Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 8 éve
buccaneer 490
Vajon megérné a bucsnak 12 misinél többet adni Olivier Vernon-ra? A Dolphins csak transition tag-et tette rá, és állítólag 12nél többet ők nem adnak neki.
TheBerzerker
Nemrég elbocsájtották Charles Johnson-t, meg ott van Hardy is. Talán közülük lehet olcsóbban jó szélső falembert találni! A drafton is elég elől vagyunk. 12 millió nem kevés. Vernon jó, de talán annyit nem ér.
buccaneer
Na eloszor is udv mindenkinek itt az uj kis kuckonkban 😉
Vernonert en megadnam a 12-t, de velem valami gond lehet, mert en Martinert sem sajnalnam a 8-9miot evente. Hisz a sapka nagy utemben emelkedik.
Bar nekem a tamadofal befejezese lenne az egyik legfontosabb pont. Mert ugye ev elejen meg Mankins visszavonulasa is hangot kapott.. Errol egyebkent nektek van uj infototok?
zolkoo
Semmi konkrét. Hacsak az nem hogy a Bucs érdeklődik Nate Chandler iránt, ami szerintem egy őrületes baromság, de ők tudják! Ebből gondolom, hogy számolnak Mankins visszavonulásával. 7 millió szabadulna fel, ha Mankins nem lenne, amennyiben még jól emlékszem, de nagyságrendileg biztos ott van valahol a szám. Szóval ebből azért minőségi falembert lehet találni.
több mint 8 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
Vajon megérné a bucsnak 12 misinél többet adni Olivier Vernon-ra? A Dolphins csak transition tag-et tette rá, és állítólag 12nél többet ők nem adnak neki.
TheBerzerker
Nemrég elbocsájtották Charles Johnson-t, meg ott van Hardy is. Talán közülük lehet olcsóbban jó szélső falembert találni! A drafton is elég elől vagyunk. 12 millió nem kevés. Vernon jó, de talán annyit nem ér.
buccaneer
Na eloszor is udv mindenkinek itt az uj kis kuckonkban 😉
Vernonert en megadnam a 12-t, de velem valami gond lehet, mert en Martinert sem sajnalnam a 8-9miot evente. Hisz a sapka nagy utemben emelkedik.
Bar nekem a tamadofal befejezese lenne az egyik legfontosabb pont. Mert ugye ev elejen meg Mankins visszavonulasa is hangot kapott.. Errol egyebkent nektek van uj infototok?
több mint 8 éve
buccaneer 490
TheBerzerker
több mint 8 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
buccaneer 490
Mike Smith anno Jacksonville-ben is 4-3-at tolt, nem hinném, hogy átállás lenne, az viszont igaz, hogy szereti a tagbaszakadt DL-eket, így van ráció Bucknerben az erős oldalra, de azért lennének szvsz okosabb megoldások is.
empty taxi
Pont ebben "reménykedek" . Az előző 2 évben mindig pont előttünk húzták be a top D prospectet...( Rams Donald, Jets Williams) és nem is needre húztak... Buckner 3-4 DE prototípusa, persze 4-3 ban is lehet jó lesz, de reménykedek hogy inkább hozzánk kerül...
Tomcsik
Pedig Buckner draftolásának gondolatával állítólag mi is kacérkodunk. Hayes keze alatt talán 4-3-ba is belillesztehető! A másik név Noah Spence akit nagyon velünk kapcsolatban szoktak emlegetni. Állítólag Von Miller-hez hasonlítják a srácot.
több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Azt nyilatkozta anno Smith az első hosszabb interjújában, hogy alapvetően egy 4-3-as felállásra kell tőle számítani. De mi is az a 4-3-as felállás ugye? Mert valaki hátrébb lép, és máris 3-4-es, valaki fellép és megint más a gyerek fekvése stb... afféle hibrid rendszerrel szeretné kicsit összezavarni az ellenfél irányítóit. A passzsiettetés fontos lesz számára. A felállásokat mixelni akarja viszont úgy, hogy valójában a játék kivitelezés viszont több felállásból is ugyan az legyen. Zavart szeretne kelteni egy egyszerű rendszerrel. Egy olyannal ami nem egy kőbe vésett sémára épít, hanem a játékosai erősségeire. Ezt nyilatkozta.

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Mike Smith anno Jacksonville-ben is 4-3-at tolt, nem hinném, hogy átállás lenne, az viszont igaz, hogy szereti a tagbaszakadt DL-eket, így van ráció Bucknerben az erős oldalra, de azért lennének szvsz okosabb megoldások is.
empty taxi
Pont ebben "reménykedek" . Az előző 2 évben mindig pont előttünk húzták be a top D prospectet...( Rams Donald, Jets Williams) és nem is needre húztak... Buckner 3-4 DE prototípusa, persze 4-3 ban is lehet jó lesz, de reménykedek hogy inkább hozzánk kerül...

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 403 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Sztem hatalmas butaság volna váltani, a három legjobb védő (McCoy, David, Alexander) tipikusan 4-3-ba való.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Srácok lehet tudni milyen fajta D lesz a következő szezonban? Eddig ugye 4-3 volt... Mockokban szinte mindenhol Deforest Bucknert írják hozzátok aki tipikus 3-4 DE... Nagyon jó prospect ( épp ezért remélem inkább hozzánk csúszik...) Vannak azonban falemberek akik sokkal jobban illenek a 4-3 -ba pl Lawson, Dodd, Ogbah, Rankins stb...

több mint 8 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Na megmondtam, vagy megmondtam? 😊
TheBerzerker
Megmondtad! 😀 Én alap esetben úgy vagyok vele, hogy ilyen gyenge offense még meccset se nyerjen, nem hogy Bowlt. De mégis tud nyerni! A Denver védelem, élükön Wade phillips-szel nagyot alkotott egész évben. Elway pedig ugyancsak zseniális munkát végzett, bár én olyan nevek elengédése után, mint Orlando Franklin eléggé szekeptikus voltam a Broncos-zal kapcsolatban. De akárhogy is csűröm-csavarom, azoknak volt igaza, akik a védelemre tették le a voksukat. Ezt a meccset tényleg az nyerte. 😊
buccaneer
Nem csak a védelem, hanem a rutin is kellett hozzá. Ha nem Cam Newton a qb akkor sokkal szorosabb lett volna a meccs és nagyon megfingatták volt a Broncost. Hiába lett Newton MVP ha nincs meg még benne az a rutin, ami képessé tette volna arra, hogy felmérje az ellenfél játékstílusát és alkalmazkodjon hozzá. Amikor ott van egy Olsen a csapatodban, aki végig jól játszott és a döntőn nem használod az nem csak edzői hiba szerintem. Vagy ha egy olyan qb vagy, aki több mint 600 yardot és 10 tdt futkos össze az alapszakaszban és 2-3szor indulsz el a labdával se teljesen csak edzői hiba. Én azt láttam, hogy a Panthersnek volt egy játéka az alapszakaszban, amit mindenkire rá tudott erőltetni, és nagyon brutál védelemmel nem is találkoztak az idei menetelésük során, leszámítva a Seahawks-t, aki éppen csak, hogy megvertek az alapszakaszban, és akik a PO-ban az utolsó 2 negyedben pontot se engedtek a Panthersnek. Ahogy én látom, ebben az évben 2 olyan csapat volt, aki ki tudta billenteni őket a játékstílusukból és az a Seahawks és a Broncos volt, mindkettő elit védelemmel. Seahawks nagy bánatára az első 2 negyedet átaludták, különben megint Seahawks - Broncos döntő lett volna.

több mint 8 éve
buccaneer 490
TheBerzerker
Megmondtad! 😀 Én alap esetben úgy vagyok vele, hogy ilyen gyenge offense még meccset se nyerjen, nem hogy Bowlt. De mégis tud nyerni! A Denver védelem, élükön Wade phillips-szel nagyot alkotott egész évben. Elway pedig ugyancsak zseniális munkát végzett, bár én olyan nevek elengédése után, mint Orlando Franklin eléggé szekeptikus voltam a Broncos-zal kapcsolatban. De akárhogy is csűröm-csavarom, azoknak volt igaza, akik a védelemre tették le a voksukat. Ezt a meccset tényleg az nyerte. 😊
több mint 8 éve

több mint 8 éve
buccaneer 490
Szerintem nem ennyire egyértelmű. Oher-on kívül van bárkinek superbowl tapasztalata a panthersben? Papíron jobbak, de van egy olyan megérzésem, hogy a rutin döntő lehet. Azért igazi gyilkos védelemmel még a panthers idén nem találkozott, amikor meg igen (seahawks elleni utolsó lkét negyed) annak láttuk az eredményét. Ha szorosan is de szerintem behúzza a broncos. Nem hiszem, hogy még egy gyűrűt kienged peyton a kezéből. Én örülnék neki ha gyűrűvel vonulna vissza.
TheBerzerker
Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy én is szorítok Manningnek, mert ez a pályafutás megérdemelene egy ilyen szép lezárást. Azonban sajnos azt kell mondjam, jelenleg talán ő az egyik leggyengébb pontja ennek a Denvernek. Bárhogy alakul is viszont, az ő pályafutása megérdemli, hogy kalapot emeljünk előtte. Egyébként pont azon gondolkoztam mekkora előny lehet az az egy Super Bowl részvétel, mert az kb. addig a safety-ig tartott, aztán az meg is fogta szépen a Denvert. Szóval nem tudom az mekkora tapasztalat nyerést okozott, talán olyan hibát ilyen hamar nem követnek el. 😊
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 403 — Lájkold a zsűrit!
Oher-on kívül van bárkinek superbowl tapasztalata a panthersben?
TheBerzerker
A másik ex-holló Ed Dickson meg az ex-Saint Roman Harper.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerintem nem ennyire egyértelmű. Oher-on kívül van bárkinek superbowl tapasztalata a panthersben? Papíron jobbak, de van egy olyan megérzésem, hogy a rutin döntő lehet. Azért igazi gyilkos védelemmel még a panthers idén nem találkozott, amikor meg igen (seahawks elleni utolsó lkét negyed) annak láttuk az eredményét. Ha szorosan is de szerintem behúzza a broncos. Nem hiszem, hogy még egy gyűrűt kienged peyton a kezéből. Én örülnék neki ha gyűrűvel vonulna vissza.

több mint 8 éve
buccaneer 490
Tipp a Super Bowl-ra? Szerintem Panthers. Két jó védelem, de a Panthers offense nekem annyival jobbnak tűnik, hogy több pontot tudjanak összekaparni.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nincs rossz csapat, csak rossz edző.

Nincs csúnya lány, csak kevés alkohol.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Szvsz nem megerősíteni kell azt, hanem megfelelően használni a játékosállományt 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
A kiváló edzői stáb ellenére gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki az elmúlt évek tapasztalatai miatt nem feltétlenül hatalmas reményekkel várja majd a következő szezont...

Ettől függetlenül jó látni, hogy végre pozitív irányba indultak el a dolgok, remélem a drafton is sikerül megerősíteni majd a pass rusher szekciót és a secondaryt.

több mint 8 éve
buccaneer 490
Vernernek nem jár le a szerződése, de az új védelmi stáb úgy néz ki hosszabb távon szeretne számolni vele. Annál tényleg több kell, hogy legyen a tarsolyában, mint amit Lovie és Byrd kihoztak belőle eddig.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow, a Southern Miss főedzőjét, Todd Monkent elcsábította Koetter OC-nek
baggio
2007es Jaguars edzői stáb re-union van:
 twitter.com/gregauman/status/691369974741504002
iktriad
És ez nekünk jó? 😊 Egyébként úgy összességében elégedett vagyok az összetétellel. Nyilván van egy-két poszt ami nem öröm nekem, (mint pl. Warhop), de alapvetően szerintem jól is kijöhetünk belőle. Nekem kérdés, hogy ennyi idő után Mike Smith ugyanolyan jó DC, mint korábban? Azt nem tudom megítélni, hogy Atlantában ennyire kiengedte a kezéből a D-t, vagy egész egyszerűen ott elrobogott mellette az NFL ?
buccaneer
Monkent nehéz megítélni, mint WR edző, mert nálunk Reggie Williams, Matt Jones, Dennis Northcutt (és Jerry Porter...) meg ilyen arcok rohangáltak a keze alatt. Reggienek igaz volt egy 10 TDs szezonja, amikor Monken volt az edzője. Ja és ő volt az, aki mint Oklahoma State OC azt mondta a Jaguarsnak, hogy nyugodtan lehet draftolni Justin Blackmont, minden rendben van vele(azóta kiderült kb annyit járt piálni már ott is, mint edzésre)...

Smithey mint DC abban volt nálunk nagyon erős, hogy nagyon jól reagálta le playcallerként az ellenfél támadóinak a szándékát. Szerintem fogtok keresni egy masszív DTt McCoy mellé. Bár Tony McDanielnek volt anno nálunk DCje, szóval ki tudja. De Smithey védelmi sikereiben nagy szerepe volt a máre-már legendás Henderson-Stroud párosnak. Szerintem lehet megpróbáltok keresni valami nagy melák DTt McCoy mellé a drafton vagy FAben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
buccaneer 490
baggio
iktriad
És ez nekünk jó? 😊 Egyébként úgy összességében elégedett vagyok az összetétellel. Nyilván van egy-két poszt ami nem öröm nekem, (mint pl. Warhop), de alapvetően szerintem jól is kijöhetünk belőle. Nekem kérdés, hogy ennyi idő után Mike Smith ugyanolyan jó DC, mint korábban? Azt nem tudom megítélni, hogy Atlantában ennyire kiengedte a kezéből a D-t, vagy egész egyszerűen ott elrobogott mellette az NFL ?
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
baggio

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mintha Winston jobb stábot kapna maga köré, mint Mariota.....