Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 8 éve
buccaneer
490
Mi a bajotok Hargraves-el? Floridai srác, az ide cb class egyik elit pickje, és talán a legnagyobb need a cb. Az, hogy a stáb nem ment ölre Normanért, hozzáteszem nagyon helyesen az nálam cb picket vízionál az első körben. Ha bent lesz a 9. helyen akkor az bpa need posztra.Nekem személy szerint semmi. Imádja Tampát, gyors, fordulékony srác, még a labdát is le tudja kapni, abszolút jó prospect. Nálam Ronnie stanley azért élvez elsőbbséget, mert egy megrögzött futásmániás, bolond vagyok.
TheBerzerker
több mint 8 éve
Mi a bajotok Hargraves-el? Floridai srác, az ide cb class egyik elit pickje, és talán a legnagyobb need a cb. Az, hogy a stáb nem ment ölre Normanért, hozzáteszem nagyon helyesen az nálam cb picket vízionál az első körben. Ha bent lesz a 9. helyen akkor az bpa need posztra.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Cay
189
Köszönet az alkotásért. ☺Elég perverz Johnny Footballal meg Pepperssel gruppenezni 😀Bekopogtattunk Normanhez ☺Hát! Én remélem a vasorrú bába nyit ajtót, miközben Jancsikával és Juliskával megy a gruppen. Egyszóval rosszkor zavarunk és el leszünk hajtva a vérbe! 😀
Cay
buccaneer
Off: Cay jó az aláírásod 😉
Matthew99
több mint 8 éve
zolkoo
259
Megcsináltam a "végső" mock-ot én is, a végső persze erős kifejezés amikor így röpködnek a blockbuster trade-ek. Van benne egy trade a Titans csapatával, sok változás amúgy nincs:Ez a verzio is tetszik, meg a realis eselye is van a tradenek a GM kapocs miatt. Bar kivancsi lennek, hogy mit kapnank meg akkor melle..
1/15 Noah Spence DE (kell még egy edge rusher Ayers mellé)
2/39 Robert Nkemdiche / Jonathan Bullard DT (ha Nkemdiche még elérhető, akkor ő az elsődleges)
2/45 Keanu Neal SS (a safety need nagyobb mint a cb need)
3/74 Jihad Ward DE (minőségi DE depth)
5/148 Tajae Sharpe WR (depth depth depth és netán VJax utód)
Roll
Pedig mar elkezdtem Bullardot figyelgetni😉
több mint 8 éve
Elég perverz Johnny Footballal meg Pepperssel gruppenezni 😀Bekopogtattunk Normanhez ☺Hát! Én remélem a vasorrú bába nyit ajtót, miközben Jancsikával és Juliskával megy a gruppen. Egyszóval rosszkor zavarunk és el leszünk hajtva a vérbe! 😀
Cay
buccaneer
Off: Cay jó az aláírásod 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
buccaneer
490
Bekopogtattunk Normanhez ☺Hát! Én remélem a vasorrú bába nyit ajtót, miközben Jancsikával és Juliskával megy a gruppen. Egyszóval rosszkor zavarunk és el leszünk hajtva a vérbe! 😀
Cay
több mint 8 éve
Megcsináltam a "végső" mock-ot én is, a végső persze erős kifejezés amikor így röpködnek a blockbuster trade-ek. Van benne egy trade a Titans csapatával, sok változás amúgy nincs:1/15 Noah Spence DE (kell még egy edge rusher Ayers mellé)
2/39 Robert Nkemdiche / Jonathan Bullard DT (ha Nkemdiche még elérhető, akkor ő az elsődleges)
2/45 Keanu Neal SS (a safety need nagyobb mint a cb need)
3/74 Jihad Ward DE (minőségi DE depth)
5/148 Tajae Sharpe WR (depth depth depth és netán VJax utód)
Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."
több mint 8 éve
buccaneer
490
Rendkívül jó futás elleni elleni védő, legalábbis, ahogy én látom ezekből a pár perces videókból. Ott a második kör elején nagyon már nem látok olyan De-et (hacsak Ogbah tényleg benn nem marad addig) aki az irányítókra igazi veszélyt jelent. Bár neki meg pont a futás elleni védelem hiányosságait szokták felróni, de nagyon! Persze azt lehet mondani, hogy akkor válasszunk mondjuk pl. egy Vonn Bell-t, ha benn van, akár lehet így is. Hasonló képességekkel viszont Cravens is bír, ahogy én látom. Persze az nála is kérdés a harmadik körben elérhető-e még. Én azonban azon gondolatmenet mentén haladtam, hogy ayers is igen jó futás ellen, ha a futás elleni védelmünket stabilizáljuk, akkor szépen rá lehet építeni a passz ellenit is. Ehhez pedig Bullard szerintem igen jó alapanyag. Ráadásul floridai egyetemről jönne, szóval még a klímát sem kell igazán megszoknia. 😊Nem ertem mi bajod Sweezyvel😉 Martin is boldog, hogy o nyitja majd neki a reseket. Biztos varhatunk tole Nicks-Joseph fele letaposott utakat😄Az én álom draftom így nézne ki! És most hagyjuk mit tudunk vegyes párosban, meg egyéniben! 😊Pofás, bár szerintem mi képtelenek vagyunk vegyes draftra. Vagy csak off, vagy csak def.Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊A Stanley, Ogbah, Collins hármassal azon a helyen bőven kiegyeznék! Magatoknak mit hoztál össze? 😊
1/9: Ronnie Stanley, OT (Notre Dame)
2/7: Emmanuel Ogbah, DE (Oklahoma State)
3/10: Leonte Carroo, WR (Rutgers)
4/9: Maliek Collins, DT (Nebraska)
5/8: Jonathan Jones, CB (Auburn)
6/7: Quinshad Davis, WR (North Carolina)
6/21: Tavon Young, CB (Temple)
gabokocka
buccaneer
zolkoo
1/9 Ronnie Stanley (OT)
2/7 Jonathan Bullard (DE)
3/10 Sua Cravens (SS/LB)
4/9 Willie Beavers (OT)
5/8 De Andre Hosuson-Carson (FS)
6/7 Jihad Ward (DT)
6/21 Tra Carson WR (RB)
Ha valakinek soknak tűnne a tackle, én személy szerint lehet Donovan Smith-t LG-be tenném át. Mondjuk nálam J.R. sweezy az tuti hogy nem kezdene, akkor inkább Marpet. Nálam ez lenne, amivel neki lehetne menni komolyabb reményekkel ennek az évadnak!
buccaneer
Szoval en is OT parti vagyok az elejen. Bullardban mit lattal meg? Miert o lesz a legjobb a 2korosok kozul nekunk?
zolkoo
több mint 8 éve
zolkoo
259
Nem ertem mi bajod Sweezyvel😉 Martin is boldog, hogy o nyitja majd neki a reseket. Biztos varhatunk tole Nicks-Joseph fele letaposott utakat😄Az én álom draftom így nézne ki! És most hagyjuk mit tudunk vegyes párosban, meg egyéniben! 😊Pofás, bár szerintem mi képtelenek vagyunk vegyes draftra. Vagy csak off, vagy csak def.Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊A Stanley, Ogbah, Collins hármassal azon a helyen bőven kiegyeznék! Magatoknak mit hoztál össze? 😊
gabokocka
buccaneer
zolkoo
1/9 Ronnie Stanley (OT)
3/10 Sua Cravens (SS/LB)
4/9 Willie Beavers (OT)
6/7 Jihad Ward (DT)
6/21 Tra Carson WR (RB)
Ha valakinek soknak tűnne a tackle, én személy szerint lehet Donovan Smith-t LG-be tenném át. Mondjuk nálam J.R. sweezy az tuti hogy nem kezdene, akkor inkább Marpet. Nálam ez lenne, amivel neki lehetne menni komolyabb reményekkel ennek az évadnak!
buccaneer
Szoval en is OT parti vagyok az elejen. Bullardban mit lattal meg? Miert o lesz a legjobb a 2korosok kozul nekunk?
több mint 8 éve
buccaneer
490
Az én álom draftom így nézne ki! És most hagyjuk mit tudunk vegyes párosban, meg egyéniben! 😊Pofás, bár szerintem mi képtelenek vagyunk vegyes draftra. Vagy csak off, vagy csak def.Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊A Stanley, Ogbah, Collins hármassal azon a helyen bőven kiegyeznék! Magatoknak mit hoztál össze? 😊
gabokocka
buccaneer
zolkoo
1/9 Ronnie Stanley (OT)
3/10 Sua Cravens (SS/LB)
4/9 Willie Beavers (OT)
6/7 Jihad Ward (DT)
6/21 Tra Carson WR (RB)
több mint 8 éve
zolkoo
259
Pofás, bár szerintem mi képtelenek vagyunk vegyes draftra. Vagy csak off, vagy csak def.Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊A Stanley, Ogbah, Collins hármassal azon a helyen bőven kiegyeznék! Magatoknak mit hoztál össze? 😊
gabokocka
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊A Stanley, Ogbah, Collins hármassal azon a helyen bőven kiegyeznék! Magatoknak mit hoztál össze? 😊
gabokocka
több mint 8 éve
Ezt dobtam össze nektek mock draft játékban, sztem nem lett olyan borzasztó 😊1/9: Ronnie Stanley, OT (Notre Dame)
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
buccaneer
490
Na Igen! pedig seattle-ben sem kapott akkor túl nagy pénzt! Viszont ott megengedik neki, hogy meccs után bringával tegyen tiszteletkört! 😊A kompetensebb stáb DB fronton megvan szerintem, ezért is várok minőségi fejlődést Vernertől és Bankstől. 😊 A safety poszton még lehetne mit reszelni, oda nekem nagy célpontom Neal, ha bent marad a második kör elejére.Nem néz ez ki olyan rosszul. Még egy jó draft kéne, és valamivel kompetensebb stáb, mint a tavalyi volt, főleg ott db coach fronton.Ez Belichicknek is be szokott válni.Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
D11
De ettol fuggetlenul egy Lansanahval hosszabbitani kell.
zolkoo
buccaneer
Cay
Licht GM munkásságában eddig az tetszik a legjobban, hogy megtartjuk a legjobbjainkat (McCoy,David, Martin) akikre épülhet a jövő. Az előző érának Michael Bennett elkótyavetyélését még mindig nem tudtam megbocsátani...
Roll
több mint 8 éve
A kompetensebb stáb DB fronton megvan szerintem, ezért is várok minőségi fejlődést Vernertől és Bankstől. 😊 A safety poszton még lehetne mit reszelni, oda nekem nagy célpontom Neal, ha bent marad a második kör elejére.Nem néz ez ki olyan rosszul. Még egy jó draft kéne, és valamivel kompetensebb stáb, mint a tavalyi volt, főleg ott db coach fronton.Ez Belichicknek is be szokott válni.Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
D11
zolkoo
buccaneer
Cay
Licht GM munkásságában eddig az tetszik a legjobban, hogy megtartjuk a legjobbjainkat (McCoy,David, Martin) akikre épülhet a jövő. Az előző érának Michael Bennett elkótyavetyélését még mindig nem tudtam megbocsátani...
Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."
több mint 8 éve
Cay
189
Nem néz ez ki olyan rosszul. Még egy jó draft kéne, és valamivel kompetensebb stáb, mint a tavalyi volt, főleg ott db coach fronton.Ez Belichicknek is be szokott válni.Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
D11
zolkoo
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
Ez Belichicknek is be szokott válni.Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
D11
zolkoo
több mint 8 éve
OFF: | Van Evans aláírás a Kérések topikban. |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bryan Anger (a punter akit előbb draftoltunk, mint Russell Wilsont a Seahwaks) a fedélzeten.www.sbnation.com/nfl/2016/3/22/10990234/bryan-anger-signing-jacksonville-jaguars-free-agency-tampa-bay-buccaneers
több mint 8 éve
zolkoo
259
Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
D11
több mint 8 éve
De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött SmithLansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
Roll
zolkoo
Höri
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Elnézve az eddigi FA ténykedést én egy ilyen draft sorrendet el tudnék képzelni:docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?pref=2&pli=1#gid=0
#9 Noah Spence /ha Bosa lecsúszik ide, akkor nem kérdés, hogy Ő/
#39 Keanu Neal SS Florida /Conte és Tandy re-sign rendben van, de safety poszton még nagyobb szarban vagyunk mint corner téren/
#74 Joshua Perry LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/
#108 Tajae Sharpe WR /WR posztra nem jött még senki egy középső körrel lehet építeni a VJax utáni jövőt/
#148 Victor Ochi DE/LB /depth, kell még a depth/
#186 Graham Glasgow C/G /depth, ráadásul több posztra is jó lehet/
#197 Javon Hargrave DT /Melton megy, McDaniel szintén, kell ide is a friss vér/
Azzal természetesen lehet vitatkozni, hogy az adott illető bent lesz-e még ezeken a helyeken én úgy remélem igen 😊
Roll
zárójelbe nickneveteket írjátok! Épp rajtatok a sor !
több mint 8 éve
Remélem Daryln Smithnek lesz még pár jó éve nálatok, én nagyon vártam vissza hozzánk...szerintem jól jártatok vele.És mit fog játszani? Mert ha jól emlékszem, 4-3-ban a Jaguarsnál ő WLB volt, arra meg itt mintha akadna valaki (valami David), Alexander is elég jól elkaristolt, megy SLB-nek Lansanah helyére?
cikesz
több mint 8 éve
cikesz
590
Remélem Daryln Smithnek lesz még pár jó éve nálatok, én nagyon vártam vissza hozzánk...szerintem jól jártatok vele.