Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Bowers visszatér. 😀 Végre lesz a holtszezonban valaki akit tuti előállítanak valamiért. 😀Elég szomorú, hogy idén eddig mindösze 1 db energiaitalt sikerült felmutatni😊 Kellett már ez😊
Cay
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Cay
189
Bowers visszatér. 😀 Végre lesz a holtszezonban valaki akit tuti előállítanak valamiért. 😀
több mint 8 éve
buccaneer
490
A szakelemzők szerint Koetter hívta így a játékokat. Húzzák is neki az ívet!Az a félelmetes hogy evans és vjax együtt nem tudott 50 yardot összehozni. Nemtudom ki találta ki ezt a fogyatékos de biztos lovie "tampa 2" smith keze van a dologban. A 4. negyed elején 92 passzolt yard volt a táblán és annak is több mint a felét sims és martin hozta. Aztán az utolsó negyedben amikor végre sikerült passzolni jött td és nagy játék is.... no comment.Félelmetes, hogy V-Jax nélkül mennyire akadozik ez az egész.a.. meg persze, hogy a sec kb. egy darab passzt nem tud levédekezni.
TheBerzerker
Cay
Végletekig felbaszott mert nyerhető meccs volt. De ha nem támad egy csapat akkor nincs pont. Egyértelmű edzői hiba volt a vereség oka.
TheBerzerker
több mint 8 éve
Az a félelmetes hogy evans és vjax együtt nem tudott 50 yardot összehozni. Nemtudom ki találta ki ezt a fogyatékos de biztos lovie "tampa 2" smith keze van a dologban. A 4. negyed elején 92 passzolt yard volt a táblán és annak is több mint a felét sims és martin hozta. Aztán az utolsó negyedben amikor végre sikerült passzolni jött td és nagy játék is.... no comment.Félelmetes, hogy V-Jax nélkül mennyire akadozik ez az egész.a.. meg persze, hogy a sec kb. egy darab passzt nem tud levédekezni.
TheBerzerker
Cay
Végletekig felbaszott mert nyerhető meccs volt. De ha nem támad egy csapat akkor nincs pont. Egyértelmű edzői hiba volt a vereség oka.
több mint 8 éve
Na igen, ezzel valószínűleg elúszott a remény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Cay
189
... no comment.Félelmetes, hogy V-Jax nélkül mennyire akadozik ez az egész... meg persze, hogy a sec kb. egy darab passzt nem tud levédekezni.
TheBerzerker
több mint 8 éve
... no comment.
több mint 8 éve
...
több mint 8 éve
buccaneer
490
én itt pötyögtem végig és ez lett:Ez most úgy jött ki, hogy a Packers minden meccset bukik? Ha jól értelmezem!
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture/predictor
gedam
több mint 8 éve
A cardinals megtette azt a szívességet, hogy ha nehezen is de behúzta a w-t a vikings ellen.
több mint 8 éve
srácok, Winston fog villogni a Saints ellen? Cam helyére lehet őt raknám kezdőbe, elég szépen fejlődik,valamiért kinézek neki egy 4-5 TD 350 yardos meccset, főleg ez a Saints def ellen. VJax, Evans, ASJ, Martin mind játszanak, ugye?Mindenki játszik szóval célpontja lesz bőven, de én 3 tdnél többet nem jósolok neki. 300 yardja talán meglesz. Martin és sims biztos virgonc lesz és én nagyon várom hogy asj beinduljon. Fantasy szempontból jó a matchup, de azt pl ne tőle amit mariota produkált a múlt héten. Az elég extrém volt.
Borbinho
Nálam pont a mariota brees kettős vár a kezdő posztra.
több mint 8 éve
csupi4
263
srácok, Winston fog villogni a Saints ellen? Cam helyére lehet őt raknám kezdőbe, elég szépen fejlődik,valamiért kinézek neki egy 4-5 TD 350 yardos meccset, főleg ez a Saints def ellen. VJax, Evans, ASJ, Martin mind játszanak, ugye?játszik mindegyik igen
Borbinho
több mint 8 éve
srácok, Winston fog villogni a Saints ellen? Cam helyére lehet őt raknám kezdőbe, elég szépen fejlődik,valamiért kinézek neki egy 4-5 TD 350 yardos meccset, főleg ez a Saints def ellen. VJax, Evans, ASJ, Martin mind játszanak, ugye?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
gedam
5 908
qrvajó a sorsolásotok, az utsó négy meccs mindegyikét nyerhetitek. ráadásul a green bay szíhokszot simán ki tudjátok golyózni még úgy is, ha nem nyertek csak a 4-ből hármat.
gedam
több mint 8 éve
gedam
5 908
én itt pötyögtem végig és ez lett:www.nfl.com/playoffs/playoff-picture/predictor
több mint 8 éve
Engem biztos nem. Max a csapatot. A giants szerintem továbbra is fekete ló. És ciklus van szóval sb-t játszanak😊Végül is titeket elkaptak az Óriások Tampában, kb. az az egy győzelmük volt idén idegenben.😊Pötyögd végig a Vikings meccseit. Ha a Giants elkapja őket szerintem még a 9-7 is elég lehet.Lehet szórakozni:Abban egyet értek, hogy a Vikings tűnik a foghatóbbnak. Abban azonban kételkedem, hogy a 9-7 elég lesz. Hacsak nem történik mondjuk egy formát befolyásoló sérülés .
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Akár még 9-7el is juthat a Bucs. Én úgy kalkuláltam, hogy a Seahawks befoghatatlan. A Vikigns sorsolása nem semmi viszont. Cardinals, Green Bay, És nagyon nagyon remélem, hogy a Giants elkapja a Vikings-t mert az ő PO helyük is részben ezen fog múlni.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
Go Vikings!
több mint 8 éve
Végül is titeket elkaptak az Óriások Tampában, kb. az az egy győzelmük volt idén idegenben.😊Pötyögd végig a Vikings meccseit. Ha a Giants elkapja őket szerintem még a 9-7 is elég lehet.Lehet szórakozni:Abban egyet értek, hogy a Vikings tűnik a foghatóbbnak. Abban azonban kételkedem, hogy a 9-7 elég lesz. Hacsak nem történik mondjuk egy formát befolyásoló sérülés .
Akár még 9-7el is juthat a Bucs. Én úgy kalkuláltam, hogy a Seahawks befoghatatlan. A Vikigns sorsolása nem semmi viszont. Cardinals, Green Bay, És nagyon nagyon remélem, hogy a Giants elkapja a Vikings-t mert az ő PO helyük is részben ezen fog múlni.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
több mint 8 éve
Pötyögd végig a Vikings meccseit. Ha a Giants elkapja őket szerintem még a 9-7 is elég lehet.Lehet szórakozni:Abban egyet értek, hogy a Vikings tűnik a foghatóbbnak. Abban azonban kételkedem, hogy a 9-7 elég lesz. Hacsak nem történik mondjuk egy formát befolyásoló sérülés .
TheBerzerker
buccaneer
több mint 8 éve
buccaneer
490
Lehet szórakozni:Abban egyet értek, hogy a Vikings tűnik a foghatóbbnak. Abban azonban kételkedem, hogy a 9-7 elég lesz. Hacsak nem történik mondjuk egy formát befolyásoló sérülés .
TheBerzerker
több mint 8 éve
Néhány érdekes stat került fel a baucs oldalára:www.buccaneers.com/news/article-smith/Evans-VJax-Lead-NFL-in-1st-Down-Percentage/69ec88a7-5441-4830-87df-5f1263a93e0c
több mint 8 éve
Lehet szórakozni:espn.go.com/nfl/playoffs/machine
több mint 8 éve
Kwon Alexander is dropping his appeal and will begin serving his 4-game PED suspension this week, per sourceBizony. És nem csak a bucsnak, hanem a fantasy csapatomnak is😊
Kár! Ő azért érzékeny veszteség!
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Kwon Alexander is dropping his appeal and will begin serving his 4-game PED suspension this week, per sourceKár! Ő azért érzékeny veszteség!
több mint 8 éve
buccaneer
490
Na igen! Fisher védelme több meghatározó játékost partvonal mellé "rakott" már. Rákláb urat csak életben hagyják! 😀Rivera mondta, hogy nem pihentet, max olyat tudok elképzelni, hogy Cam leül a szünetben, vagy ilyesmi.Szerintem az egyetlen meccs az pont a Panthers elleni, az mi nem igazán hozható. Láttuk mi volt tavaly Andersonnal is😊 Ha esetleg a chicagonak még élnek a playoff reményei az utolsó előtti héten az lehet még necces, de a másik kettőt illene hozni. Remélem Fisher nem amortizáltatja le a fél csapatot 2 hét múlva😊
gabokocka
TheBerzerker
több mint 8 éve
Cay
189
Erre a forgatókönyvre én is nagyobb esélyt látok. Ehhez persze valóban hozni kéne az összes meccsünket, ami valljuk meg nem túl reális. De még mindig valóban nagyobb az esély, hogy a Vikes lead a soron következő meccseiből kettőt, mint hogy a Seahawks egyet. Ott talán az utolsó héten a Cardinals-ban lehet bízni...Hát igen! Még talán a Vikings csapatát is könnyebb lenne megelőzni, ha mondjuk a Cardinals és a Packers elleni meccsüket elveszítik. De ahhoz nekünk meg minden meccset nyerni kéne, ami valljuk be szinte mission impossible. Úgy egyébként jobb főcsoport eredménnyel miénk lehetne a wild card.Mostmár akkor toljátok wild cardig...!Sok esély nincs rá elnézve a seahawks sorsolását.
peach
TheBerzerker
buccaneer