Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
buccaneer
490
Nálunk is megvannak az első "áldozatok". Evans térd, Marpet combhajlító sérülést szenvedett. Az első hírek szerint nem súlyos egyik sem.
több mint 9 éve
Hát illene kihasználnia a lehetőséget, tekintve, hogy a két égimeszelő szélső WR mellett harmadikként leginkább rá tudnak odafigyelni az ellenfelek. Ilyen termettel pedig Evans és Jackson mellett ha így sem tud villantani, az elég gáz.Austin-Seferian Jenkinst láthatjuk idén?davidvilla.spaKérdezd meg tőle 😀 Nyílván cél és elvárás tőle, hogy igen.D11
több mint 9 éve
buccaneer
490
Úgy néz ki a Browns-nál McCown-t tekintik majd első számú irányítónak. Kíváncsi is lennék egy olyan fal mögött mire képes!
több mint 9 éve
Austin-Seferian Jenkinst láthatjuk idén?davidvilla.spaKérdezd meg tőle 😀 Nyílván cél és elvárás tőle, hogy igen.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Valószínűleg vele képzeli el a nyitányt Lovie szeptemberben. Nem egy nap kontakt gép az már tuti. Ha már az ellenfélnél a labda, akkor régen rossz. Gondolom valami "lord of air" stílusban képzelik el az ő játékát. Végül is az INT és Pd. számai nem voltak olyan rosszak Chicagóban. Csak aztán még ott van nála az az átkozott sérülékenység is!Mondjuk FS ki lesz Conte? Mert akkor az cifra nyomorúság 😕D11Képesség ügyileg nem értek egyet, a Kansas játékosoknak kell egy kis idő. Az utolsó meccsén a Saints ellen coverben McDougald 31 yardot engedett, leszedett egy labdát, és Brees 20.3 passer ratingel zárt ellene. DJ nek a büdös életben nem lesznek ilyen számai passz ellen. McDouald ráadásul elég konzisztens teljesítményt is nyújtott tavaly. Nem kiugró a srác, nem egy elit atléta. De kiegyensúlyozott, megbízható passz ellen és futás ellen is. És ő megdolgozott a helyérért UDFA-ként. Ezek közül egyik sem igaz Dj-re. Kérdem én mért is tartjuk jobb játékosnak? 2.kör...? Épp most vágta ki a csapata, valószínű nem azért, mert olyan kurvára 2. körös játékos lenne. Ettől függetlenül hajrá, de kétlem hogy kettejük közül ne McDoudald lenne a kezdő SS az első 7-en, ha csak meg nem sérül.Akkor egyezzünk ki abban, hogy már safety pozícióban sem állunk csehül! 😊 Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha McDougald legalább egyszer az idén meg tudná Brees ellen ismételni azt a produkciót! Egyébként azt olvastam, hogy D.J.-t azért küldték el Houstonból, mert a pályán kívüli magatartásával rossz hatással volt Jadeveon Clowney-ra, akivel egy egyetemről érkeztek. Ezt nem akarták, hogy így folytatódjon állítólag. Nem a játékával volt baj, hiszen majdnem minden meccsen kezdő SS. volt.buccaneer
D11
több mint 9 éve
Mondjuk FS ki lesz Conte? Mert akkor az cifra nyomorúság 😕Képesség ügyileg nem értek egyet, a Kansas játékosoknak kell egy kis idő. Az utolsó meccsén a Saints ellen coverben McDougald 31 yardot engedett, leszedett egy labdát, és Brees 20.3 passer ratingel zárt ellene. DJ nek a büdös életben nem lesznek ilyen számai passz ellen. McDouald ráadásul elég konzisztens teljesítményt is nyújtott tavaly. Nem kiugró a srác, nem egy elit atléta. De kiegyensúlyozott, megbízható passz ellen és futás ellen is. És ő megdolgozott a helyérért UDFA-ként. Ezek közül egyik sem igaz Dj-re. Kérdem én mért is tartjuk jobb játékosnak? 2.kör...? Épp most vágta ki a csapata, valószínű nem azért, mert olyan kurvára 2. körös játékos lenne. Ettől függetlenül hajrá, de kétlem hogy kettejük közül ne McDoudald lenne a kezdő SS az első 7-en, ha csak meg nem sérül.Akkor egyezzünk ki abban, hogy már safety pozícióban sem állunk csehül! 😊 Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha McDougald legalább egyszer az idén meg tudná Brees ellen ismételni azt a produkciót! Egyébként azt olvastam, hogy D.J.-t azért küldték el Houstonból, mert a pályán kívüli magatartásával rossz hatással volt Jadeveon Clowney-ra, akivel egy egyetemről érkeztek. Ezt nem akarták, hogy így folytatódjon állítólag. Nem a játékával volt baj, hiszen majdnem minden meccsen kezdő SS. volt.buccaneer
D11
több mint 9 éve
buccaneer
490
Képesség ügyileg nem értek egyet, a Kansas játékosoknak kell egy kis idő. Az utolsó meccsén a Saints ellen coverben McDougald 31 yardot engedett, leszedett egy labdát, és Brees 20.3 passer ratingel zárt ellene. DJ nek a büdös életben nem lesznek ilyen számai passz ellen. McDouald ráadásul elég konzisztens teljesítményt is nyújtott tavaly. Nem kiugró a srác, nem egy elit atléta. De kiegyensúlyozott, megbízható passz ellen és futás ellen is. És ő megdolgozott a helyérért UDFA-ként. Ezek közül egyik sem igaz Dj-re. Kérdem én mért is tartjuk jobb játékosnak? 2.kör...? Épp most vágta ki a csapata, valószínű nem azért, mert olyan kurvára 2. körös játékos lenne. Ettől függetlenül hajrá, de kétlem hogy kettejük közül ne McDoudald lenne a kezdő SS az első 7-en, ha csak meg nem sérül.Akkor egyezzünk ki abban, hogy már safety pozícióban sem állunk csehül! 😊 Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha McDougald legalább egyszer az idén meg tudná Brees ellen ismételni azt a produkciót! Egyébként azt olvastam, hogy D.J.-t azért küldték el Houstonból, mert a pályán kívüli magatartásával rossz hatással volt Jadeveon Clowney-ra, akivel egy egyetemről érkeztek. Ezt nem akarták, hogy így folytatódjon állítólag. Nem a játékával volt baj, hiszen majdnem minden meccsen kezdő SS. volt.
D11
több mint 9 éve
Képesség ügyileg nem értek egyet, a Kansas játékosoknak kell egy kis idő. Az utolsó meccsén a Saints ellen coverben McDougald 31 yardot engedett, leszedett egy labdát, és Brees 20.3 passer ratingel zárt ellene. DJ nek a büdös életben nem lesznek ilyen számai passz ellen. McDouald ráadásul elég konzisztens teljesítményt is nyújtott tavaly. Nem kiugró a srác, nem egy elit atléta. De kiegyensúlyozott, megbízható passz ellen és futás ellen is. És ő megdolgozott a helyérért UDFA-ként. Ezek közül egyik sem igaz Dj-re. Kérdem én mért is tartjuk jobb játékosnak? 2.kör...? Épp most vágta ki a csapata, valószínű nem azért, mert olyan kurvára 2. körös játékos lenne. Ettől függetlenül hajrá, de kétlem hogy kettejük közül ne McDoudald lenne a kezdő SS az első 7-en, ha csak meg nem sérül.több mint 9 éve
buccaneer
490
Ha McDougald szinten tudja tartani, amit decemberben csinált akkor könnyen lehet. Ugyanakkor szerintem Swearinger képességei sokkal jobbak nála. Persze ez önmagában nem ér sokat, ha a játékos hozzáállása nem jó. Márpedig D.J. - re nagyon panaszkodtak Houstonban. Így olvasva a pályán kívüli dolgairól tényleg nem hangzanak jól. Ugyanakkor szerintem egy jó képességű játékos, akit ha sikerülne csatarendbe állítani, akkor nyerhetünk vele. Már csak azért is, mert véleményem szerint a safety poszt a legkérdőjelesebb, az egész keretünket figyelembe véve.
több mint 9 éve
McDougald olyan ellenfelet kapott csapaton belülre akit le tud győzni.. Szerintem ennyi, sokkal erősebbek nem lettünk.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Én az FA alatt nagyon pesszimista voltam. De végül kezd tetszeni, amit Lovie és Licht csinál.
több mint 9 éve
Na mostmár megjött Swearinger, méghozzá Khaseem Greene társaságában.Go Bears! (Lovie Smith)
több mint 9 éve
Cay
189
Reggel láttam valamelyik facebook oldal egy bejegyzésében, de azóta azt sem látom... gondolom törölték.Mivel nem igazHöriSwearingert kitette a Houston. Szerintem elférne nálunk, mert a safety felhozatal a leggyengébb szerintem jelen pillanatban a Bucs rosterén. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Tampa 2 ízlene neki, de ki tudja?buccaneerLovie-ék már tegnap elhozták a waiverről állítólag, bár még sehol nem látok írást róla.Cay
több mint 9 éve
Mivel nem igazSwearingert kitette a Houston. Szerintem elférne nálunk, mert a safety felhozatal a leggyengébb szerintem jelen pillanatban a Bucs rosterén. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Tampa 2 ízlene neki, de ki tudja?buccaneerLovie-ék már tegnap elhozták a waiverről állítólag, bár még sehol nem látok írást róla.Cay
több mint 9 éve
Cay
189
Swearingert kitette a Houston. Szerintem elférne nálunk, mert a safety felhozatal a leggyengébb szerintem jelen pillanatban a Bucs rosterén. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Tampa 2 ízlene neki, de ki tudja?buccaneerLovie-ék már tegnap elhozták a waiverről állítólag, bár még sehol nem látok írást róla.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Swearingert kitette a Houston. Szerintem elférne nálunk, mert a safety felhozatal a leggyengébb szerintem jelen pillanatban a Bucs rosterén. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Tampa 2 ízlene neki, de ki tudja?
több mint 9 éve
Milyen jól döntött😀😀 Kérem máskor fogalmazzon egyértelműen! 😀 Cadillac Williams-ről mindig az jut eszembe, hogy anno. Gruden nagyon gondolkodott Aaron Rodgers draftolásán. Aztán végül mégis Williams mellett döntöttek.buccaneerNa de nekem Cadillac Williams mezem van😊TheBerzerkerIgen, szegényt közben már a Bills-ből is kivágták. Ha jól tudom most nincs is még csapata. 😊buccaneerKicsit fura érzés pont emiatt, amikor felveszem a Williams mezemet.TheBerzerkerÉn meg Lavontét 😀D11Én ezért akarok McCoy mezt😊TheBerzerkerMekkora rizikó lenne már most beruházni egy Winston mezre? 😀TibesEnnél a csapatnál? Nem szabad játékos nevére szóló mezt venni. Én aznap kaptam meg a Goldson mezem egy nagyon kedves ismerős révén Floridából, amikor Lovie bejelentette a trade-t. 😀 Annak idején meg a Barron trade kapcsán panaszkodott nagyon sok mezvásárló, hogy kb, ez a harmadik meze az elmúlt három évben, ami máris mehet a "kukába"Cay
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
buccaneer
490
😀 Kérem máskor fogalmazzon egyértelműen! 😀 Cadillac Williams-ről mindig az jut eszembe, hogy anno. Gruden nagyon gondolkodott Aaron Rodgers draftolásán. Aztán végül mégis Williams mellett döntöttek.Na de nekem Cadillac Williams mezem van😊TheBerzerkerIgen, szegényt közben már a Bills-ből is kivágták. Ha jól tudom most nincs is még csapata. 😊buccaneerKicsit fura érzés pont emiatt, amikor felveszem a Williams mezemet.TheBerzerkerÉn meg Lavontét 😀D11Én ezért akarok McCoy mezt😊TheBerzerkerMekkora rizikó lenne már most beruházni egy Winston mezre? 😀TibesEnnél a csapatnál? Nem szabad játékos nevére szóló mezt venni. Én aznap kaptam meg a Goldson mezem egy nagyon kedves ismerős révén Floridából, amikor Lovie bejelentette a trade-t. 😀 Annak idején meg a Barron trade kapcsán panaszkodott nagyon sok mezvásárló, hogy kb, ez a harmadik meze az elmúlt három évben, ami máris mehet a "kukába"Cay
több mint 9 éve
Amúgy nekem tudjátok mi kéne? egy 5-ös Winston mez! Na az menő!
több mint 9 éve
Na de nekem Cadillac Williams mezem van😊Igen, szegényt közben már a Bills-ből is kivágták. Ha jól tudom most nincs is még csapata. 😊buccaneerKicsit fura érzés pont emiatt, amikor felveszem a Williams mezemet.TheBerzerkerÉn meg Lavontét 😀D11Én ezért akarok McCoy mezt😊TheBerzerkerMekkora rizikó lenne már most beruházni egy Winston mezre? 😀TibesEnnél a csapatnál? Nem szabad játékos nevére szóló mezt venni. Én aznap kaptam meg a Goldson mezem egy nagyon kedves ismerős révén Floridából, amikor Lovie bejelentette a trade-t. 😀 Annak idején meg a Barron trade kapcsán panaszkodott nagyon sok mezvásárló, hogy kb, ez a harmadik meze az elmúlt három évben, ami máris mehet a "kukába"Cay
több mint 9 éve
buccaneer
490
Igen, szegényt közben már a Bills-ből is kivágták. Ha jól tudom most nincs is még csapata. 😊Kicsit fura érzés pont emiatt, amikor felveszem a Williams mezemet.TheBerzerkerÉn meg Lavontét 😀D11Én ezért akarok McCoy mezt😊TheBerzerkerMekkora rizikó lenne már most beruházni egy Winston mezre? 😀TibesEnnél a csapatnál? Nem szabad játékos nevére szóló mezt venni. Én aznap kaptam meg a Goldson mezem egy nagyon kedves ismerős révén Floridából, amikor Lovie bejelentette a trade-t. 😀 Annak idején meg a Barron trade kapcsán panaszkodott nagyon sok mezvásárló, hogy kb, ez a harmadik meze az elmúlt három évben, ami máris mehet a "kukába"Cay
több mint 9 éve
Kicsit fura érzés pont emiatt, amikor felveszem a Williams mezemet.Én meg Lavontét 😀D11Én ezért akarok McCoy mezt😊TheBerzerkerMekkora rizikó lenne már most beruházni egy Winston mezre? 😀TibesEnnél a csapatnál? Nem szabad játékos nevére szóló mezt venni. Én aznap kaptam meg a Goldson mezem egy nagyon kedves ismerős révén Floridából, amikor Lovie bejelentette a trade-t. 😀 Annak idején meg a Barron trade kapcsán panaszkodott nagyon sok mezvásárló, hogy kb, ez a harmadik meze az elmúlt három évben, ami máris mehet a "kukába"Cay