Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem kéne nézegetni annyira jó lesz ő nekünk :pdandeálmodj királylány.....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Nem kéne nézegetni annyira jó lesz ő nekünk :p
több mint 9 éve
The Titans will put Oregon QB Marcus Mariota through a private workout following his pro day, according to Alex Marvez.Azé megnézik azé.
több mint 9 éve
Adam Caplan @caplannfl · 5 p 5 perccel ezelőttAs @jwyattsports sports said, #Titans agreed to 5-year deal with P Brett Kern. I'm told it's for $15 M.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
minden nfl játékosban van (kurvajó) potenciál. azért vannak ittHa sikerül kihozni a benne elviekben levő potenciált ( smittyéknek nem jött össze ) kurva jó 😊peachFelszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.NanditoTudtok róla valamit, hogy milyen lehet?gerrard88
több mint 9 éve
Ha sikerül kihozni a benne elviekben levő potenciált ( smittyéknek nem jött össze ) kurva jó 😊Felszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.NanditoTudtok róla valamit, hogy milyen lehet?gerrard88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gerrard88
735
Felszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.NanditoTudtok róla valamit, hogy milyen lehet?
több mint 9 éve
Felszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Hamarosan indul a FA piac! Kit hoznátok? Kire láttok esélyt? Első körben Brandon Flowers-re vagy Antonio Cromartie-ra szavaznék. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Pollardot kitettük, ahogy kérte. Griff így valószínűleg marad.
Music City Miracle
több mint 9 éve
gerrard88
735
Roos visszavonult, remélem Lewan úgy fog játszani, mint ahogy Roos nyomta a fénykorában. Azért sokáig jó szintet hozott. www.titansonline.com/news/article-4/Veteran-Michael-Roos-Retiring-After-10-Year-NFL-Career/5a476d06-35a3-463c-ab07-e2b17b60760a?campaign=social_20150226_41163646&adbid=10153068172608851&adbpl=fb&adbpr=56124123850pakeszRIP :/
több mint 9 éve
Roos visszavonult, remélem Lewan úgy fog játszani, mint ahogy Roos nyomta a fénykorában. Azért sokáig jó szintet hozott. www.titansonline.com/news/article-4/Veteran-Michael-Roos-Retiring-After-10-Year-NFL-Career/5a476d06-35a3-463c-ab07-e2b17b60760a?campaign=social_20150226_41163646&adbid=10153068172608851&adbpl=fb&adbpr=56124123850
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcastingbaggioHmm, jó sok szezont lehúzott nálunk. A "külső" dolgokért volt felelős. Lehet Webster is követhette volna őt... 😛 Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki a kamerát. 😊
több mint 9 éve
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcasting
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gerrard88
735
Én így látom Nándi:És persze ne feledjük el azt sem, hogy komoly erősítést jelent már most az is, hogy megszerezték az védelmi edzői stábba Dick LeBeau-t! 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091Stez
több mint 9 éve
Én így látom Nándi:www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091
több mint 9 éve
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊camuflage :cool:
www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850gerrard88
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gerrard88
735
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850
több mint 9 éve
gerrard88
735
Nekünk mobilis irányító kell(ene)! 😊 Mett nem az, nagyon nem, ő egy zseb irányító! Én második számú QB-t látok benne! 😀Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.JanekNandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.Nandito
több mint 9 éve
Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.JanekNandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
több mint 9 éve
Hú mit fogsz kapni MarioAnától ezért. 😀Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
több mint 9 éve
gerrard88
735
Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
több mint 9 éve
Miért?JanekNulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.
Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?
Music City Miracle