másik viszont tényleg gáz!

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 935
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ehh, ez a Bitch Mode eléggé legalja lett, még ha a 2013-as (tehát nem a mostani) Seahawksot minden idők legparasztabb csapatának is tartottam (és még finoman szóltam 😛), de ez akkor is gáz, olyan szintű, mint Browner pofázása volt. Nem értem, ezekre miért van szükség, inkább örülnének, hogy kaptak valahol még egy esélyt, hogy játszanak, vagy ha már annak nem, akkor a bajnoki címnek. Na mindegy
Sherman meccs közbeni akciója miatt azért bőven megérdemelte, de a korrektség jegyében a kedvenc képem mégis az volt, amikor elsőként ment gratulálni Bradynek. Ott rengeteget nőtt a szememben 😊
Julian szerintem ettől nem lesz nulla | bár rohadt mókás az emberi nullaságról beszélni ennél a csapatnál... | , bár Braxa eddig sem tartotta őt semmire, a döntő után sem fog változni ez
Na de nem ez a lényeg, inkább reménykedjetek Wilson korrekt szerződésében, a jó draftban, és hogy jöhet az újabb menetelésetek 😊

több mint 10 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Ez sem semmi...

krankovics
Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
krankovics
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyei
csrnyei
Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
krankovics
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
krankovics
Azért mégis, hátha hordaná.

több mint 10 éve
krankovics
Sajnos ő se Hawks fan😕
több mint 10 éve
krankovics
Ha megadod a muterod címét, neki veszek egyet!

több mint 10 éve
krankovics
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirt
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 929
Mondjuk pont tőle nem vártam volna. Nem sokat számít, de én a tavalyi ünneplésen nem emlékszem Broncost gúnyoló dolgokra. Szóval győzni is tudni kell!garrett27
Edelman húzása sem korrekt és Blounté sem. Sherman felé van törleszteni való, és legyünk őszintén meg is érdemli ezt a fricskát, mert ő is bőszen osztogatja ezeket. Elég csak a Sb akciójára gondolni amiről készült a kép, vagy ha tavaly a győzelem utáni bunkóságot keresünk tőle, akkor a Patrick Petersonnak intézett beszólásra is gondolhatunk...

Lynch viszont nem érdemli meg és pláne nem Blountnak kellene ezt csinálni...

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ez sem semmi...

krankovics
Egyszer ő is visszakapja

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Na még Sherman a full bunkó.. Nem bántásból, de azért itt is van egó. 😊
 scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15617_10203330041922849_1388075324083416880_n.jpg?oh=338cd3436c9d9cbb2cc73de7b81937f4&oe=555CD8DBOszi
 mtc.cdn.vine.co/r/videos/7DE42F03E31173852251786461184_3318d5312b4.1.5.8731293440181753227.mp4?versionId=avvIWhucD83w7G1CQhehhIeKtrCyPx8t

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Ez sem semmi...

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 022 — Csodabogár
Hát igen.... attól még, hogy valaki jó játékos emberileg lehet egy nagy nulla is.Sonics
ezt így ebből leszűrted? nájsz 😊 ha emlékezetem nem csal Sherman pont Revist gúnyolta ezzel, akinek a nyomába nem ér...hát most visszakapta. C'est la vie. ebbe is be kell állni fiúk.

több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Hat igen emberileg tenyleg nulla lett ettol 😀 nem vedeni akarom de ez azert tulzas 😊

több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
Hát igen.... attól még, hogy valaki jó játékos emberileg lehet egy nagy nulla is.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nem lepődtem meg
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15617_10203330041922849_1388075324083416880_n.jpg?oh=338cd3436c9d9cbb2cc73de7b81937f4&oe=555CD8DBOszi
Mondjuk pont tőle nem vártam volna. Nem sokat számít, de én a tavalyi ünneplésen nem emlékszem Broncost gúnyoló dolgokra. Szóval győzni is tudni kell!garrett27
nekem nem jelenik meg a kép. ki a bunkó, Gronk?braxa88
A bostoni drukkerek feladtak Edelman-nak a buszra egy Shermant ábrázoló táblát (a négyujjas kép a döntőről - Hány gyűrűje van Brady-nek felirattal), Edelman pedig pózolt vele...Mondjuk seggrészegnek tűnt...darth king
Szomjas biztosan nem volt.

több mint 10 éve
darth king New England Patriots 21
nekem nem jelenik meg a kép. ki a bunkó, Gronk?braxa88
A bostoni drukkerek feladtak Edelman-nak a buszra egy Shermant ábrázoló táblát (a négyujjas kép a döntőről - Hány gyűrűje van Brady-nek felirattal), Edelman pedig pózolt vele...Mondjuk seggrészegnek tűnt...