Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lavonte David aláfirkantott 5 évre.

Ian Rapoport ‏@RapSheet
The 5-year extension for Lavonte David and #Bucs is worth $50.25M, per agents Ron Butler & Tony Fleming. $25.56M guaranteed. Huge.
több mint 10 éve
buccaneer 490
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊TheBerzerker
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀Borbinho
Igen!😀

Remélem bőszen padozik a mázsák alatt😀TheBerzerker
Inkább javasolnék egy torreádor képző iskolát, mert a konditerem nem adja vissza kellően az élményt, hacsak a mellkasára nem ejti a súlyokat.
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
 www.bucsnation.com/2015/8/4/9094629/watch-lavonte-david-get-a-pick-six-off-jameis-winston?_ga=1.57483754.1926148172.1374522195
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Én RG-nek Edwardsól olvastam hogy jól teljesít eddig és sansza van a kezdő pozicióra, hacsak Marpet ki nem szorítja.

Kwon Alexandert meg sec-team MLB-t játszik és nagyon jól tolja.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊TheBerzerker
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀Borbinho
Igen!😀

Remélem bőszen padozik a mázsák alatt😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.Cay
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.

több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊Tibes
Lovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.buccaneer
😀
Még egy ilyen szezon és nem a munkája lesz az egyetlen amit féltenie kell.. 😀

Az offense-től várom a fő előrelépést amúgy, az elmúlt években szörnyű volt nézni ahogy vergődik a csapat támadásban. Védő oldalon amekkora elvárások voltak tavaly, most annyira nem vagyok bizakodó, a secondaryt és a D-Line-t sem érzem valami acélosnak, valami pass rushert jó lett volna hozni. Aztán majd meglátjuk 😊

több mint 10 éve
buccaneer 490
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊Tibes
Lovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.
több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.

Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.tüsi91
Off:
Knox hátáról tudni vmit? Visszavonulása óta nem sokat hallottam róla. Kellett műteni? (gondolom jah) + milyen következményei lesznek/lettek a későbbi életére annak a "karambolnak"?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.

Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.
több mint 10 éve
buccaneer 490
Bowers újra aláírt. Na hurrá! Hogy valaki ennyi lehetőséget kapjon! Egy életművész a pali.
több mint 10 éve
A Dolphins meg kivágta Freeman-t. Nem akarok gonosz lenni, de MUHAHAHA 😀

több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
 deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-tampa-bay-buccaneers-1718991122

"Also: former kicker Lawrence Tynes sued the team for giving him leprosy. " 😀
több mint 10 éve
Biztos, hogy nem fogja megérni a keretszűkítést. Bár nem állunk túl jól hátul, de ő még így sem jutott tavaly sem túl sok játékidőhöz. 46 snap egész évben. Neki itt ennyi volt szerintem. Meg persze máshol is.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 543 — Whoops, looks like something went wrong.
Elég morbid, de OBJ három ujjal is szedné a pickeket. 😀
Wilson viszont így is az 53-as keret szélén táncolt, aligha kerül ezek után rosterre, JPP a posztjából fakadóan annyira nem esik vissza, viszont egy cornernél ez nagyobb baj. Persze van kivétel, aki még úgy is állat volt, de Wilson tíz ujjal is gyenge, hát még nyolccal. A lecke fel van adva.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Álítólag CJ Wilson keze is megsérült, két ujja leszakadt..Coolearie
Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Álítólag CJ Wilson keze is megsérült, két ujja leszakadt..
több mint 10 éve
buccaneer 490
Na lesz Evan Mathis-unk? 😀Cay
Úgy néz ki nem. Pedig ránk férne bőven így, hogy vélhetően Marpet szeptemberre még nem lesz kezdő szint.
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Tim Wright újra a fedélzeten.
Evans-VJax-ASJ-Wright, négy jó nagy böszme célpont, Winstonnak is könnyebb lehet majdBorbinho
5 az mert Murphyről megfeledtkeztél 😊D11
6'5 6'5 6'5 6'4 ( ráadásul 230, 230, 260, 220 font)
Murphy 6'2 és 200 font 😊Borbinho
 www.mockdraftable.com/player/1094/
6'2 vagy 6'3, de majd 34"-os karokkal.. sztem ezen ne vesszünk össze, de ős se a kisseb rádiuszú játékosok közé tartozik ligaszinten 😉
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Nem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊Wyatt
Egyik se kiemelkedő, de nem is mondható rossznak. Az igazi RZ TE-k - Julius Thomas, D. Allen, az idősebb Gates, stb. - kb. 3.5-5 elkapásonként jegyzik a TD-ket idénytől függően. A Gonk, Graham, Gonzo, Witten félék azok inkább, akik 7.5 elkapásonként szereznek TD-t, node nekik meg ugyen nem 40-50 elkapásuk és 500 yardjuk van, hanem a duplája...

Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊peterk2005
a legfurcsább h Rutgerses de elengedték :oBorbinho
Ez itt off, de:
| Az Ohio State lesz az új Rutgers Belichiknél] |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem tudom, ez a stat mennyire kiemelkedő, vagy, hogy bizonyít-e bármit, de RZ-ben nem volt rossz az tuti 😊Wyatt
Egyik se kiemelkedő, de nem is mondható rossznak. Az igazi RZ TE-k - Julius Thomas, D. Allen, az idősebb Gates, stb. - kb. 3.5-5 elkapásonként jegyzik a TD-ket idénytől függően. A Gonk, Graham, Gonzo, Witten félék azok inkább, akik 7.5 elkapásonként szereznek TD-t, node nekik meg ugyen nem 40-50 elkapásuk és 500 yardjuk van, hanem a duplája...

Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊peterk2005
a legfurcsább h Rutgerses de elengedték :o

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline

Mindazonáltal érdekes, hogy elengedtétek, nekem is kifejezetten tetszett a srác. De hát BB-t kb. csak saját maga érti. 😀 Arrington elendegése mellett Wright elzavarása tulajdonképpen nem is fura. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)