Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Mit vártok Cardinals ellen? Folk már nem lesz 😉5 kihagyott mezőnygólt, majd a meccs után egy aguayo resign-et, amivel 20 évre megoldódik itt a kicker poszt, roberto meg 25 év múlva first ballot kerül cantonba.
vajthod
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mit vártok Cardinals ellen? Folk már nem lesz 😉
több mint 8 éve
Egyébként ha kint élnék én mennék mindenre.. nhl, nba , nfl... nem lehet rossz 😉Meg magyar főnökökre a melóban. De sebaj! Feszegetni kell a határokat!Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
vajthod
buccaneer
Szerkesztette: vajthod
több mint 8 éve
buccaneer
490
Meg magyar főnökökre a melóban. De sebaj! Feszegetni kell a határokat!Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
vajthod
több mint 8 éve
Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
több mint 8 éve
Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?
több mint 8 éve
Szemellenzős Pats fanoknak nyilván 2-es. Tökösöknek mehet egy 1-es. Mert -bár furán hangzik- van esélye a Bucsnak a Pats ellen de -figyelem- ez nem egyenlő azzal, hogy a Bucs az esélyesebb. Ezt már csak Wyatt látta bele...Az esélyesként vagytok tartva azt jelenti, hogy a Bucs az esélyes. És mivel szerintem nem, ezért rákérdeztem. És jól éreztem, hogy nem erre gondolt a költő, majd legközelebb pontosabban fogalmaz 😊
Wong

több mint 8 éve
Szemellenzős Pats fanoknak nyilván 2-es. Tökösöknek mehet egy 1-es. Mert -bár furán hangzik- van esélye a Bucsnak a Pats ellen de -figyelem- ez nem egyenlő azzal, hogy a Bucs az esélyesebb. Ezt már csak Wyatt látta bele...Betelőknek egyértelmű hazai. 1,4 -ért nem éri meg rakni - idegenben, tele sérülttel, forma sem a legjobb.
Wong
több mint 8 éve
Szemellenzős Pats fanoknak nyilván 2-es. Tökösöknek mehet egy 1-es. Mert -bár furán hangzik- van esélye a Bucsnak a Pats ellen de -figyelem- ez nem egyenlő azzal, hogy a Bucs az esélyesebb. Ezt már csak Wyatt látta bele...
több mint 8 éve
Félre ne érts, ha arra vonatkozott, hogy esélyes, hogy van esélye a Pats ellen, akkor persze mindenképp, de azért általában mindenkinek van mindenki ellen, nekem pedig úgy jött ebből le, hogy inkább favorit lenne a Bucs, ami viszont szerintem nincs így.Ugyanezt érzem. Most benne van hogy nyerünk, de az is hogy megmutatjátok mindenkinek: kár volt temetni a Pats-t.
Egy 2.20 szerintem is közelebb lenne az igazsághoz, viszont így hendivel is lehet szépen hozni a Bucs-győzelemmel 😀
Amilyen szutyok szar volt a védelmünk eddig, simán benne van, hogy lazán 30 pont fölé juttok, de valamiért pont emiatt nem lepne meg az sem, ha végre összeállna valami, és kivételesen a szebbik arcunkat mutatnánk.
Szerintem nyerünk, de én a Panthers ellen is ezt gondoltam 😊
Wyatt
A 3-as odds valóban erős, egyrészt hazai pálya, másrészt szerintem jó a csapatunk. (Vikings elleni meccset mai napig nem értem)
Viszont kb akkor ott tartunk megint, hogy bármit lehet, mint mindig az NFL -ben : D
több mint 8 éve
Félre ne érts, ha arra vonatkozott, hogy esélyes, hogy van esélye a Pats ellen, akkor persze mindenképp, de azért általában mindenkinek van mindenki ellen, nekem pedig úgy jött ebből le, hogy inkább favorit lenne a Bucs, ami viszont szerintem nincs így.Egy 2.20 szerintem is közelebb lenne az igazsághoz, viszont így hendivel is lehet szépen hozni a Bucs-győzelemmel 😀
Amilyen szutyok szar volt a védelmünk eddig, simán benne van, hogy lazán 30 pont fölé juttok, de valamiért pont emiatt nem lepne meg az sem, ha végre összeállna valami, és kivételesen a szebbik arcunkat mutatnánk.
Szerintem nyerünk, de én a Panthers ellen is ezt gondoltam 😊

több mint 8 éve
Néztem, és meg is lepődtem az oddsokon. Az hittem hazai max 2,2 es odds lesz de nem...Végre kezd jól működni a Bucs. És az, hogy ma már azt tudjuk mindani, hogy esélyesként vagytok tartva NE ellen, szerintem már önmagában nagy szó!Már milyen esélyesként? Most megnéztem egy fogadási oldalt, majdnem kétszer akkora az odds a Bucs-győzelmen, mint a Patsén
Wong
Wyatt
több mint 8 éve
Szuper! Én meg csak holnap délután dolgozom, szóval itt leszek. Sok pontot várok én is!Lesz aki fent marad? Én tervezem.Én is ( kivételesen szabin vagyok ) tervezem, nagy pontháborút várok a meccstől, semleges szemnek szórakoztató lesz
vajthod
Jack Zoltán
Egyébként jó itt látni egy Seattle fant, én személy szerint pár éve mikor csúcsra értek nagyon megkedveltem őket. A 12. ember meg óriási : )
több mint 8 éve
Végre kezd jól működni a Bucs. És az, hogy ma már azt tudjuk mindani, hogy esélyesként vagytok tartva NE ellen, szerintem már önmagában nagy szó!Már milyen esélyesként? Most megnéztem egy fogadási oldalt, majdnem kétszer akkora az odds a Bucs-győzelmen, mint a Patsén
Wong

több mint 8 éve
Lesz aki fent marad? Én tervezem.Én is ( kivételesen szabin vagyok ) tervezem, nagy pontháborút várok a meccstől, semleges szemnek szórakoztató lesz
vajthod
több mint 8 éve
Lesz aki fent marad? Én tervezem.
több mint 8 éve
Végre kezd jól működni a Bucs. És az, hogy ma már azt tudjuk mindani, hogy esélyesként vagytok tartva NE ellen, szerintem már önmagában nagy szó!Ha most nem kaptatok volna ki akkor azt mondanám hogy behúzzuk a meccset.. de így sebzett vad esete... : DVagy Blowout win lesz vagy 1 pont különbség....de, hogy kinek? Akinek a védelme hamarabb összekapja magát...( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )Én próbálok aktív lenni: ) bár friss szerelem nekem ez a bucs-al, a mostani dolgaikkal igyekszek képben lenni
Wong
Mit vársz a meccstől?
vajthod
ThundersNFL
vajthod
több mint 8 éve
Ha most nem kaptatok volna ki akkor azt mondanám hogy behúzzuk a meccset.. de így sebzett vad esete... : DVagy Blowout win lesz vagy 1 pont különbség....de, hogy kinek? Akinek a védelme hamarabb összekapja magát...( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )Én próbálok aktív lenni: ) bár friss szerelem nekem ez a bucs-al, a mostani dolgaikkal igyekszek képben lenni
Wong
Mit vársz a meccstől?
vajthod
ThundersNFL
több mint 8 éve
Vagy Blowout win lesz vagy 1 pont különbség....de, hogy kinek? Akinek a védelme hamarabb összekapja magát...( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )Én próbálok aktív lenni: ) bár friss szerelem nekem ez a bucs-al, a mostani dolgaikkal igyekszek képben lenni
Wong
Mit vársz a meccstől?
vajthod
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )Én próbálok aktív lenni: ) bár friss szerelem nekem ez a bucs-al, a mostani dolgaikkal igyekszek képben lenni
Wong
Mit vársz a meccstől?
több mint 8 éve
de jó lenne! Várom már a hajnalt.. chips és kóla mellé már csak egy W kellene.Egyébként kíváncsi vagyok én is milyen formában van, gondolom motiváltsággal most sem lesz gond.Jó lenne sokáig lenn tartani a pályáról Bradyt, ehhez pedig a jó futójáték elengedhetetlen lesz. Talán stabilitást hozhat benne. Mármint ha a tavaly előtti formáját hozza!
vajthod
buccaneer
Talán beindul DeSean Jackson is 😉
több mint 8 éve
buccaneer
490
Egyébként kíváncsi vagyok én is milyen formában van, gondolom motiváltsággal most sem lesz gond.Jó lenne sokáig lenn tartani a pályáról Bradyt, ehhez pedig a jó futójáték elengedhetetlen lesz. Talán stabilitást hozhat benne. Mármint ha a tavaly előtti formáját hozza!
vajthod
több mint 8 éve
Egyébként kíváncsi vagyok én is milyen formában van, gondolom motiváltsággal most sem lesz gond.