Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Whisenhuntot 1-6 után kirúgták, Mularkeyt 2-7-el megerősítették a HC állásban.WTF?
több mint 8 éve
Szívesen lettem volna légy a falon abban a szobában, ahol meghozták ezt a kívülről egyszerűen érthetetlen döntést.És kíváncsi lennék, hogy valójában mit gondolnak a csapattagok (és persze kiemelten Mariota) a döntésről (mert abban biztos vagyok, hogy pozitív nyilatkozatokban nem lesz hiány).
Ezek szerint a tulajdonos(ok) más meccseket néztek, mint mi. Kár érte, mert a magas pickkel, meg a helyzetünkkel egy alkalmasabb edző talán rövid távon is eredményes lehetne. Így meg majd vegetálunk tovább.
De persze kész vagyok mea culpázni mondjuk egy év múlva...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Szegény Mariota.Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
Amadeus91
baggio
Más: azért a Titans franchise megérne egy misét, minősíthetetlen, amit produkálnak évek óta.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
És még nálunk panaszkodnak sokan McAdoo miatt...
több mint 8 éve
Szegény mariotó... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
Amadeus91
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
több mint 8 éve
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.Nem is Lewan helyére jönne OT, hanem RT pozícióba. Viszont 1/1-re azért nem kellene OT. Bosa meg inkább 4-3as DE, na majd látjuk. Én trade-ben is benne lennék.
peach
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.
több mint 8 éve
gerrard88
735
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?Lewan volt az egyetlen aki elfogadható volt a támadófalból és az öltözőben is kezd vezérré vállni a többiek mind kuka...
peach
több mint 8 éve
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?
több mint 8 éve
holnap elvileg Ray Horton is kap egy interjút a HC posztra, ez szerintem túl nagy lépés lenne a számára, de talán azt is jelenti, hogy Mularkey nem igazán győzte meg Robinsont.
több mint 8 éve
gerrard88
735
Ez mind igaz csak ezt a posztot képtelenek vagyunk megoldani évek óta.. se így se úgy nem sikerült megoldani a minőséget. Abban lehet most már reménykedni hogy Robinson okosan fog gazdálkodni a pickekkel!Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.
gerrard88
baggio
több mint 8 éve
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.
gerrard88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
gerrard88
735
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).
több mint 8 éve
gerrard88
735
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.Haha ez nem vicces ám 😊😯😐
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.
több mint 8 éve
Kelly, Pederson, Koetter, Coughlin is kiesett. Mularkey mellett ki maradt? Mike Smith, Shanahan duóból szintén nem kérnék, így tényleg max. McDaniels esetleg Schwartz az akinek örülnék 😕Egyelőre ez biztos: Mularkey és Doug Marone tegnap volt HC-interjún, Teryl Austin ma jön.
markny
Music City Miracle
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Kelly, Pederson, Koetter, Coughlin is kiesett. Mularkey mellett ki maradt? Mike Smith, Shanahan duóból szintén nem kérnék, így tényleg max. McDaniels esetleg Schwartz az akinek örülnék 😕Akkor már inkább Schwartz.
markny
több mint 8 éve
Kelly, Pederson, Koetter, Coughlin is kiesett. Mularkey mellett ki maradt? Mike Smith, Shanahan duóból szintén nem kérnék, így tényleg max. McDaniels esetleg Schwartz az akinek örülnék 😕
több mint 8 éve
gerrard88
735
Robinson végül is szerintem egy jó megoldás most már egy HC kell. McDanielsszel konkrétan bajom nincsen biztos ő is tudna annyit fejlődni hogy nem csak zsebirányítot képzel Mariotából. Csak könyörgöm az istennek meg mindenkinek Nashvilleben ne már Mularkey legyen!!! 😊