Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Necces volt nagyon, de behúztuk. Folk meg érdekes.. Meccs után Winston neki mondott köszönetet, de ennek inkább annyi jelentősége van hogy a qb baromi jó vezér. Meccsek mehetnek még el Folk-on. :/
több mint 7 éve
Ma nyerni kell Giants ellen!
több mint 7 éve
Picsába, nem csak a GOT-ot szpojlerezik szét. 😀Hard Knocksban fehér, hosszú hajú, sokat dumáló csávó (Riley?) befért az 53ba?Riley Bullough
steelwolf
PS
baggio
több mint 7 éve
Hard Knocksban fehér, hosszú hajú, sokat dumáló csávó (Riley?) befért az 53ba?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
több mint 7 éve
( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )Kalóz fanok most építik a hajót 😊
Wong
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
OJ Howard mennyire lesz elkapásra használva? Vagy inkább csak blokkoló lesz egyelőre?
több mint 7 éve
( Mondjuk most nézem, hogy kalóz fan utoljára 3 hónappal ezelőtt szólt hozzá a topichoz. Lehet költői kérdés lesz abból amit feltettem? Érdekes. )
több mint 7 éve
Ti bánjátok, hogy JJ Wilcox ment?
több mint 7 éve
Én max a támadófalra mondom, hogy átlag alatti. A safety volt ilyen még, de Ward erősítés.Trenchesben mind a 2 oldalon gyengusz ez a csapat, az ilyen meg ált. 8-8 körül végez ha jó a többi csapatrész.Hard Knocks ide vagy oda ez a csapat nagyon jónak tűnik a labda mindkét oldalán.Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.papíron... plusz a Hard Knocks is elég szimpatikusnak állítja be a csapatot, de szerintem a gyakorlatban ebből nagyobb eséllyel lesz pofára esés, mint playoff run
dande
baggio
Ennek az Evans-DeSean-Brate hármasnak nagyon tudnék tapsikolni a Lionsnál is. A védelemben is megvannak a leaderek.
Winstonon áll vagy bukik a dolog.
Bazzani
empty taxi
több mint 7 éve
Trenchesben mind a 2 oldalon gyengusz ez a csapat, az ilyen meg ált. 8-8 körül végez ha jó a többi csapatrész.Hard Knocks ide vagy oda ez a csapat nagyon jónak tűnik a labda mindkét oldalán.Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.papíron... plusz a Hard Knocks is elég szimpatikusnak állítja be a csapatot, de szerintem a gyakorlatban ebből nagyobb eséllyel lesz pofára esés, mint playoff run
dande
baggio
Ennek az Evans-DeSean-Brate hármasnak nagyon tudnék tapsikolni a Lionsnál is. A védelemben is megvannak a leaderek.
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hard Knocks ide vagy oda ez a csapat nagyon jónak tűnik a labda mindkét oldalán.Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.papíron... plusz a Hard Knocks is elég szimpatikusnak állítja be a csapatot, de szerintem a gyakorlatban ebből nagyobb eséllyel lesz pofára esés, mint playoff run
dande
baggio
több mint 7 éve
Speciel nem láttam a Hard Knocksot 😛, nem ezért írtam. Majd kiderül, hogy a papír valósággá válik-e. Olyanon egyébként nem izgat a dolog, csak megjegyeztem, hogy így érzem 😊Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.papíron... plusz a Hard Knocks is elég szimpatikusnak állítja be a csapatot, de szerintem a gyakorlatban ebből nagyobb eséllyel lesz pofára esés, mint playoff run
dande
baggio
több mint 7 éve
Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.papíron... plusz a Hard Knocks is elég szimpatikusnak állítja be a csapatot, de szerintem a gyakorlatban ebből nagyobb eséllyel lesz pofára esés, mint playoff run
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ward 3 évre a tiétek. Azért nem rossz kis csapat épült itt.
több mint 7 éve
Koetter a csütörtök éjjeli tervekről a kezdőknek.twitter.com/BrentASJax/status/897490257561702401
Ma egyébként több összezördülés is volt a Jags és Bucs játékosai között. Conte, Evans és a Bucs O-line(főleg Donovan Smith és Ali Marpet) keveredett főleg bele. Részletek a Jags topikban.
Fitzpatrick amúgy 3 picket is dobott ma.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Írtam a Jax topikba egy közös edzés összefoglalót, elsősorban a Jagsre fókuszálva, de tartalmaz azért némi infót a Bucsról is. Akinek van kedve, nézzen be oda.
több mint 7 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000828992/article/bucs-waive-kicker-former-secondrounder-roberto-aguayoElbaszták. Beismerték.
Aquayo repült.
kapitnono
Jobb mint évekig húzni a storyt.
több mint 7 éve
De lehet megtanítja Winstont, hogy kell kirakni a rubik kockát 😀Fitzpatrick érkezett.rossz hír, mert akármerre járt, sose volt playoff
Beki
Höri
több mint 7 éve
Fitzpatrick érkezett.rossz hír, mert akármerre járt, sose volt playoff
Beki
több mint 7 éve
Augusztus 14.-én és 15.-én együtt edz a Bucs és a Jags a két csapat előszezon meccsének a hetében.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatrick érkezett.