Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Hú gyerekek mi megy itt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.SebiiPlusz nem a 2013-as New Eanglan-nál volt egy többszörös gyilkos? Az se az emberi nagyság csúcsa 😀
több mint 10 éve
Azért próbál szépíteni:Ezek után el lehet képzelni mik történtek volna,ha nincs riszpekt...:/
About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
Azért próbál szépíteni:Ez sem semmi...Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊Stopyt
krankovics
About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
twitter.com/LG_Blount/status/563136621155844096
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Nem,továbbra sem,csak kultúrált határok között érti és szereti tréfát...Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?BigBaltazarAzt mondta,hogy ez tetszik neki:Azért mégis, hátha hordaná.BigBaltazarSajnos ő se Hawks fan😕csrnyeiHa megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazarHa valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
csrnyei
több mint 10 éve
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.SebiiHa jól emlékszem Te kérted az eredménykövetőben, hogy ne két hülye miatt ítéljük el az egész csapatod... ez vonatkozzék mostanra is! Amúgy Sherm abszolút rászolgált, a másik viszont tényleg gáz!
"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 10 éve
Milyen emberi nullaság ennél a csapatnál? Semmivel sincs több bunkó játékosunk mint bármelyik csapatnak. De hát a jó csapatoknak sok a hatere ez már csak így megy.
több mint 10 éve
Ehh, ez a Bitch Mode eléggé legalja lett, még ha a 2013-as (tehát nem a mostani) Seahawksot minden idők legparasztabb csapatának is tartottam (és még finoman szóltam 😛), de ez akkor is gáz, olyan szintű, mint Browner pofázása volt. Nem értem, ezekre miért van szükség, inkább örülnének, hogy kaptak valahol még egy esélyt, hogy játszanak, vagy ha már annak nem, akkor a bajnoki címnek. Na mindegySherman meccs közbeni akciója miatt azért bőven megérdemelte, de a korrektség jegyében a kedvenc képem mégis az volt, amikor elsőként ment gratulálni Bradynek. Ott rengeteget nőtt a szememben 😊
Julian szerintem ettől nem lesz nulla | bár rohadt mókás az emberi nullaságról beszélni ennél a csapatnál... | , bár Braxa eddig sem tartotta őt semmire, a döntő után sem fog változni ez
Na de nem ez a lényeg, inkább reménykedjetek Wilson korrekt szerződésében, a jó draftban, és hogy jöhet az újabb menetelésetek 😊

több mint 10 éve
Ez sem semmi...Tudod idáig több szó esett arról,hogy miért hivtuk azt a playt a végén,mint arról,hogy a Pats nyert. Valamivel fel kellett magukra hívni a figyelmet. Szánalom 😊
krankovics
több mint 10 éve
Most mégis kedveli a Seahawks-ot, vagy a színösszeállítás piros-arany legyen?Azt mondta,hogy ez tetszik neki:Azért mégis, hátha hordaná.BigBaltazarSajnos ő se Hawks fan😕csrnyeiHa megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazarHa valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
csrnyei
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Azt mondta,hogy ez tetszik neki:Azért mégis, hátha hordaná.BigBaltazarSajnos ő se Hawks fan😕csrnyeiHa megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazarHa valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
több mint 10 éve
Azért mégis, hátha hordaná.Sajnos ő se Hawks fan😕csrnyeiHa megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazarHa valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
több mint 10 éve
Sajnos ő se Hawks fan😕Ha megadod a muterod címét, neki veszek egyet!BigBaltazarHa valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
több mint 10 éve
Ha megadod a muterod címét, neki veszek egyet!Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtcsrnyeikrankovics
több mint 10 éve
Ha valaki szeretne venni:http://www.sullysbrand.com/item/817/bitch-mode-24-t-shirtkrankovics
több mint 10 éve
Mondjuk pont tőle nem vártam volna. Nem sokat számít, de én a tavalyi ünneplésen nem emlékszem Broncost gúnyoló dolgokra. Szóval győzni is tudni kell!garrett27Edelman húzása sem korrekt és Blounté sem. Sherman felé van törleszteni való, és legyünk őszintén meg is érdemli ezt a fricskát, mert ő is bőszen osztogatja ezeket. Elég csak a Sb akciójára gondolni amiről készült a kép, vagy ha tavaly a győzelem utáni bunkóságot keresünk tőle, akkor a Patrick Petersonnak intézett beszólásra is gondolhatunk...
Lynch viszont nem érdemli meg és pláne nem Blountnak kellene ezt csinálni...
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ez sem semmi...Egyszer ő is visszakapja
krankovics

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Na még Sherman a full bunkó.. Nem bántásból, de azért itt is van egó. 😊mtc.cdn.vine.co/r/videos/7DE42F03E31173852251786461184_3318d5312b4.1.5.8731293440181753227.mp4?versionId=avvIWhucD83w7G1CQhehhIeKtrCyPx8t
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15617_10203330041922849_1388075324083416880_n.jpg?oh=338cd3436c9d9cbb2cc73de7b81937f4&oe=555CD8DBOszi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Hát igen.... attól még, hogy valaki jó játékos emberileg lehet egy nagy nulla is.Sonicsezt így ebből leszűrted? nájsz 😊 ha emlékezetem nem csal Sherman pont Revist gúnyolta ezzel, akinek a nyomába nem ér...hát most visszakapta. C'est la vie. ebbe is be kell állni fiúk.
több mint 10 éve
Hat igen emberileg tenyleg nulla lett ettol 😀 nem vedeni akarom de ez azert tulzas 😊

több mint 10 éve
Hát igen.... attól még, hogy valaki jó játékos emberileg lehet egy nagy nulla is.
több mint 10 éve
nem lepődtem meg
több mint 10 éve
Szomjas biztosan nem volt.A bostoni drukkerek feladtak Edelman-nak a buszra egy Shermant ábrázoló táblát (a négyujjas kép a döntőről - Hány gyűrűje van Brady-nek felirattal), Edelman pedig pózolt vele...Mondjuk seggrészegnek tűnt...darth kingnekem nem jelenik meg a kép. ki a bunkó, Gronk?braxa88Na még Sherman a full bunkó.. Nem bántásból, de azért itt is van egó. 😊Mondjuk pont tőle nem vártam volna. Nem sokat számít, de én a tavalyi ünneplésen nem emlékszem Broncost gúnyoló dolgokra. Szóval győzni is tudni kell!garrett27
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/15617_10203330041922849_1388075324083416880_n.jpg?oh=338cd3436c9d9cbb2cc73de7b81937f4&oe=555CD8DBOszi
több mint 10 éve
A bostoni drukkerek feladtak Edelman-nak a buszra egy Shermant ábrázoló táblát (a négyujjas kép a döntőről - Hány gyűrűje van Brady-nek felirattal), Edelman pedig pózolt vele...Mondjuk seggrészegnek tűnt...nekem nem jelenik meg a kép. ki a bunkó, Gronk?braxa88Na még Sherman a full bunkó.. Nem bántásból, de azért itt is van egó. 😊Mondjuk pont tőle nem vártam volna. Nem sokat számít, de én a tavalyi ünneplésen nem emlékszem Broncost gúnyoló dolgokra. Szóval győzni is tudni kell!garrett27
krankovics