Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Mi van, ha Lynch tényleg megy?  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/10/if-marshawn-is-walking-away-seahawks-need-a-solid-plan-b/tejbegrrr!!!
De most az volt régebben a felállás hogy a régieket megtartani, és offense-t erősíteni (legfőképp WR fronton). Bár Lynch nagyon jó formában volt az idényben. Azért kíváncsi lennék tényleg mennyi pénzt szánnának Lynch-re vagy hogy ő mennyit kér 😊 Na de majd kiderül.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Mi van, ha Lynch tényleg megy?  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/10/if-marshawn-is-walking-away-seahawks-need-a-solid-plan-b/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
JS még azt is mondta, hogy RW szerződésénél is azt nézik, mi a legjobb a csapatnak, és az irányító is bajnokságokat akar nyerni. Egy lehetséges megoldás:

Maybe Seattle gives Wilson a lower annual salary, say $16-18 million per season, but fully guarantees the entire contract, something that rarely occurs past the second season in a new deal. That would put the Seahawks at risk, in case Wilson is injured or his play declines, but would also allow them to get a more cap-friendly deal with quarterback salaries pushing over $22 million per season.

sea.247sports.com/Bolt/Schneider-plans-outside-the-box-approach-on-Wilsons-contract-35557906

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-seasontejbegrrr!!!
esélyteen Suh. hatalmas pénzt akar, télleg hatalmasat.
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.braxa88
Illetve nem lenne akkora boost ennek a védelemnek szerintem mint amilyen fizetést kapna, meg hosszú távon le kellene mondanunk egy-két dologról. Back to back NFC bajnokok vagyunk, inkább tartsuk meg a jó munkásembereinket. Persze ez csak az én véleményem.Medvepapa
így van. jövőre visszatér Mebane és Hill. teljesen jó DT páros lehet ez. sőt.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-seasontejbegrrr!!!
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.braxa88
Illetve nem lenne akkora boost ennek a védelemnek szerintem mint amilyen fizetést kapna, meg hosszú távon le kellene mondanunk egy-két dologról. Back to back NFC bajnokok vagyunk, inkább tartsuk meg a jó munkásembereinket. Persze ez csak az én véleményem.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
McD és Miller cuttal még nagyon messze vagyunk attól. Carp szerződése meg most jár le.
több mint 10 éve
😀

Jon Ryan ‏@JonRyan9
I just tweeted. I think I'm moving forward in the stages of grief. Stage 5 is acceptance followed by the new stage 6 which is tweeting.

több mint 10 éve
Plusz lesz vagy 3-4 komp. pick., ne felejtsük. 😊Medvepapa
JS rádióinterjúban 10 pickről beszélt. Meg arról, hogy több SB-t akar nyerni a csapattal. 😊

több mint 10 éve
JS a Superbowlról:

több mint 10 éve
Kizárólag Lynchen múlik, akar-e (nálunk) játszani jövőre is, de még nem döntött:  mynorthwest.com/422/2708088/Schneider-on-Lynch-Whether-or-not-he-wants-to-play-next-year-I-canapost-answer-that?utm

több mint 10 éve
Mi van, ha Suh tényleg jön? Minden idők védelme + komoly O erősítés a draftról + McDaniel és Miller (esetleg Carpenter) cut. Részletek itt:  seahawksdraftblog.com/ndamukong-suh-seattles-full-on-aggressive-off-season

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nem tudom volt-e már, de Seahawks hired Lofa Tatupu as assistant LBs coach. 😊CSABI27
Az első mez amit beszereztem Tatupu 51-ese volt. Én kedveltem a játékát és örömmel látom a stábban. A Carroll gyerekre pedig kíváncsi leszek. Csak Bevellt tudnám feledni!
Közben, ha jól láttam Harvinért nem kaptuk meg a 4. körös picket, csak a 6. köröset mert nem szerződött újra a Jets-el.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Nem tudom volt-e már, de Seahawks hired Lofa Tatupu as assistant LBs coach. 😊
több mint 10 éve
Lynch-nek még van szerződése nem? Vagy ha lejár nem akarnak vele hosszabbítani?Oszi
van, persze... csak látod idén is holdoutolt... több pénzt szeretne illetve hosszabbítást. amit az FO nem nagyon akar, mert már 29 éves és ki tudja mennyi van a tankban...SeaSzilaHawk
Jajj értem😊 Az a sok skittles nehogy a rovására menjen😊 Azért a liga egyik legjobb RB-ét csak tartanák még egy ideig. Bár majd eldöntik...
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Lynch-nek még van szerződése nem? Vagy ha lejár nem akarnak vele hosszabbítani?Oszi
van, persze... csak látod idén is holdoutolt... több pénzt szeretne illetve hosszabbítást. amit az FO nem nagyon akar, mert már 29 éves és ki tudja mennyi van a tankban...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Ha már draft:
Korai még erről beszélni főleg a mi esetünkben, de sztem CB v. WR draft lehet az első körben + Gurley ha lecsúszik 31-ig. Gurley annyira unique talent, hogy sztem benne van hogy behúzzuk.
CB: szerintem Maxwell szerepet kap az Expendables 4.-ben, Jalen Collins pedig remek fit lenne a LOB-ba.
WR: mondjuk én nem látok értékben megfelelőt 1/31-en. DGB ha eddig csúszik, akkor ott komoly off field bajok lehetnek, ebbe a WR corpba pedig inkább egy Wilson személyiség kellene. 2.-3. körben lehet ilyet találni, Coates, Strong, Lockett. Bővebben később.
igen, nagyon sok pickünk lesz, ú h lehet kockázatot vállalni, úgy ahogy a frisco is tette az elmúlt években.
tényleg, gurleyről megfeledkeztem, ugyanúgy ahogy Ekpre-olomu is csúszni fog a sérülése miatt Ő is... esélyes lehet nagyon, főleg, h Lynchnek lassan kell a cseréje.
RW-nek meg egy go-to-guy kell, egy hasonló mentalitású, csak hát az olyan mentalitású WR-ek nem jók általában... 😀
DGB-nél meg nagyon komoly off-field bajok vannak, kibaszták a Mizzouról, nagyon durva családi háttér, azt hiszem a bátyját vagy elzárták vagy már meg is halt. Ugye mari hónalja... nem egy egyszerű eset... nagyon sok csapat nem fog kockázatot vállalni. Ahogy írtam sztem 2. kör közepe/vége a reális, de lehet h úgy jár mint a honeybadger.
CB nem lesz első két körbe... túl jól fejlesztünk h ilyen magas pickeket szánjunk erre.SeaSzilaHawk
VAN NEKI
több mint 10 éve
Ha már draft:
Korai még erről beszélni főleg a mi esetünkben, de sztem CB v. WR draft lehet az első körben + Gurley ha lecsúszik 31-ig. Gurley annyira unique talent, hogy sztem benne van hogy behúzzuk.
CB: szerintem Maxwell szerepet kap az Expendables 4.-ben, Jalen Collins pedig remek fit lenne a LOB-ba.
WR: mondjuk én nem látok értékben megfelelőt 1/31-en. DGB ha eddig csúszik, akkor ott komoly off field bajok lehetnek, ebbe a WR corpba pedig inkább egy Wilson személyiség kellene. 2.-3. körben lehet ilyet találni, Coates, Strong, Lockett. Bővebben később.
igen, nagyon sok pickünk lesz, ú h lehet kockázatot vállalni, úgy ahogy a frisco is tette az elmúlt években.
tényleg, gurleyről megfeledkeztem, ugyanúgy ahogy Ekpre-olomu is csúszni fog a sérülése miatt Ő is... esélyes lehet nagyon, főleg, h Lynchnek lassan kell a cseréje.
RW-nek meg egy go-to-guy kell, egy hasonló mentalitású, csak hát az olyan mentalitású WR-ek nem jók általában... 😀
DGB-nél meg nagyon komoly off-field bajok vannak, kibaszták a Mizzouról, nagyon durva családi háttér, azt hiszem a bátyját vagy elzárták vagy már meg is halt. Ugye mari hónalja... nem egy egyszerű eset... nagyon sok csapat nem fog kockázatot vállalni. Ahogy írtam sztem 2. kör közepe/vége a reális, de lehet h úgy jár mint a honeybadger.
CB nem lesz első két körbe... túl jól fejlesztünk h ilyen magas pickeket szánjunk erre.SeaSzilaHawk
Lynch-nek még van szerződése nem? Vagy ha lejár nem akarnak vele hosszabbítani?
több mint 10 éve
Ha már draft:
CB nem lesz első két körbe... túl jól fejlesztünk h ilyen magas pickeket szánjunk erre.

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Visszatérve Tatupu-ra én is örülök neki, hogy a régi játékosaink szerepet vállalnak újra a csapatnál.
Nekem egyébként Kerney volt az akkori kedvenc... 😊

Még a draft előtt én arra leszek majd kíváncsi, hogy mennyire leszünk aktívak a FA piacon.
(Természetesen a mostani értékeink megtartása mellett.)
Például Maxwell marad-e, felvetődik-e esetleg egy olyan név aki szívesen jönne egy SB esélyes csapatba esetleg áron alul... stb., stb..Sonics
Na igen ez nehéz. De ha azt nézzük hogy voltak olyan emberek a csapatban akik piti pénzért olyat mutattak hogy csak néztünk😊Oszi
nyílván mindenki azt szeretné, hogy egy olyan csapata legyen, mint maddenben. mondjuk jöhetne Suh és Fairley is, aztán Dez és DT stb. de ha csak az egyik, akkor is milyen fasza lenne a Wr corps, vagy a Dline stb.
Sajna nem mükszik... a draftból kell építkezni, RW, Wagner, Lynch a fontosak, Maxwell és Carp közepesen. stb.
De lenne instant upgrade lehetőség, csak ugye a cap.
egy FA beleférne még, de akkor meg már nagyon szűkös lenne, és utána megint nehéz döntések jönnének pl egy Mebane cut, Miller cut stb.
jelen helyzetben nem nagyon hinném, h bárkit is hoznak, de persze hogy a piccsbe ne szeretnék egy Suh-t a Dline közepére 😀

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Ha már draft:
Plusz lesz vagy 3-4 komp. pick., ne felejtsük. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Sidney Rice, Percy Harvin, Terrell Owens, Braylon Edwards? 😊
Azért próbálkozások voltak.krankovics
voltak, Mike Williams-et ki is hagytad... 😀
hát jó de ezek már mind túl voltak a csúcson, kerestek nálunk egy kis geppát aztán szeva... percy lehetett volna igazándiból kedvenc, de hát egy idióta és Bevell sem tudta használni... még most is hihetetlen, h egy ilyen tehetséget nem tudunk kihasználni. De jót tett a csapatnak h kivágták és visszatértünk az erősségeinkre.

több mint 10 éve
hát nekem nem Largent, mikor visszavonult még a járást tanulgattam 😀
kb csak youtubeon láttam róla 1-2videot így nehéz megkedvelni.braxa88
nyilván én sem láttam Steve-et, csak hát kb rajta kívül nem volt klasszis elkapónk... szüval ha Seahawk Wr, akkor ő, de ahogy mondtam, nem is volt kedvencem...

több mint 10 éve
Visszatérve Tatupu-ra én is örülök neki, hogy a régi játékosaink szerepet vállalnak újra a csapatnál.

Még a draft előtt én arra leszek majd kíváncsi, hogy mennyire leszünk aktívak a FA piacon.
Például Maxwell marad-e, felvetődik-e esetleg egy olyan név aki szívesen jönne egy SB esélyes csapatba esetleg áron alul... stb., stb..Sonics
Na igen ez nehéz. De ha azt nézzük hogy voltak olyan emberek a csapatban akik piti pénzért olyat mutattak hogy csak néztünk😊
több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan

Például Maxwell marad-e, felvetődik-e esetleg egy olyan név aki szívesen jönne egy SB esélyes csapatba esetleg áron alul... stb., stb..

több mint 10 éve
Ja, mondjuk az új időkben igazán jó WR-ünk talán nem is volt. Nálatok ki a kedvenc?
 www.footballdb.com/teams/nfl/seattle-seahawks/alltime-receivingkrankovics
A belinkelt táblázatból Lynch. 😛