Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
buccaneer
490
Mariota jól elverte a picsánkat. Remélem Lovie és Licht agyán végig fut: "Miért is vetettük el a draftolását?"
több mint 9 éve
Evans-el mi a helyzet? Sbnation szerint játszik ma de mindenhol questionable.Engem is érdekelne(fantasy szempontból)
TheBerzerker
több mint 9 éve
Evans-el mi a helyzet? Sbnation szerint játszik ma de mindenhol questionable.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
csupi4
263
GOBUCS
több mint 9 éve
Cay
189
Én úgy érzem Banks-nek lehet jó szezonja. Sokat fejlődött az újonc évéhez képest már tavaly is, meg előszezonban sem volt rossz. Aztán, hogy fantasy-ban mire mész vele, lövésem sincs, mert láma vagyok hozzá. Sosem játszottam még. Valahogy mindig úgy voltam vele, ha a nyakamba veszek még egy ilyet is, most már végképp aludni sem fogok soha. 😀Biztos jó szórakozás lehet ez a fantasy foci, de én még sosem tudtam erőt venni magamon, hogy egyben is részt vegyek. 😊Én is most kezdtem csak el idén először. Jópofa de sok utánaolvasást igényel. Képbe kell lenni hol ki a kezdő, ahol vannak a sérültek, aki kivel játszik, és emiatt mikor kit érdemes betenni a kezdőbe. Amellett, hogy jó szórakozás eléggé képbe kerül az ember olyan csapatok dolgaival kapcsolatban is, akiket előtte leszart 😊
buccaneer
Most pl nálam elég sok tampa játékos van (4 db, ami amúgy nem jó), de sérülés miatt be kellett húznom Banks-t pl.
TheBerzerker
több mint 9 éve
Smith nyilatkozott. Gyakorlatilag azt mondta, hogy ha vasárnap úgy kell Evans, hogy úgy érzi, hogy képes játszani akkor játszatni fog, ha nem akkor nem. Blabla, szóval a lényeg, hogy csak vasárnap derül ki, hogy mi lesz vele. Erős a gyanúm, hogy fog játszani. Kicsit azért presztízs meccs is valahol a Titans elleni nyitóforduló.
Szerkesztette: TheBerzerker
több mint 9 éve
Biztos jó szórakozás lehet ez a fantasy foci, de én még sosem tudtam erőt venni magamon, hogy egyben is részt vegyek. 😊Én is most kezdtem csak el idén először. Jópofa de sok utánaolvasást igényel. Képbe kell lenni hol ki a kezdő, ahol vannak a sérültek, aki kivel játszik, és emiatt mikor kit érdemes betenni a kezdőbe. Amellett, hogy jó szórakozás eléggé képbe kerül az ember olyan csapatok dolgaival kapcsolatban is, akiket előtte leszart 😊
buccaneer
Most pl nálam elég sok tampa játékos van (4 db, ami amúgy nem jó), de sérülés miatt be kellett húznom Banks-t pl.
Szerkesztette: TheBerzerker
több mint 9 éve
buccaneer
490
Biztos jó szórakozás lehet ez a fantasy foci, de én még sosem tudtam erőt venni magamon, hogy egyben is részt vegyek. 😊
több mint 9 éve
Úgy legyen!hat 5-6 pontot legalább várok töleKössz! Akkor el is dőlt, hogy Alexander lesz a DP játékosom. Worrillow és Raryl Smith mellett.LB a legponterősebb poszt IDP fantasyben.nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg AlexanderPont ezen gondolkodom, hogy meg kell jelölnöm egy DP játékost és nemtudom, hogy DE vagy LB legyen. Ha LB akkor tuti Alexander lenne. nemtudom melyik hozhatja a több pontot.
lavontet sajnos nem sikerült megszereznem
csupi4
TheBerzerker
empty
TheBerzerker
csupi4
több mint 9 éve
csupi4
263
hat 5-6 pontot legalább várok töleKössz! Akkor el is dőlt, hogy Alexander lesz a DP játékosom. Worrillow és Raryl Smith mellett.LB a legponterősebb poszt IDP fantasyben.nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg AlexanderPont ezen gondolkodom, hogy meg kell jelölnöm egy DP játékost és nemtudom, hogy DE vagy LB legyen. Ha LB akkor tuti Alexander lenne. nemtudom melyik hozhatja a több pontot.
csupi4
TheBerzerker
empty
TheBerzerker
több mint 9 éve
Kössz! Akkor el is dőlt, hogy Alexander lesz a DP játékosom. Worrillow és Raryl Smith mellett.LB a legponterősebb poszt IDP fantasyben.nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg AlexanderPont ezen gondolkodom, hogy meg kell jelölnöm egy DP játékost és nemtudom, hogy DE vagy LB legyen. Ha LB akkor tuti Alexander lenne. nemtudom melyik hozhatja a több pontot.
csupi4
TheBerzerker
empty
több mint 9 éve
LB a legponterősebb poszt IDP fantasyben.nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg AlexanderPont ezen gondolkodom, hogy meg kell jelölnöm egy DP játékost és nemtudom, hogy DE vagy LB legyen. Ha LB akkor tuti Alexander lenne. nemtudom melyik hozhatja a több pontot.
csupi4
TheBerzerker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg AlexanderPont ezen gondolkodom, hogy meg kell jelölnöm egy DP játékost és nemtudom, hogy DE vagy LB legyen. Ha LB akkor tuti Alexander lenne. nemtudom melyik hozhatja a több pontot.
csupi4
több mint 9 éve
csupi4
263
nekem fantasyba a 7 végén a defense lesz a kezdö meg Alexanderlavontet sajnos nem sikerült megszereznem
több mint 9 éve
szabolcs13
212
Fantasyba nem írja hogy ne játszana bár ez semmit nen jelent ... Biztosan 😊Szerintem Alexander kezdő lesz. Donovan Smith játszani fog. Evans viszont szerintem nem nagyon. Bár még hivatalosan nem írták ki, de több mint két hete egy edzésen sem vett részt, még limitáltan sem. A héten sem edzett. Aztán ki tudja...Akkor még nincs kezdő depth chart? mert Evans akkor ki kell raknom a kezdőből😕
Cay
TheBerzerker
több mint 9 éve
Szerintem Alexander kezdő lesz. Donovan Smith játszani fog. Evans viszont szerintem nem nagyon. Bár még hivatalosan nem írták ki, de több mint két hete egy edzésen sem vett részt, még limitáltan sem. A héten sem edzett. Aztán ki tudja...Akkor még nincs kezdő depth chart? mert Evans akkor ki kell raknom a kezdőből😕
Cay
több mint 9 éve
Cay
189
Szerintem Alexander kezdő lesz. Donovan Smith játszani fog. Evans viszont szerintem nem nagyon. Bár még hivatalosan nem írták ki, de több mint két hete egy edzésen sem vett részt, még limitáltan sem. A héten sem edzett. Aztán ki tudja...
több mint 9 éve
Van már depth chaft a hétvégére? Senkin ek se kellett fantasyban Alexander, szóval én behúztam. Kezdő lesz?
több mint 9 éve
csupi4
263
Mike felépült játszik vasárnap?
több mint 9 éve
Azért a két újonctól joggal lehet többet várni, mint jó pár jött-menttől akik tavaly pályára léptek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tibes
202
Sajnos Dotson kihagyja lényegében a fél szezont. Szerintem ez a fal alig lesz jobb, mint a tavalyi.És még így is optimista voltál a "jobb" szóval
buccaneer
több mint 9 éve
buccaneer
490
Sajnos Dotson kihagyja lényegében a fél szezont. Szerintem ez a fal alig lesz jobb, mint a tavalyi.
több mint 9 éve
Cay
189
Clay-t végül visszaszerződtették a gyakorlócsapatba. De hát ennél tényleg jóval többet várt volna az ember.Kenny Bell kimaradása végső soron érthető, hisz csak a speciális egységben volt valami haszna. Viszont így már most érdekesen fest a szememben ez az idei draft. Úgy látszik a hátsó körökben választás továbbra sem a Bucs asztala.Bocs! Clay-re gondoltam, nem Bell-re. 😊
buccaneer
buccaneer