Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 15 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Ezt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anfernee
Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀Duff
egy sokk legyen elég😀anfernee
Sajnos az NFC West-ben nem ismert fogalom a szánalom...a vízikeselyű még él.

több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Ti örültök nekünk, mi örülünk nektek, ez egy jó barátság kezdete - vagy mégsem...?! 😀davemayer
A Bears-el semmi gondom, játszunk egy jót! Vannak csapatok, akiket nem szeretek, de nem akarok senkit megbántani, úgyhogy megtartom magamnak. Csak ne legyen már nagyon hideg nálatok!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Na ja. Hagy szagolják a fiatalok is a PO levegőjét. A PO szerintem arra is kiváló, hogy tiszta legyen, kikre lehet építeni, kik azok, akik bírják a feszültséget is, illetve hol ég a ház leginkább. Amúgy egész évben ezt a tüzet hiányoltam a csapatból. Azt a tartást, hogy pl -10 akárhányról visszatudunk jönni. Ha jól emlékszem csak a Carolina ellen tudtuk ezt megcsinálni (-14-ről), de az nem mérvadó. A többi meccsen rendre feladtuk. Ezt a harapós csapatot viszont nagyon lehet szeretni! Látjuk a réseket, repedéseket, de ebből a gárdából ki lehet hozni valamit a következő szezonban. Mondom ezt még akkor is, ha messziről fogunk draftolni és nagyon kemény a sorsolásunk.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Ti örültök nekünk, mi örülünk nektek, ez egy jó barátság kezdete - vagy mégsem...?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Olivér egy majom, nem tudja elviselni, hogy PO-ban vagyunk, azt meg, hogy továbbjutottunk pláne nem! Ki a f....t érdekel, szerencsétlen még a fodrászát sem találta meg hónapok óta! Maci Sanyi viszont most nagyon örül nekünk. Ha jól tudom a kommentátorok és szakértők közül már csak ő érdekelt. Nem lesz az olyan sima, főleg ha Cutlernek belehelik a tarkóját Clemonsék. Nekünk amúgy is jutalomjáték innentől kezdve, nincs miért izgulni, a csapat már letette a névjegyét. Mentjük az NFC West renoméját.

Ki tud valamit Tatupuról?garrett27
+1, főleg, ami a jutalomjátékot illeti.

Arról nagyon kevesen beszélnek, ho gy a csapat épülése, összekovácsolódása szempontjából, mennyire fontos ez a + 1-2 hét. Olyan tapasztalás ez a játékosoknak, és az edzői stábnak, amely pótolhatatlan.
Én főként ezért örülök a P.O-nak. Azon túl, hogy mindig jó érzés látni győzni a csapatot, vagy legalábbis (önmagához képest) derekas teljesítményt nyújtani például a regnáló bajnok ellen (még akkor is, ha az pár sebből vérzik, illetve hogy a Qwest field egy embertelen aréna) .

Azt megy elfelejtettem, hogy óriási köszi a szimpatizánsoknak, és külön köszönet a Saints szurkolóknak, olvasgatva a megjegyzéseiket, szerintem nagyon a helyén kezelték az eseményeket.
több mint 15 éve
Olivér egy majom, nem tudja elviselni, hogy PO-ban vagyunk, azt meg, hogy továbbjutottunk pláne nem! Ki a f....t érdekel, szerencsétlen még a fodrászát sem találta meg hónapok óta! Maci Sanyi viszont most nagyon örül nekünk. Ha jól tudom a kommentátorok és szakértők közül már csak ő érdekelt. Nem lesz az olyan sima, főleg ha Cutlernek belehelik a tarkóját Clemonsék. Nekünk amúgy is jutalomjáték innentől kezdve, nincs miért izgulni, a csapat már letette a névjegyét. Mentjük az NFC West renoméját.

Ki tud valamit Tatupuról?

több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duff
Ezt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anfernee
Duff!

Kérlek NE minősítsd az ellenfeleket ebben a stílusban 😂 . Hogy idén egyszer, már legyőztük őket, nem jelent semmit a rájátszásban. Kérlek olvasd vissza az előző meccs utáni kommenteket. E kommentek tanulságaként magad is megláthatod a kristálytiszta valóságot, ... a Macik annyira erősek, hogy csak önmagukat verhetik meg. 😛 😂

Pít figyelj kérdésem lenne!
R U OK? 😛 😀

Ten-Orcs! +Toca
De szép lenne a liga, ha nálatok landolna... 😛 😂

kösz üdv
Helm
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊petey
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.tenorx
Ááááá az kizárt, hogy Bostonba menne. BB-nek csak olyan játékosok kellenek akik üveggyöngyökért nyernek SB-t 😀
több mint 15 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 609
Ha már nincs a Rams, akkor egy másik NFC West csapatnak illik szurkolni. Mutassátok meg a maciknak is, hogy mittől döglik a légy.

Remélem NFC Worst nyeri a SB-t!

Go Seahawks! (ez csak a szezon végéig érvényes) 😊
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 508 — Vikings fan
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.tenorx
Vikingsra gondolsz ? 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 180 — fő libsi
Ki a fenét érdekel, hogy mit mond?!

Más: Aso úgy néz ki placcra kerül Orclandben!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!Helmut Zimmer
Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.
több mint 15 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.Duff
ebből már nem jössz ki Duff 😛petey
ebből sehogyse,mert nem nagyon van a playoffban olyan csapat aki nem a Seahawksal játszana legszívesebben😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 642 — Csodabogár
Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.Duff
ebből már nem jössz ki Duff 😛

több mint 15 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duff
Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀Duff
egy sokk legyen elég😀

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.
több mint 15 éve
attól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.

Tavaly Hester visszavitt egyet ha jól emlékszem.

több mint 15 éve
Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀
több mint 15 éve
Ezt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊

több mint 15 éve
Jó lesz a Hester vs. Washington.
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 508 — Vikings fan
Azért nagyon nem. Nem elég hogy Soldieren játszotok de ennek a Bearsnek van védelme. Persze nem akarlak leírni titeket de Saints messze jobb matchup volt nektek
több mint 15 éve
Én is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐Hanni
Én nem sajnalom. Nagyon nem szeretem azt a csapatot 😂
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Én is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐
több mint 15 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.
több mint 15 éve
Szóval Aso nagyon, de nagyon kéne....
Nem akármilyen pipa lenne DB sorban.
több mint 15 éve
ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz az

😂 :cool:petey
???
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂

...kevés....!!! 😊Helmut Zimmer
szom tudja, biztos front van. én kérek elnézést 😀