Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Draftoltunk egy fullback-et, majd keretszűkítésnél kirakjuk. Ez jó vicc! ennyi erővel La'El collins-ért is bevállalhattuk volna a kockázatot!7. kört megért volna ő is😀
buccaneer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
buccaneer
490
Draftoltunk egy fullback-et, majd keretszűkítésnél kirakjuk. Ez jó vicc! ennyi erővel La'El collins-ért is bevállalhattuk volna a kockázatot!
több mint 9 éve
Manci valami könyöknyavalyával küzd. Gondolom McCown jó sokat játszik majd ellenünk. A múltkori ( 2INT, 3sack) számomra megnyugtató lenne tőle.egy félidőt biztos kap, de lehet még a 3. negyedben is pályán lesz.
buccaneer
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
buccaneer
490
Manci valami könyöknyavalyával küzd. Gondolom McCown jó sokat játszik majd ellenünk. A múltkori ( 2INT, 3sack) számomra megnyugtató lenne tőle.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Ők pont nem akartak neki ennyit fizetni.Mathis állítólag egy 5,5 milliós szerződést is visszautasított, hogy olyan csapatba kerüljön akinek azért van esélye a rájátszásra, meg a bajnoki címre is. Meg merem kockáztatni, hogy lehet mi voltunk az a gárda.Miami volt
Cay
gordon
több mint 9 éve
Mathis állítólag egy 5,5 milliós szerződést is visszautasított, hogy olyan csapatba kerüljön akinek azért van esélye a rájátszásra, meg a bajnoki címre is. Meg merem kockáztatni, hogy lehet mi voltunk az a gárda.Miami volt
Cay
több mint 9 éve
Cay
189
Mathis állítólag egy 5,5 milliós szerződést is visszautasított, hogy olyan csapatba kerüljön akinek azért van esélye a rájátszásra, meg a bajnoki címre is. Meg merem kockáztatni, hogy lehet mi voltunk az a gárda.
több mint 9 éve
buccaneer
490
És Connor Barth ismét köztünk! Denverben, most úgyis Evan Mathis érkezése a nagy hír. Le a kalappal John Elway előtt. Tényleg látszik, hogy bajnokcsapatot akar. Persze ha Manning egészsége ezt majd engedi.
több mint 9 éve
A támadósor életképesnek tűnik, rengeteget számít egy jó OC jelenléte, de a támadó fal még mindig problémás.Előszezon ide vagy oda a védelem nagyon összeszedettnek tűnt, az LB sor kimondottan erős, a többi csapatrész se végzett rossz munkát.
Remélem ezt a formát tudja tartani a csapat az alapszakaszra is.
több mint 9 éve
Nekem is sikerült megnéznem a meccset. Szerintem nem voltunk rosszak. Főleg a defense. Alexander nagyon jól tolja. Átlátja a pályát, van esze a játékhoz, nem csak gyors. Eleinte nekem is tetszett a fal. Csak aztán a pályára jött Atkins, hívtak pár plus blitzet, és kb megmutatták, hogy Winstont a saját célterületéig visszacsomagolják kétszer, ha úgy akarják, tökmindegy kit rakunk oda. Mármint a falba. Glennon előtt meg tényleg le a kalappal, szépen játszott, főleg úgy, hogy előtte még annyi sem volt. Mármint a falból. Martint meg jó lenne egész évben látni, ahogy 9 yardokat átlagol. 😊Ha Martin 3 felett átlagol az már jó lenne, nemcsak azért mert termelne td-ket hanem Winstont is tehermentesítené kicsit.
Cay
több mint 9 éve
Cay
189
Nekem is sikerült megnéznem a meccset. Szerintem nem voltunk rosszak. Főleg a defense. Alexander nagyon jól tolja. Átlátja a pályát, van esze a játékhoz, nem csak gyors. Eleinte nekem is tetszett a fal. Csak aztán a pályára jött Atkins, hívtak pár plus blitzet, és kb megmutatták, hogy Winstont a saját célterületéig visszacsomagolják kétszer, ha úgy akarják, tökmindegy kit rakunk oda. Mármint a falba. Glennon előtt meg tényleg le a kalappal, szépen játszott, főleg úgy, hogy előtte még annyi sem volt. Mármint a falból. Martint meg jó lenne egész évben látni, ahogy 9 yardokat átlagol. 😊
több mint 9 éve
Lehet még korai kijelenteni de én úgy látom jobb ez a defense, hogy Lovie teljesen magához ragadta a karmesteri WC pumpát.Fraizer biztos örül ennek😀
buccaneer
több mint 9 éve
buccaneer
490
Lehet még korai kijelenteni de én úgy látom jobb ez a defense, hogy Lovie teljesen magához ragadta a karmesteri WC pumpát.
több mint 9 éve
Tampa
11
Tényleg jó volt nézni a meccset. (én csak az első félidőt bírtam)Ha nem lett volna annyi büntetésünk, akkor nagyobb lett volna a különbség (egy visszahordásnál - ami fair catch lett - 3 (!) zászlót dobtak ránk)
Winston jó volt, bár a hosszú passzok nem sikerültek.
Doug Martin nagyon jó volt.
A teljes védelem jól muzsikált, kérdés mennyire vette komolyan a Bengals a meccset, és mire lesz ez elég az alapszakaszban, mindenesetre biztató volt.
A védelem nyeri meg a bajnokságot!
több mint 9 éve
Na én megnéztem az egész meccset. Winston hozta ugyanazt kb mint az előző meccsen, sőt talán jobb is volt kicsit. Ami viszont üdítő volt az az, hogy Glennon végre jól játszott, kiosztott 1 td-t is, és Known Alexander-t szintén jó volt nézni! A támadófalban látszik némi fejlődés, de a tegnap totálisan impotens Bengals védelem ellen ez azért sokat nem jelent, de talán valami tényleg elindul ezen a téren is. Megkockáztatom, hogy a Pats után talán tampában van a legjobb 2. számú qb jelenleg, ami azért elég jó előjel az egész szezonra nézve, pláne akkor ha a támadófal nem szedi össze magát rendesen és kinéz Winston-nak egy esetleges sérülés. De aztán ne legyen igazam. Védelem az első 2 negyedben, amikor gyakorlatilag majdnem végig a kezdő csapat volt fent teljesen dominálta a meccset. Ha sikerül megúszni nagyobb sérülés nélkül 6-7 W kinézhet erre a szezonra.
több mint 9 éve
Este nézi valaki?
több mint 9 éve
buccaneer
490
Állítólag az sem megy neki. 😊Még SAM lehet, Lansanaht kéne kijátszania 😊Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊Ezt azért nehezen veszi be a gyomrom. Bruce elég jól tolta. Ráadásul egyetemen végig ezen a poszton játszott.
buccaneer
Shawn84
D11
több mint 9 éve
Még SAM lehet, Lansanaht kéne kijátszania 😊Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊Ezt azért nehezen veszi be a gyomrom. Bruce elég jól tolta. Ráadásul egyetemen végig ezen a poszton játszott.
buccaneer
Shawn84
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊Ezt azért nehezen veszi be a gyomrom. Bruce elég jól tolta. Ráadásul egyetemen végig ezen a poszton játszott.
buccaneer
több mint 9 éve
buccaneer
490
Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊
több mint 9 éve
Cherilus lett a befutó végül. Nem hittem volna, hogy még egy 7 millás szerződést le tud akasztani, azok utnn, hogy a detroiti és buffalo-i próbajátéka se sikerült.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Mi a gond? Majd Lovie visszaigazolja a helyére Cousinst! Mert tőle kitelik. 😊
több mint 9 éve
Cay
189
meghülyülök, ha rögtön azzal kezdjük, hogy kiesik a kevés jó O-linemanünk egyike...ThrasherMCL rándulás. Nyolc hét off. 😕 😕 😕
több mint 9 éve
PFF értékelés a tegnapi meccsről: www.profootballfocus.com/blog/2015/08/16/grades-for-buccaneers-vikings/
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
meghülyülök, ha rögtön azzal kezdjük, hogy kiesik a kevés jó O-linemanünk egyike...