Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Én próbáltam engedékeny lenni vele😊Én nem értem. Martin, mint elit futó kap 5 évre 32 misit, Sweezy aki max középszer OG kap 35-ot.Középszer? Top10 legtöbb nyomást engedte a srác. A bucs nation meg Joe is azzal védik, hogy nem olyan szar , mert hogy a PFF Collinst, hogy nyomta, és mégis szar lett. Sweezyt meg lehúzzák és lehet ebben is tévednek... A fasziról annyi nyomás érkezik per szezon, mint máshol egy teljes falnyi játékosról. És Wilson mobilabb is, mint Winston. Remélem Pamphile kiszorítja majd. Oniel Cousins no 2.
Komoly gondok lesznek itt...
TheBerzerker
D11
Szóval a lényeg, hogy ennek az igazolásnak semmi értelme! Akkor már inkább húztak volna hátsó körben valaki egy marék gyufáért.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Én nem értem. Martin, mint elit futó kap 5 évre 32 misit, Sweezy aki max középszer OG kap 35-ot.Középszer? Top10 legtöbb nyomást engedte a srác. A bucs nation meg Joe is azzal védik, hogy nem olyan szar , mert hogy a PFF Collinst, hogy nyomta, és mégis szar lett. Sweezyt meg lehúzzák és lehet ebben is tévednek... A fasziról annyi nyomás érkezik per szezon, mint máshol egy teljes falnyi játékosról. És Wilson mobilabb is, mint Winston. Remélem Pamphile kiszorítja majd. Oniel Cousins no 2.
Komoly gondok lesznek itt...
TheBerzerker
Szerkesztette: D11
több mint 8 éve
Én nem értem. Martin, mint elit futó kap 5 évre 32 misit, Sweezy aki max középszer OG kap 35-ot.Komoly gondok lesznek itt...
több mint 8 éve
zolkoo
259
Tuti osszetevesztettek egy masik jatekossal, mas oka nem lehetett..És ekkor még nem tudtad a Sweezy tranzakciót! 😀Ha nem jön Vernon nekem csalódás lesz az FA történjék bármi is.Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.Vernonra a Jaguars is rámozdult. Mondjuk per pillanat szerintem sok játékos szemében nagy potenciállal bírhat a Bucs. Lóvé van, a csapat fiatal és tehetséges, és a fő stáb is nagyrészt új.
D11
TheBerzerker
D11
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
És ekkor még nem tudtad a Sweezy tranzakciót! 😀Ha nem jön Vernon nekem csalódás lesz az FA történjék bármi is.Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.Vernonra a Jaguars is rámozdult. Mondjuk per pillanat szerintem sok játékos szemében nagy potenciállal bírhat a Bucs. Lóvé van, a csapat fiatal és tehetséges, és a fő stáb is nagyrészt új.
D11
TheBerzerker
D11
több mint 8 éve
OG J.R. Sweezy PFF 69/82 az OGnál. 64. passzban,52. futásban.5 évre jött a hírek szerint 32,5 millióért. Na ez tényleg Millent érdemel.
9. legtöbb nyomást engedte 4 év alatt a ligában. Remélem legalább nem jött drágán 😊
D11
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
JR Sweezy érkezik hozzák
több mint 8 éve
Vernon (Giants) és Boone (Vikings) is bukó, úgynézki idén sem lett vonzóbb célpont Tampa...twitter.com/JasonLaCanfora/status/707693827453112320
Tibes
twitter.com/caplannfl/status/707697860096233472
Liga kb. legszarabb guardja, illik a rendszerbe.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tibes
202
Vernon (Giants) és Boone (Vikings) is bukó, úgynézki idén sem lett vonzóbb célpont Tampa...
több mint 8 éve
Tibes
202
Mégis csak landolt az a transition tag Vernonon... Martinnak egyébként örülök, amilyen szerződések repkednek más játékosokért, még talán nem is olyan vészesen drága
több mint 8 éve
csupi4
263
Doug Martin további 5 évre marad a Buccaneers játékosa 35.75 millió dollárért.
több mint 8 éve
zolkoo
259
Remeljuk hogy ez a nagy csend nem azert van mert Licht a golfpalyan van es csak a draftra koncentral..Ha nem jön Vernon nekem csalódás lesz az FA történjék bármi is.Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.Vernonra a Jaguars is rámozdult. Mondjuk per pillanat szerintem sok játékos szemében nagy potenciállal bírhat a Bucs. Lóvé van, a csapat fiatal és tehetséges, és a fő stáb is nagyrészt új.
D11
TheBerzerker
D11
több mint 8 éve
Ha nem jön Vernon nekem csalódás lesz az FA történjék bármi is.Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.Vernonra a Jaguars is rámozdult. Mondjuk per pillanat szerintem sok játékos szemében nagy potenciállal bírhat a Bucs. Lóvé van, a csapat fiatal és tehetséges, és a fő stáb is nagyrészt új.
D11
TheBerzerker
több mint 8 éve
Martin 7 millió környékén szerintem megéri, bár a garantált összegre még kíváncsi leszek. Már ha létrejön az egyezség, de nagyon úgy tűnik.Igazából alacsony garantált és sok ösztönző lenne a korrekt.
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
Nicks és Joseph sérülések, és Nicks esetében az MRSA fertőzés miatt utána már nem is játszottak. Így csak Penn bizonyíthatta. 😊 Martin 7 millió környékén szerintem megéri, bár a garantált összegre még kíváncsi leszek. Már ha létrejön az egyezség, de nagyon úgy tűnik.Mondjuk közülük csak Penn bizonyította, hogy kár volt róla lemondani.Na igen! Penn sem a Lovie Smith féle döntéseket volt hivatott alátámasztani. A Penn-Nicks-Joseph hármas nagyon hirtelen került ki a keretünkből és rendkívül nehézkesen pótoltuk őket.Az is lehet, hogy ki akarjuk vagni Dotsont. Hisz mar nem is fiatal meg ki tudja mikor jon ra megint a Holdout..Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!A bátyja Geoff azért guardban is jó volt amellett h RT-ként is kezdő szint volt, lehet ilyesmi a terv az öcsivel is.
buccaneer
empty taxi
Bar kor miatt kivagni nem biztos hogy nyero lenne, mert Pennt is tobbek kozott ezert raktuk ki erre fel Elit szinten jatszik 😞
zolkoo
buccaneer
Szerk. állítólag Martin marad 6.85 misi környékén fog keresni.
empty taxi
több mint 8 éve
Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.Vernonra a Jaguars is rámozdult. Mondjuk per pillanat szerintem sok játékos szemében nagy potenciállal bírhat a Bucs. Lóvé van, a csapat fiatal és tehetséges, és a fő stáb is nagyrészt új.
D11
több mint 8 éve
Vernonon lehet még se lesz tr. tag. Szabad a pálya. Charles Johnson Marad Panther szerencsére.
több mint 8 éve
Mondjuk közülük csak Penn bizonyította, hogy kár volt róla lemondani.Na igen! Penn sem a Lovie Smith féle döntéseket volt hivatott alátámasztani. A Penn-Nicks-Joseph hármas nagyon hirtelen került ki a keretünkből és rendkívül nehézkesen pótoltuk őket.Az is lehet, hogy ki akarjuk vagni Dotsont. Hisz mar nem is fiatal meg ki tudja mikor jon ra megint a Holdout..Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!A bátyja Geoff azért guardban is jó volt amellett h RT-ként is kezdő szint volt, lehet ilyesmi a terv az öcsivel is.
buccaneer
empty taxi
Bar kor miatt kivagni nem biztos hogy nyero lenne, mert Pennt is tobbek kozott ezert raktuk ki erre fel Elit szinten jatszik 😞
zolkoo
buccaneer
Szerk. állítólag Martin marad 6.85 misi környékén fog keresni.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
buccaneer
490
Na igen! Penn sem a Lovie Smith féle döntéseket volt hivatott alátámasztani. A Penn-Nicks-Joseph hármas nagyon hirtelen került ki a keretünkből és rendkívül nehézkesen pótoltuk őket.Az is lehet, hogy ki akarjuk vagni Dotsont. Hisz mar nem is fiatal meg ki tudja mikor jon ra megint a Holdout..Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!A bátyja Geoff azért guardban is jó volt amellett h RT-ként is kezdő szint volt, lehet ilyesmi a terv az öcsivel is.
buccaneer
empty taxi
zolkoo
több mint 8 éve
zolkoo
259
Az is lehet, hogy ki akarjuk vagni Dotsont. Hisz mar nem is fiatal meg ki tudja mikor jon ra megint a Holdout..Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!A bátyja Geoff azért guardban is jó volt amellett h RT-ként is kezdő szint volt, lehet ilyesmi a terv az öcsivel is.
buccaneer
empty taxi
Szerkesztette: zolkoo
több mint 8 éve
Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!A bátyja Geoff azért guardban is jó volt amellett h RT-ként is kezdő szint volt, lehet ilyesmi a terv az öcsivel is.
buccaneer
Madden hates me.
több mint 8 éve
buccaneer
490
Mankins helyettesét úgy gondolom mindenképp meg kell találni a piacon. Erre egy jobb oldali tackle (Mitchell Schwartz) nevével találkozik az ember a híresztelésekben. Én személy szerint ezt sem értem. Reménykedem benne, hogy csak én nem látom át a heylzetet!
több mint 8 éve
zolkoo
259
Logan Mankins bejelentete visszavonulását!A francba 😞
csupi4
Igy mar hianypozicio
több mint 8 éve
csupi4
263
Logan Mankins bejelentete visszavonulását!