Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Whisenhuntot 1-6 után kirúgták, Mularkeyt 2-7-el megerősítették a HC állásban.

WTF?
több mint 8 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Szívesen lettem volna légy a falon abban a szobában, ahol meghozták ezt a kívülről egyszerűen érthetetlen döntést.
És kíváncsi lennék, hogy valójában mit gondolnak a csapattagok (és persze kiemelten Mariota) a döntésről (mert abban biztos vagyok, hogy pozitív nyilatkozatokban nem lesz hiány).

Ezek szerint a tulajdonos(ok) más meccseket néztek, mint mi. Kár érte, mert a magas pickkel, meg a helyzetünkkel egy alkalmasabb edző talán rövid távon is eredményes lehetne. Így meg majd vegetálunk tovább.

De persze kész vagyok mea culpázni mondjuk egy év múlva...

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 twitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712
baggio
Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
Amadeus91
én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos
baggio
Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?
Amadeus91
Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.
baggio
Szegény Mariota.

Más: azért a Titans franchise megérne egy misét, minősíthetetlen, amit produkálnak évek óta.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
És még nálunk panaszkodnak sokan McAdoo miatt...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
 i.imgur.com/KBNcZ.gif
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Szegény mariotó... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Mularkey marad, elmentem inni...

több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
baggio
Amadeus91
én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos
baggio
Amadeus91
Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
baggio
Amadeus91
baggio

több mint 8 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.
peach
Nem is Lewan helyére jönne OT, hanem RT pozícióba. Viszont 1/1-re azért nem kellene OT. Bosa meg inkább 4-3as DE, na majd látjuk. Én trade-ben is benne lennék.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.

több mint 8 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?
peach
Lewan volt az egyetlen aki elfogadható volt a támadófalból és az öltözőben is kezd vezérré vállni a többiek mind kuka...
több mint 8 éve
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?

több mint 8 éve
holnap elvileg Ray Horton is kap egy interjút a HC posztra, ez szerintem túl nagy lépés lenne a számára, de talán azt is jelenti, hogy Mularkey nem igazán győzte meg Robinsont.

több mint 8 éve
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).
gerrard88
Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.
baggio
Ez mind igaz csak ezt a posztot képtelenek vagyunk megoldani évek óta.. se így se úgy nem sikerült megoldani a minőséget. Abban lehet most már reménykedni hogy Robinson okosan fog gazdálkodni a pickekkel!
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).
gerrard88
Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.
Beki
Haha ez nem vicces ám 😊😯😐
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.
több mint 8 éve
Az eddigi eredményeik alapján Austin és vagy esetleg McDaniels lehetne a megfelelő választás, de McDaniels már egyszer megbukott HCként. Austint meg szivesen látnám már, mint főedző és miert ne pont nálunk!😊

Szerkesztette: gerrard88
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Kelly, Pederson, Koetter, Coughlin is kiesett. Mularkey mellett ki maradt? Mike Smith, Shanahan duóból szintén nem kérnék, így tényleg max. McDaniels esetleg Schwartz az akinek örülnék 😕
markny
Egyelőre ez biztos: Mularkey és Doug Marone tegnap volt HC-interjún, Teryl Austin ma jön.

Music City Miracle
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Jon T Haley 😀

több mint 8 éve
Kelly, Pederson, Koetter, Coughlin is kiesett. Mularkey mellett ki maradt? Mike Smith, Shanahan duóból szintén nem kérnék, így tényleg max. McDaniels esetleg Schwartz az akinek örülnék 😕
markny
Akkor már inkább Schwartz.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Robinson végül is szerintem egy jó megoldás most már egy HC kell. McDanielsszel konkrétan bajom nincsen biztos ő is tudna annyit fejlődni hogy nem csak zsebirányítot képzel Mariotából. Csak könyörgöm az istennek meg mindenkinek Nashvilleben ne már Mularkey legyen!!! 😊