Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.CayRemélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Cay
189
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.
több mint 9 éve
Tibes
202
😀Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊TibesLovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.buccaneer
Még egy ilyen szezon és nem a munkája lesz az egyetlen amit féltenie kell.. 😀
Az offense-től várom a fő előrelépést amúgy, az elmúlt években szörnyű volt nézni ahogy vergődik a csapat támadásban. Védő oldalon amekkora elvárások voltak tavaly, most annyira nem vagyok bizakodó, a secondaryt és a D-Line-t sem érzem valami acélosnak, valami pass rushert jó lett volna hozni. Aztán majd meglátjuk 😊
több mint 9 éve
buccaneer
490
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊TibesLovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.
több mint 9 éve
Tibes
202
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊
több mint 9 éve
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.Off:
Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.tüsi91
Knox hátáról tudni vmit? Visszavonulása óta nem sokat hallottam róla. Kellett műteni? (gondolom jah) + milyen következményei lesznek/lettek a későbbi életére annak a "karambolnak"?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Bowers újra aláírt. Na hurrá! Hogy valaki ennyi lehetőséget kapjon! Egy életművész a pali.
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-tampa-bay-buccaneers-1718991122"Also: former kicker Lawrence Tynes sued the team for giving him leprosy. " 😀
több mint 9 éve
Cay
189
Biztos, hogy nem fogja megérni a keretszűkítést. Bár nem állunk túl jól hátul, de ő még így sem jutott tavaly sem túl sok játékidőhöz. 46 snap egész évben. Neki itt ennyi volt szerintem. Meg persze máshol is.
több mint 9 éve
Elég morbid, de OBJ három ujjal is szedné a pickeket. 😀Wilson viszont így is az 53-as keret szélén táncolt, aligha kerül ezek után rosterre, JPP a posztjából fakadóan annyira nem esik vissza, viszont egy cornernél ez nagyobb baj. Persze van kivétel, aki még úgy is állat volt, de Wilson tíz ujjal is gyenge, hát még nyolccal. A lecke fel van adva.
több mint 9 éve
Álítólag CJ Wilson keze is megsérült, két ujja leszakadt..CoolearieGoodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀
több mint 9 éve
Álítólag CJ Wilson keze is megsérült, két ujja leszakadt..
több mint 9 éve
buccaneer
490
Na lesz Evan Mathis-unk? 😀CayÚgy néz ki nem. Pedig ránk férne bőven így, hogy vélhetően Marpet szeptemberre még nem lesz kezdő szint.
több mint 9 éve
www.mockdraftable.com/player/1094/6'5 6'5 6'5 6'4 ( ráadásul 230, 230, 260, 220 font)Tim Wright újra a fedélzeten.5 az mert Murphyről megfeledtkeztél 😊D11
Evans-VJax-ASJ-Wright, négy jó nagy böszme célpont, Winstonnak is könnyebb lehet majdBorbinho
Murphy 6'2 és 200 font 😊Borbinho
6'2 vagy 6'3, de majd 34"-os karokkal.. sztem ezen ne vesszünk össze, de ős se a kisseb rádiuszú játékosok közé tartozik ligaszinten 😉
több mint 9 éve
Ez itt off, de:a legfurcsább h Rutgerses de elengedték :oBorbinhoNem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊WyattEgyik se kiemelkedő, de nem is mondható rossznak. Az igazi RZ TE-k - Julius Thomas, D. Allen, az idősebb Gates, stb. - kb. 3.5-5 elkapásonként jegyzik a TD-ket idénytől függően. A Gonk, Graham, Gonzo, Witten félék azok inkább, akik 7.5 elkapásonként szereznek TD-t, node nekik meg ugyen nem 40-50 elkapásuk és 500 yardjuk van, hanem a duplája...
Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊peterk2005
| Az Ohio State lesz az új Rutgers Belichiknél] |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a legfurcsább h Rutgerses de elengedték :oNem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊WyattEgyik se kiemelkedő, de nem is mondható rossznak. Az igazi RZ TE-k - Julius Thomas, D. Allen, az idősebb Gates, stb. - kb. 3.5-5 elkapásonként jegyzik a TD-ket idénytől függően. A Gonk, Graham, Gonzo, Witten félék azok inkább, akik 7.5 elkapásonként szereznek TD-t, node nekik meg ugyen nem 40-50 elkapásuk és 500 yardjuk van, hanem a duplája...
Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊WyattEgyik se kiemelkedő, de nem is mondható rossznak. Az igazi RZ TE-k - Julius Thomas, D. Allen, az idősebb Gates, stb. - kb. 3.5-5 elkapásonként jegyzik a TD-ket idénytől függően. A Gonk, Graham, Gonzo, Witten félék azok inkább, akik 7.5 elkapásonként szereznek TD-t, node nekik meg ugyen nem 40-50 elkapásuk és 500 yardjuk van, hanem a duplája...
Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
6'5 6'5 6'5 6'4 ( ráadásul 230, 230, 260, 220 font)Tim Wright újra a fedélzeten.5 az mert Murphyről megfeledtkeztél 😊D11
Evans-VJax-ASJ-Wright, négy jó nagy böszme célpont, Winstonnak is könnyebb lehet majdBorbinho
Murphy 6'2 és 200 font 😊
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Fasza lesz ez. Én imádtam Wright játékát. Igazi red zone fegyver. Pont most olvastam egy érdekes statot, minden 7,25. elkapása végződik TD-vel. Mondjuk érdekes, hogy ők igazán Glennonnal érezték egymást. Reméljük azért Winstonnal is menni fog, vagy legalább lesz olyan 500 yardos, 5 TD-s szezon ismét. 😊CayNem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Nektek is azt kellene már, így, hogy ott van BellTim Wright újra a fedélzeten.5 az mert Murphyről megfeledtkeztél 😊D11
több mint 9 éve
Cay
189
Fasza lesz ez. Én imádtam Wright játékát. Igazi red zone fegyver. Pont most olvastam egy érdekes statot, minden 7,25. elkapása végződik TD-vel. Mondjuk érdekes, hogy ők igazán Glennonnal érezték egymást. Reméljük azért Winstonnal is menni fog, vagy legalább lesz olyan 500 yardos, 5 TD-s szezon ismét. 😊
több mint 9 éve
Tim Wright újra a fedélzeten.5 az mert Murphyről megfeledtkeztél 😊
több mint 9 éve
Tim Wright újra a fedélzeten. Evans-VJax-ASJ-Wright, négy jó nagy böszme célpont, Winstonnak is könnyebb lehet majd