Druid

Tennessee Titans

Druid
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 19 éve
Fórum hozzászólások
602


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 hónapja
Druid Tennessee Titans 602
Ol ismét darabokban
9 hónapja
Druid Tennessee Titans 602
A mi támodósorunnk még mindig balfék...
9 hónapja
Druid Tennessee Titans 602
Baromi agresszív a Tutans
Drip
Mint általában
több mint 1 éve
Druid Tennessee Titans 602
Kirúgtuk :
OC Todd Downing
OL coach Keith Carter,
secondary coach Anthony Midget,
offensive skill assistant Erik Frazier
több mint 1 éve
Druid Tennessee Titans 602
Downing kirúgva !
több mint 1 éve
Druid Tennessee Titans 602
ez kemény volt
több mint 1 éve
Druid Tennessee Titans 602
Még meccs is lehet, nem bánnám
KeyG
Meccs van...
több mint 2 éve
Druid Tennessee Titans 602
Kövi Titans driveban azért remélem ők is mutatnak vmi életjelet, mert eddig ez lufasz.
shagi0206
Így van ez már 4 meccse ...
több mint 2 éve
Druid Tennessee Titans 602
Saffold, faxom
több mint 2 éve
Druid Tennessee Titans 602
Van YT-s link?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Druid Tennessee Titans 602
Hali, "kis" kihagyás után visszatértem.

Elemezgessünk egy kicsit a Ravens meccset (by all22review of MCM).
A Titans 7 turnovert harcolt ki, ha beleszámítjuk a levédekezett 4. kísérleteket.
Ez volt a meccs kulcsa. 300 yardot szereztünk a Ravens 530-ával szemben. Ez a legnagyobb különbség egy nyertes csapattól a rájátszás történetében. A Ravens 92 támadó playt játszott, mi pont 53-at.
Mi a 10 támadó driveból 3-at (nem számítva a térdeléseket) a Baltimore térfelén kezdtük, nekik a LEGJOBB kezdő pozíció a saját 26 yardosuk volt.

Egyértelmű volt a gameplan: a Ravens O-t és LJ-t meg kellett akadályozni a nagy játékokban, amiben az alapszakaszban vezették a ligát. Ezért csak az 5-10 yard hosszú playeket engedni.
Akárcsak egész évben, ez a volt most is a lényege a Dean Pees féle "hajlik, de nem törik" védekezésnek.

ELSŐNEK LÁSSUK A TURNOVEREKET:
Első: Ez megadta az alaphangot a meccsnek, s ki mástól jöhetett volna, mint Byard-tól. Az ő 17 INT-je 2017 óta, messze a legtöbb a ligában (13 a második helyezett).
De meg kell említeni Jeffery Simmonst, aki lehetővé tette ezt a playt. Az első körösünk megverte a dupla blokkot, és eléggé megzavarta LJ-t, hogy a passza magas legyen. (utána még blokkolni is ment, nem is lassan 😀 )

Második:
Ez egy negyedik kísérletes megállítás. A Ravens 8ból8 negyedik és 1-et abszolvált az alapszakaszban. Itt ebből nem ettek. Jackson látja, hogy kívül nincs helye, ezért bevág középre. Daquan Jones jól tartja meg a dupla blokkot, aztán érkezik David Long, átrobban a lyukon, és átkarolja a QB lábát, hogy ne tudjon előreugrani...

Harmadik:
Újabb 4&1-. Itt a Ravens egy előrefelé QB sneak-et tervez, de nézzétek csak meg a védőfalunkat. MINDENKI visszanyomja az emberét! Jacksonnak ezáltal nincs helye előredőlni, ezért jobb oldalt próbálkozik. Woodyard ezt lezárja, LJ visszavált középre, ahol Landry érkezik. TÖKÉLETES csapatmunka !

Ezután újabb TD-t szerztünk, így itt már 21-6 lett.
Negyedik:
Bár casey elsőre elhibázza a szerelést, másodszorra már megvan strip-sack. Lett is belőle egy rövid pályás drive.
Bár Jurellt Mark Ingram után a Pro Bowler Ronnie Staley is blokkolni akarja, ő átküzdi magát, s befejezi a playt. Ehhez két másik játékosnak is köze van, hogy a QB-nél még ott van a labda:
Rashaan Evans: a középső LB először Blitz-et mutat, de aztán visszalépve olvassa Lamart, s lezárja a TE utvonalát.
Simmons: hatalmas "bruszt" volt a labdáért a kupacban, de Simmons szó szerint kicsavarta azt az ellenfél kezéből, így megszereztük. ( ha jól emlékszem Sounds of the Game videóban látszik legjobban). Ez 1&10 volt, szóval egy sack szép lett volna, de attól még 2&11-re jönnek, ha ezt Simmons nem teszi meg.

Öt:
A következő egy Vaccaro INT. Ezáltal a Ravens driveok így néztek ki:
1: Interception
2: Turnover on downs
3: Punt
4: Field goal
5: Field goal
6: Turnover on downs
7: Fumble
8:Interception
Kissé menő defense stat, nem ? 😀
Szóval Vaccaro nagyon jól megértette a felelősségeit ebben a playben. A Ravens "quad"-ban áll (4 WR egy oldalon) és nincs futó. Alapban Vaccaro a curl-flat útvonalat játssza, s mivel csak egy WR-van az oldalán , tudva, hogy van hátsó segítsége, agresszívan belép a passz vonalába. Tökéletes play olvasás, de még jobb elkapás. A kezeit teljesen kinyújtva megszerzi a labdát félúton a WR felé. Tetszik.

Hat:
Az utolsó két turnover már 4. kísérletes produkció, mikor a Ravens már "all-in" módban van. Az első "szimplán" egy tökéletes helyezkedés a csere safety, Dane Cruikshank-től. A másodéves játékos 26 védő snapet volt pályán, ami a legtöbb eddig a karrierjében. Itt már 7 ! DB-vel védekezünk, teljes "prevent" védelem.
Cruikshank emberezik a TE Mark Andrews-on, méghozzá tankönyvbe illő módon.
A LOS-nál rárakja a kezét, az irányváltásnál sem távolodik el, és tökéletes techniokával üti le a belső kezével a labdát.

Hét:
A végén már 4@11-re Jacksont DaQuan Jones rohanja le, megverve a blokkot, s ezáltal kierőszakolva egy pontatlan passzt.


Számomra ez a hét play volt a meghatározó. Tökéletes csapatmunka, mindenki kivette a részét ebből a győzelemből.

Folyt. köv.

Szerkesztette: Druid
több mint 6 éve
Druid Tennessee Titans 602
Na, visszatért Mozsó bácsi TC jelentései rovat:
Ma van a 3. nap, de az első full felszereléses.
Kiugró teljesítmények:
3 csillagot ér: TAYWAN TAYLOR
Nagyon élesen futja az útvonalakat és mindig rá tud kapcsolni, azaz sebességet vált futás közben. Mind az egy-egy elleni, mind a csapat feladatoknál dominálta a cornereket.
Egyszer UDFA Manny Abadot hagyta le egy hosszú TD-ért. Igen, elvárható ez egy 3. köröstől, de Taylor hirtelen rákapcsolva pillanat alatt vált le a cornerről, s a labda érkezésekor már 5 yardos előnye volt (Alex Tanney passz) innentől már nem volt kérdés a bazi nagy TD.
A csapatfeladatok alatt más oldalát megvillantva brillírozott, mivel néhány reverse és end around playnél kapott labdát a LOS mögött. Tavaly Walker és Sharpe volt erre a játékosunk, most Taylor, aki valószínűleg még produktívabb lehet ezekben a típusú játékokban.
2 csillagos: KALAN REED
Egy váratlan választás. Nem mintha nem vártuk volna, de azért nagyon meglepő volt, hogy mennyire brillírozott. Piócaként tapadt az elkapókra egész nap. Két leütött passza is volt. Talán a CB poszt mélysége jobb, mint vártuk.
1 csillagos: KEVIN BYARD
Könnyen sztár lehet ebből a srácból. Szép INT-je volt 7 a 7 elleni gyakorlatnál, ahol is tökéletesen azonosítva az elkapó útvonalát pont a megfelelő helyen és időben közbelépve labdát szerzett egy vetődő elkapással. Ami még nyilvánvaló, hogy Byard CB-ként is megállja a helyét. A WR-ekkel szemben sem maradt alul, még emberfogás során sem. Nagyon széles skálán mozognak a képességei.
Mike Mularkey azt mondta edzés utáni sajtótájékoztatón, hogy Byard "többnek látszik", mint egy másodéves játékos. A secondaryban a kommunikáció kiváló volt, s ez nagyrészben neki köszönhető, mivel ő igazította fiúkat minden snap előtt, s ő győződött meg róla, hogy mindenki a megfelelő helyen van. Nagyon szembetűnő Byard-nak a videózással eltöltött nyara.
TÁMADÓK
• Vége a sorozatnak! Eric Decker elejtette az első (s utána a második) felé érkező labdát. Az első két napon ugyanis nem tudtak úgy felé dobni, hogy a bogyót (akár akrobatikus módon is) de be ne húzta volna. Nem mintha nagy sztori lenne, de a média felfújta, csakúgy, mint 2015-ben MM INT nélküli tranming camp-jét.
• Ha már sorozatokról: MM az edzés végén INT-et dobott, mikor is Da’Norris Searcy lépett be Decker elé egy dig útvonalon. A védők szinte felrobbantak az örömtől, ugyanis Mularkey megígérte, hogy amelyik csapatrész nyeri a turnover-eket edzés közben annak az edzés utáni értekezlet fél órával rövidebb lesz...
• Ettől az INT-től eltekintve Mariota nagyrészt nagyon "penge" volt, jól helyezte a labdákat, jól mozgott, illetve egy playnél a zsebből kimozogva egy rakétát megeresztett futás közben Rishard Matthews-nak, aki könnyű TD-t szerzett belőle.
• Az új WR csoport elég meggyőző jelenléttel rendelkezik.. Davis és Decker nagy, fizikális srácok, akik nagyon pontos útvonalakat futnak, Taylorról pedig már fent írtam. Ennek a három srácnak az útvonalai, elszakadásai jónéhány “ooooooooh” felkiáltást csaltak elő a közönségből. Talán vége azoknak a napoknak, mikor a Titans elleni csapatok sima emberfogásos press coverage-al védekeznek a passzok ellen.
• Davis és Matthews egyértelműen a kezdő X és Z elkapók most, míg Decker az elsődleges slot, amennyiben 3 WR van a pályán. Mularkey a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy nincs külön “slot receiver depth chart”., mindenki X és Z-ként kezd, és kiválasztanak néhányat, akiben megvan a képesség, hogy belülre tolódjanak a slot posztra. Jelenleg úgy néz ki, hogy az alábbiak ezek a slot-osok: Decker, Taylor, Harry Douglas, Tre McBride, és Jonathan Krause.
• Tajae Sharpe nem edzett, de ott állt a pálya mellett. Bár nem visel gipszet és nincs szemmel látható bicegése, nem úgy néz ki mint aki hamarosan visszatér.
• Még lejjebb a WR depth charton: Jonathan Krause csinált néhány szép elkapást, de el is ejtett néhány lasztit. Valószínútlen, hogy bekerül az 53-ba, de ez a gyerek aztán tud futni...
• Mekale McKay, a draftolatlan WR elég masszív. Nem probléma észrevenni a 2m magas srácot. 2-es mezszámot viselve első pillantásra összetéveszthető Derrick Henry-vel, s méreteihez képest egész jól mozog. Egy érdekes PS játékos lehet.
• Murray és Henry ismét 50-50 arányban futottak az első csapatban. Murray az edzés második felében még kevesebbet szerepelt, egy picit pihentetve besavasodott lábát. Mindketten jól szerepeltek, s Derrick Henry-t személyesen látva még mindig meglepődik az ember, hogy egy ekkora hegyomlás (193cm, 110 kg) hogyan mozoghat ilyen lágyan.
• David Fluellen és Khalfani Muhammad sok labdacipelést kapott ma. Muhammadet érdemes megnézni, mivel nagyon gyors, s a kis termetével nehéz észrevenni a támadófal mögötti irányváltásait.
• Delanie Walker még mindig egy állat. Ha bárki kétségbe vonta volna, hogy a 33 éves TE mennyire produktív, a kérdést nyugodtan félreteheti még egy évet. Még mindig az egyik legjobb atléta a csapatban. Egyik playnél kapott egy screen passzt egy play action fake mögött, s lesprintelt a pályán mint egy 26 éves RB.
• TE mélység: Tim Semisch elég impresszív volt. 205 centijéhez képest jól mozgott, és megerőltetés nélkül kapta el a passzokat. Amennyiben 4 TE-t tartunk meg, Jace Amaro -val versenyben lehet, bár szerintem 3 TE-vel megyünk neki az évnek, mert most van WR depth.
• Jonnu Smith nagyon mozgékony és Mularkey áradozott róla, hogy mennyire jól edzhető, s elszánt.

VÉDŐK
• Kevin Dodd ma is villogott. ideje volt.... Egy playnél simán sacket szerzhetett volna, ha élesbe megy, a rákövetkező játéknál pedig kés-a-vajont játszott az OL-el, s már hátul megállította a külső futást. Idén eddig elég impresszív a srác.
• Johnathan Cyprien megvillantotta az alulértékelt coverage képességeit, szoros emberfogás közben több passzot is leütött.
• A kezdő secondary most egyértelműen Ryan, Sims, Byard, és Cyprien. Együtt nagyon jónak tűnt ez a csoport. - Nem hittem el , hogy ilyent leírok a DB-kről.....
• A kezdőkön és Reed-en kíbül még Demontre Hurst is villogott. Többször szépen megjátszotta a labdát és még free safety-ként is felállt. Úgy néz ki hogy az 5./6. CB tartalék FS is lesz Byard és Searcy mögött. DJ Smith-nek sürgősen fel kell zárkóznia, hogy bekerüljön az 53-ba.
• Antwaun Woods egyszer Tim Lelitot arrébbdobta, s a futást megállította a backfield-en. Már tudom, miért volt Woods tavaly nagy darling a TC alatt.
• Lelito korrigált, néhány játékkal később Jayon Brown-t blokkolta a seggére s így Henrynek nagy helye volt futni. Brown nagyon jól mozog, de a mérete és az ereje hagy kívánnivalót maga után. Ha fent lesz a pályán, az ellenfél sokszor erőltet majd futást az ő irányába. Most Brown Daren Bates és Nate Palmer mögött van az ILB depth-ben.
• Austin Johnson és DaQuan Jones egymást váltotta DE poszton Casey-vel átellenben az első csapatban.
• Adoree Jackson nagyon tehetségesnek és nagyon tapasztalatlannak tűnik - mivel hogy az is. Ez nem annyira meglepő, de a secondary edző sokat foglalkozott vele playek között, javítani a felállásán, és egyszer jól lehordta, amikor a WR az orra előtt csinálta meg a playt. A sebessége és mozgékonysága egyértelmű, de nagyon sokat kell még dolgoznia, hogy bekerüljön a kezdőkhöz. Egy fumblit azért kiharcolt már.
ÉRDEKESSÉGEK
• Ma nem voltak olyan koncentráltak a fiúk, mint az előbbi két napon, volt, hogy az offense egymás után két false start-ot elkövetett. Mularkey ettől függetlenül azt nyilatkozta, hogy tetszett neki a fiúk intenzitása. A védelem egyértelműen jobb volt ma, így az első felszereléses napon, ami - tekintve, hogy a támadókat milyen jónak várjuk - pozitív, mert azt jelzi, hogy a védők tartják a lépést ... Remélem.
• Punt gyakorlásnál a visszahordó posztjára kipróbáltak: Adoree Jackson, Khalfani Muhammad, és Harry Douglas.. Eric Weems gunnerként állt fel, de ő is kapni fog majd visszahordási lehetőséget. Decker is kipróbálta a visszahordást, de szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy őt ott alkalmazzuk.
• Taywan Taylor gunnerként is jól dolgozott. Úgy néz ki, hogy ha nem kerül be a kezdő WR-ek közé, attól még fontos speciális csapatrész játékos lehet.
• Mike Mularkey bejelntette a győzteseket OSPY díjra (Offseason Performer of the Year - Az év offseason játékosa).3 kategória volt: Skills (WR/DB), Közepesek (TE/RB/LB), és Nagyok (OL/DL). A nyertesek: LeShaun Sims (Skills), Delanie Walker (közepesek), és Jurrell Casey (nagyok). Mularkey külön kiemelte Sims munkamorálját, és azt mondta, hogy az egész csapat nagyon örült Sims díjának. NAGYON megbecsülik őt a csapattársak. Nem lepődnék meg, ha ő lenne az egyik kezdő CB-nk az első héten.
• Az edzés vége felé Lewan, Ben Jones, Eric Decker, Rishard Matthews, és Harry Douglas egymás mellett állva nézték a cserék munkáját. Egy kisgyerek a nézők közül próbálta magára felhívni Decker figyelmét, mire Harry Douglas : “you want something from the beautiful Decker?” "Szeretnél valami a gyönyörű Decker-től?" Aztán odament Deckerhez, ellopta törölközőjét, és odaadta a gyereknek.
• Egy fake field goal után (ami Brett Kern-Phillip Supernaw passz TD lett, de a defense csak tessék-lássék védekezett) Supernaw visszakocogva az oldalvonalhoz azt mondta:" Ez már valami ! Egy speciális csapat play, egy TD”.

Szerkesztette: Druid
több mint 6 éve
Druid Tennessee Titans 602
FRANKLIN, Tenn. – Pénteki edzés Centennial High középiskola sportpályáján.
Ami szembetűnő volt:
• Az atmoszféra. 6,822 néző volt az edzésen. Még a játékosokn is látszott a hatása.
“Péntek esténként sok program van Nashvilleben, úgyhogy ilyenkor ez a nézőszám még kiemelkedőbbnek számít.”
• A támadók szépen haladtak előre egy two-minute drill alatt, ami 1:17 hátralévő idővel kezdődött, de nem tudtak pontot szerezni. Ez Sims-en múlott, aki pont jól helyezkedett ahhoz, hogy leüsse a Taylor felé szálló passzt, de Taylor is többet tehetett volna azért, hogy megszerezze a labdát.
• Derrick Henry megint elég robbanékonynak tűnt, s él a többletedzés lehetőségével. Több szélső futást is hosszú yardokra váltott.
• Jace Amaro többször is szép elkapást produkált. 21 yardra, illetve az endzone-ba is behúzta a bogyót
• Úgy néz ki megtaláltuk Adoree Jackson helyét, mint visszahordó. Robbanékony, mozgékony, szépen cipeli vissza a labdát.
• David Fluellen-nek is jó napja volt, szépeket futott és TD elkapást is jegyzett.
• Jayon Brown megmutatta magát: áttörve a támaókon a LOS mögött szerelte Muhammadet.
• Rookie linebacker Josh Carraway is szép nyomást gyakorolt a támadókra, bár csak a második csapatról van szó most.
• Az OL megint elhozta az Övet.
A NAP JÁTÉKA
Több playről van most szó, de mindegyikben szerepel Eric Decker.
MM 16yardos 3rd downos passzát húzts be, aztán megint 3rd down 21 yardért. Utána megint ő kapta el a harmadik kísérletre.
Később TD passzt is kapott Mariotától.
Még az elején vagyunk, de úgy néz ki már jól összeszoktak…
A NAP TÖRTÉNETE
Corey Davis combhajlítója „bármely héten” renbe jöhet. Beöltözve,de vállvédő nélkül nézte a többieket az oldalvonalról. Azt mondta, hogy a csapattársak nagyon bíztatják.
“A fiúk nagyon támogatnak, MAriotától kezdve mindenki.” mondta . “Megértik, hogy mit jelen most ez, és hogy nem szabad erőltetni. Játszani akarok, és nagyon türelmetlen vagyok. De megbízom az edzőkben, és ők rendbehoznak.”
SÉRÜLTLISTA
• DeMarco Murray nem edzett, ő is combhajlító miatt, és ő is oldalvonalról nézte a többieket. Mularkey szerint kisebb húzódás, bármely napra meggyógyulhat.
• Tajae Sharpe ugyebár megint nem edzett.
• Victor Ochi LB lábsérülést szenvedett, és le kellett segíteni a pályáról.
Még délelőtt jön a tegnapi összefoglaló is.

Szerkesztette: Druid
több mint 6 éve
Druid Tennessee Titans 602
TC NEGYEDIK NAP:
Ami szembeötlő volt:
• Marcus Mariota jó napot hozott össze tegnap. Jól passzolt, de inkább a mozgása volt, ami a figyelmet felkeltette. Egy playnél oldalra sprintelve pont a LOS vonalában dobott egyet futtában Walker-nek.Többször is kitáncolt a zsebből, és sokkal fürgébbnek és mozgékonyabbnak tűnt, mint az eddigi napokon.
• Egy kis lökdösődés: Avery Williamson már a csapatfeladatok elején felhúzta magát, úgyhogy elkezdett beszólogatni, és lökdösődni Lewan-nal, sőt, még akkor sem állt le, mikor az OL-ből Ben Jones és Jack Conklin is odalépett. Úgyhogy az első pofozkodás ezek között a kisemberek között zajlott...
• Volt néhány szép nagy ütközés is: Johnathan Cyprien szépen legyalulta a rookie tight end Jonnu Smith -t a pálya közepén. Bár elismerésre méltó, hogy Smith megtartotta a labdát, mivel ez egy tipikus "kórház-ütközés" volt, mivel Cyprien úgy érkezett, hogy Smith nem láthatta. WR Jonathan Krause szintén kapott egy nagyot safety Brynden Trawick-tól, amint a goal-line felé futott. Mike Mularkey szereti az ütközéseket, de van egy olyan érzésem, hogy egy picit óvatosságra kellene inteni most még a fiúkat.
• A rookie Corey Davis is szép napot fogott ki, több játéka is szép volt, különösen egy.... csak folytasd az olvasást…
• Mivel DeMarco Murray könnyített edzést végzett, Derrick Henry kapott szépen játékidőt. Henry mind szabad területen, mind a tömegben jól mozgott.
• Jonnu Smith szépen blokkol. Jól helyt állt az 1-1 elleni pass rush feladatoknál, Kevin Dodd és Aaron Wallace ellen is.
• Erik Walden is megvillant. A korábbi Colts linebackerer egy nagyon szép lepördülő csele van, amit többször is bemutatott.
• WR Rishard Matthews több szép elkapással vétette észre magát, volt amikor nagyon magasra felugorva húzta be MM passzát.
• Safety Da’Norris Searcy is jól muzsikál. Hétfőn INT-et csinált a vörös zónában MM passzából, és ma sem állt tőle távol. Csak Delanie Walker mentette meg MM-et amikor kiütötte Searcy kezéből a bogyót.
• Rookie linebacker Josh Carraway is szépen lecsapott egy repülő labdát a LOS-on.
• Receiver Eric Decker az egész karrierje alatt Red-zone-célpont volt, és úgy néz ki, hogy itt is ilyen szerepben fogjuk kamatoztatni a tehetségét. Továbbra is szépen szerepel a TC alatt, ma is volt néhány jó elkapása, egy RZ TD-vel. Később, az edzés vége felé egy labda viszont átcsúszott a kezei között.

A nap játéka:
Corey Davis-t nagyon jó tehetségei és adottságai miatt draftoltuk az 5.helyen.
Ma megvillantotta, hogy miért.
CB LeShaun Sims védekezett rajta, Davis visszanézve beazonosította a levegőben felé szálló labdát, amire mindketten felugrottak, s az felpattant róluk újra, amit elkapott Davis.
Miközben háttal a földre érkezett, szépen behúzta a mellkasához.
A nézőközönség "felrobbant", s az edzés végén a sajtósok kérdezték Mualarkey-t az elkapásról: “Valójában élőben nem láttam, csak utána videón, de tudtam, hogy valami nagy dolog történt. Ez egy tipikus 50-50 passz volt. Eddig ezeket ritkán nyertük meg, de mostantól reális esély van rá”

A nap története
Jon Robinson megjelent a pálya mellet egy ilyen boxoló/pankróciós típusú bajnoki övvel a vállán, s innentől mindenki tudta, mi következik: OL vs DL 1-1 csaták.
Az OL nyerte a mai meccseket, a DL-ből egyedül Casey gyűrte le az emberét. A párosítások ma az alábbiak voltak: th Taylor Lewan (vs. Brian Orakpo), Ben Jones (vs. DaQuan Jones), Josh Kline (vs. Austin Johnson) és Jack Conklin (vs. Derrick Morgan) . Jurrell Casey ellenfele Quinton Spain volt.
“Általában mi tartjuk meg az övet” mondta Conklin mosolyogva “Meg kell mutatnunk nekik, miért a mi szobánk falán függ.”
Mularkey szerint ez nagyon jó módja az intenzitás növelésének. Tavalyx óta az övért vívott csaták a TC alatt heti rendszerességgel viszatérnek.
Ben Jones szerint nem valami szoros a verseny.
“Ha bemész a védelem termébe, a falukon még nincs is szög vagy kampó, amire akaszthatnák az övet. Egyszerűen nincs helye. Nálunk van egy kampó és OTT A HELYE. És erre büszkék vagyunk.

Sérülések
• Tajae Sharpe egyhuzamban a negyedik napon nem edzett. Az offseason alatt szenvedett lábsérüllése miatt már az első nap óta PUP listán van.
Egyéb:
• Az NFL Network Training Camp Live című műsora kint volt az edzésen, Dan Hellie és Heath Evans több játékossal is készített interjút az edzés után.
• Derrick Mason, a "nagyágyú Mason" korábbi Titans WR is helyszínen tekintette meg az edzést
• Most egy nap szabi lesz a játékosoknak (az első)
több mint 7 éve
Druid Tennessee Titans 602
Ma nem lesz edzés, úgyhogy egy nap pihenő a srácoknak, mielőtt újra felszerelést húznak a csütörtöki és pénteki napok előtt. Azután scrimmage.

TC 4. nap (kedd) :

Wright az edzés elején hamstring (térdszalag) sérülést szedett össze - egyelőre húzódásnak néz ki, reméljük nem komolyabb; várhatóan visszatér a hét második felében

Wright helyett Douglas volt a slotban. A 7 vs 7 edzésrészben meg is szerezte a nap elkapását egy Mariotó passzból.

Mariotó egyébként jól teljesített az eddigi napok folyamán, bár ma dobott egy INT-et.
Conklin nemcsak hogy jó, de nagyon egyenletes teljesítményt is nyújt.
OL vs DL gyakorlatokban ma Bass-t nyomta le, tegnap Morgan-t.
Ezekben a gyakorlatokban van egy vándordíj (egy öv) melyet az a csapatrész (OL vagy DL) birtokol, és függeszt ki a megbeszélési szobájában, aki aznap összesítésben nyeri az ütközeteket. Erre a hétre úgy néz ki a támadófal villoghat az övvel.
Még mindig OL vs DL : Bár Bass-t lenyomta Conklin, előtte ő nyert Lewan ellen. Ezután Lewan felszívta magát, és Casey-t győzte le.
Ben Jones is megnyerő volt ezekben a drillekben - remélem ez azt jelenti, hogy alakul az OL. Egyébként mindegyik támadófal játékos elismerően beszél az új posztedzőről.
A DB-k is vilogtak kedden:
Reed INT-et szerzett, Byard seggre ültette DGB-t egy blokkolási gyakorlatban, BWW egy szép mozdulattal ütött le egy passzt, stb.
Az edzés elején Avery Williamson fumblit erőszakolt ki Henry-n. Később Henry szép középső futásokat mutatott be, valamint a várakozásnak ellentmondva még a szélen is aktív volt.
Douglas továbbra is szép elkapásokat produkál, Matthews-al egyetemben többször is a DB-k mögé került.
Shankey jócskán felszedett izmot magára, sokkal határozottabban fut, mint az eddigi években.
Maradt egyelőre a Murray, Henry kettős elöl, de a többi RB erősen ostromolja a duót.
SÉRÜLTEK:
Wright-on kívül:
LB Wallace járócsizmában volt az oldalvonalnál a hétfői sérülése miatt.
CB McCain (sarok), C Gallik (térd) szintén nem edzettek, várhatóan csütörtökön már pályán lesznek.
CB Okotcha (váll) szintén maródi.
Dodd még nem játszik, de kétnaponta vizsgálják az állapotát, mikor szedhetik le a PUP listáról.
CB Tyler Patmon, akit hétfőn szedtünk Miami waiverről, edzés közepén érkezett a pályához - ilyen hozzáállást várok... amint leszállt a gépe, rohant is a csapathoz
Látogatók:
Amy sorrendben a harmadik napon volt az oldalvonalnál.
Visszavonult titans játékosok közül jelen voltak nézőként:
OL Michael Roos, Eugene Amano , Mike Otto
WR Derrick Mason

Szerkesztette: Druid
több mint 6 éve
Druid Tennessee Titans 602
Bocsi mindenkitől, csak sok a meló….

NASHVILLE, Tenn. – A 8. nap (szombat) is edzéssel telt, a fiúk visszatértek a Nissan stadiumba.

Ami szembeötlő:
• Az edzés elején a támadók kissé „remegősen” játszottak. Eric Decker már az elején meg lett zászlózva (büntetés), Casey pedig könnyedén átrongyolt a támadófalon egy sack-ért. Az első drive során Brian Orakpo is a backfielden viháncolt. Azután lenyugodtak a támadók, és néhány hosszú driveot vezetett MM.
• Jonnu Smith az elejétől a végéig ügyes volt. Az első drive alatt is volt elkapása, s később két TD-t is szerzett.
• Derrick Henry továbbra is él a lehetőséggel. Szombat este is jókat futott, mind kívül, mind a tackle-ok között.
• Taywan Taylor elkapóként eddig jó volt, akárcsak tegnap, de visszahoróként már másodszor vesztette el a bogyót.
• DB Curtis Riley, aki futásoknál is jól lépett fel, a passzvédekezésnen is jól játszott. Egyszer egy goal-line szituációban Henry-nek köszönt be.
• Taylor Lewan ismét a régi? Miután LB Nate Palmer-el összefejeltek, Lewan-nak elborult az agya és unsportsmanlike conduct büntit szedett össze. Mike Mularkey nem örült neki, de azt mondta, inkább most történjen, mint élesben.
• Decker továbbra is megbízható. Szombaton több labdát is elkapott középen, egyszer akkor, amikor DB Kalan Reed naggyon szorosan tapadt rá.
• WR Mekale McKay-t már említettük, most ismét nagyon jó volt. A két méteres srác több elkapást is bemutatott, köztük egy TD-t.
• Safety Denzel Johnson pick-6-et szerzett egy olyan labdából, amit WR Jonathan Krause-nak könnyedén el kellett volna kapnia. Néhány playjel később CB Demontre Hurst csak épphogy lemaradt egy INT-ről (Alex Tanney passza).
• Harry Douglas és Matt Cassel szép összjátékot mutatott be.
• Kicker Ryan Succop 4 ből 4 mezőnygólt értékesített.

A NAP TÖRTÉNETE
Mariota most először játszott a Nissan Stadion gyepén a lábtörése óta. Most már jónak tűnik a játéka, miután a training camp elején még csak úgy-ahogy.
MM az első csapattal két pontszerző driveot is vezetett, több szép passzal előre haladva.
Még valami: Mariota a két yardosról futott egy TD-t.
“Tetszett néhány játéka” Mularkey modta Mariotáról “szerintem több jó döntést is hozott ma.”
Delanie Walker a második drive-ot TD elkapással fejezte be. Walker szépen felugrott a két safety (Da’Norris Searcy és Palmer) között.
“Szerintem Marcus nagyon jónak tűnik” mondta Walker “Köztünk mindig is megvolt a kémia. Nagyon várom már, hogy meglássam, mit fog idén csinálni, mivel egyre jobb és jobb.”

A NAP JÁTÉKA
A választott ma Adoree Jackson a visszahordásoknál, több játékkal is indoklom.
Kickoff visszahordásnál a sebességét felhasználva egyszerűen átrongyolt a rúgócsapat játékosai között. Punt visszahordásoknál is szép lábmunkáról tett tanúbizonyságot.
Több játékost is tesztel a csapat visszahordóként, de egyértelműan Jackson a legjobb. (nem is értem, minek próbálkozunk másokkal is)
“Amikor szólítanak, akkor kimegyek a pályára, és csinálom a dolgom” mondta Jackson “Mindenki megkapja a lehetőségét, azért amikor rajtad a sor, a legtöbbet kell kihoznod belőle.”
Mularkey egyértelműen el volt varázsolva tőle.
“Eléggé izgalmas a játéka,” mondta Mularkey Jacksonról “Megmutatta, hogy megvan a szándéka, és a sebessége játszani. Veszélyes lesz, akárcsak az egyetemen volt. Ma este megvillantotta a gyorsaságát.”

Sérülések
• Nem edzettek: RB DeMarco Murray (combhajlító), WR Corey Davis (combhajlító), WR Tajae Sharpe (láb) .
• LB Victor Ochi elszakította a középső térdszalagját, kiesett a szezonra.

Egyéb érdekességek
• 11,400 néző.
• Titans tulaj Amy Adams Strunk visszatér Nashvillebe a Hall of Fame fesztiválról. Amytől még autogrammokat is kértek.
• Hawaii zene szólt a hangszórókból, amikor Mariota és a támadók bemelegítettek
• Korábbi játékosok, akik ott voltak az edzésen: safety Michael Griffin, safety Chris Hope és center Kevin Long.
• Charles Davis NFL Network elemző végigkísérte az edzést.
Következő edzés: Hétfő este Saint Thomas Sports Park

Szerkesztette: Druid
több mint 7 éve
Druid Tennessee Titans 602
TrainingCamp, csütörtök

Derrick Henry simán arréblökte NT Al Woods-ot egy középső futása alkalmából. Nemcsak gyors és erős, de az elkapásokban is egész jó. Viszont Mualarkey is megjegyezte, amit mindenki látott, hogy Henry minden edzésen nagyon lassan veszi fel a tempót, az első feladatok alatt fejben még az öltözőben van.
Ma Murray ejtett el egy könnyű átadást. Tök üresen futotta a flat-et, de a labda megzavarta….
A mai RB Depth így nézett ki: Murray, Henry, Andrews, Cobb, Fluellen, Sankey. (pedig kedden senkit még agyondicsérték)

Mariotóról sokan mondták, hogy nem lesz igazi vezér, túl csendes, stb. Ma egy 11 vs 11 gyakorlatban Cox lekapta MM passzát a levegőből, de elejtette, s nem lett meg az INT. Ezt Mariotó egy „fuck” kiáltással nézte végig – na erre mindenki felkapta a fejét, ilyent is tud mondani a QB-nk.. 😊

Andre Johnson dacára a 35 évének, tökéletesen konzisztens. Na ez az eddigi elkapóinkról abszolút nem volt elmondható, jó látni a változatosságot. Egyébként AJ szerződésére kitérve: nincs benne garantált pénz, s ha bekerül az 53-ba, akkor is csak a veteránminimumot kapja. Az én olvasatomban ez két dolgot jelent: 1. AJ nem a pénzért játszik 2. Robinson egy isten.

Wright ugyebár nem edzett a sérülése miatt. Mualarkey meg is jegyezte, hogy fontos edzésidőt hagy ki… Még mindig nincs infó, hogy mikor térhet vissza. Nem edzett még CB McCain, C Gallik, OLB Dood, OLB Wallace.

Tim Shaw-t visszaigazoltuk 1 napra, hogy innen vonulhasson vissza. Ugyebár ALS-e van, de kétszer is megjelent megköszönni és beszédet mondani.

Spence várhatóan kezdő LB lesz nickel formációkban

A mai napon egyébként a hivatalos bírók is megérkeztek - s mindenki örömére nagyon kevés sárgát dobtak az edzés alatt.
Valamint téjékoztatták a játékosokat is az idei szabályváltozásoról:
- Horse collar tackle-t már a mez hátának közepén is szabálytalan csinálni. Ez természetes függ a labdás helyzetétől és a szerelés irányától is.
- Chop blokk most már futókísérleteknél is teljesen tiltott (eddig kivételek voltak a labdástól távolodó irány, stb.)
- két Unsportsmanlike itt is automatikus kizárást eredményez
- WR illegal touching (kifut a pályáról az elkapó, visszatérte után elsőként érint labdát) már "csak" kísérletvesztés, és nincs yardbüntetés

Szerkesztette: Druid
több mint 7 éve
Druid Tennessee Titans 602
Ha valaki nem lenne bent a facebook csoportban:

TC 3. nap (hétfő)
Az első edzés teljes felszerelésben.

Sok zászló volt, figyelmetlenség vagy fegyelmezetlenség.

A napon kezdő WR-ek Matthews és Sharpe voltak, Wright a slotban. A második sor Andre Johnson és DGB. A harmadik páros Hunter és Douglas.

A kezdő OL : LT Lewan, G Spain, C Jones, G Warmack, T Concklin
Második sor: LG Tretola RG Poutasi

Rb-k : 1. Murray 2. Henry, 3. Cobb

Az edzés: Murray az első playeknél fumblizott a LOS-on. Utána felszívta magát, s elég impresszív volt.
A DL dominálta az OL-t, Blackson és Woods különösen feltűnő volt.
Woodyard is ügyesen mozgott, egy trükkös playt is gyorsan lefülelt.
Orakpo is nagy figyelmet vont magára, egyértelműen jobb a játéka, ha rajta van a védőfelszerelés. Még mindig fizikális a srác.

Wallace rookie LB csúnya sérülést szedett össze a jobb lábára.
McCain és Andrews maródiak voltak kisebb sérülések miatt.

Az első összeszólalkozás a TC alatt : Fasano vs Mount

Mariotó a hátsó lábán állva osztott ki szép TD passzt Walkernek.
McBride megkerülte Riggs-t egy hosszú passzjáték folyamán, s Mariotó labdája pont a kezébe érkezett - jól nézett ki.
Sok 1 az 1 elleni passzgyakorlat volt, hosszú passzokkal is.
Matthews és Fasano szép elkapásokat produkált, Matthews a dupla coverage-ban is leszedte a bogyót.
Általánosságban az egész WR corps jól muzsikált - úgy néz ki, tényleg jót tesz a versenyhelyzet.

Henry-t igen keményen leütközte egy futásnál Spence. Welcome to the NFL !
Riggs akrobatikus mozdulattal ütött le egy passzt, nagy tapsot kapott.

Mezőnygól gyakorlás:
Kern (holder a fieldgoal-oknál) sérültet jelentett az első kisérletnél, úgyhogy Cassell volt a holder. Ez Succop-ot zavarta meg leginkább, az első két kisérletet ki is hagyta. Utólag kiderült, hogy Kern Mualarkey titkos kérésére kamuzott sérülést, hogy lássák, hogy viselkedik a mezőnygól csapat, ha hirtelen kiesik valaki.
Ilyent még nem is hallottam, de szerintem jó próba.

Amy megint megjelent az edzésen. Úgy néz ki, nemcsak plusz pénzt öl a csapatba (érdemes megnézni videókat a felújított öltözőkről) , hanem valóban érdekli a Titans sorsa.

Mariotó edzés után autogrammokat osztott. ( Mindig ki van írva a hivatalos weboldalra, hogy a következő napi edzés után ki fog aláírni) - ez miatt már éjfélkor (!!!) beálltak a sor elejére az első szurkolók...
több mint 7 éve
Druid Tennessee Titans 602
TC, péntek:
McBride sok szép elkapást csinált, s úgy néz ki, komolyan veszi a felkészülést, látható rajta a fejlődés. Mularey (és més Matthews is) elismerően beszélt a WR teljesítményétől.
Megbízható spec.csapat játékos is, úgyhogy elég biztos a helye az 53-ban.
Mariotó szép passzokat osztott ki Walkernek, Stevensnek, majd Sharpe-nak (aki még mindig nagyon meggyőző)
RB Cobb elég fizikális volt a kevés futása során, ami neki jutott.
BWW –nek volt egy szép leütött labdája.
Fowler FB futással szerzett pontokat, de utána felszívta magát a DL, s sok futást megállított a LOS-on.
Morgan visszavágott Conklin-nak, ma ő került ki nyertesen kettejük párharcából az 1vs1 elleni OL-DL drilleknél.
TE Ellis is szép elkapásokat produkált.
LB Williamson elejtett egy INT-et.
Henry megfogadta a HC tanácsát, már az edzés elején teljes sebességgel futot.
Mualarkey: „Ma gyorsabban kezdett Henry – így kellene mindig. Tegnap edzés után beszéltünk egymással. Mint eddig is mondtam nem akarok olyan játékost játszatni a posztján, aki nem áll rá készen. Henry azt válaszolta nekem: eddig nem értettem, de most felfogtam – többé nem lesz ez probléma” Úgy néz ki, valóban megértette. Egyébként a Henry videóriportokból egy meglepően intelligens játékos képe alakul ki.
Maródiak:
WR Wright, C Gallik, LB Wallace és Dood – egyikük se valószínű, hogy ma edzeni fog.
C Jones egyébként szemmel láthatóan átvette a vezér szerepét az OL-ben – de hát részben ezért is hozták.
több mint 5 éve
Druid Tennessee Titans 602
TC második nap, 07.27.
Lewan is aláírva, úgyhogy csapjunk bele:

3. legjobb: Taylor Lewan
Nehéz egy támadófalembert kiemelni edzés alapján, plána a TC ezen szakaszában, mikor még vállvédő nélkül edzenek, de Taylor jelenléte mellett, mikor fizikai valójában ott van, nem lehet elmenni. Miután reggel aláírt, kijött edzésre, és egyszerűen dominált a pályán, ezáltal az O már sokkal jobb napot zárt. Edzés utáni Boss Hogg öltönye pedig mindent vitt….. 😀

2. legjobb: Jayon Brown
Jayon Brown ismét megvillant. Bár nincsenek kontaktok, Brownt könnyű kiszúrni, mert mindenhol ott van a pályán, oldalvonaltól oldalvonalig. Egy gyönyörű közbelépésével halászott le egy MM passzot, INT. Egyszerűen kiváló volt ma, ezért úgy gondolom, hogy dacára a telített ILB sornak, neki biztos helye van a rosteren.

Legjobb: Corey Davis
A nap HŐSE egyértelműen Corey Davis. 7-a-7 elleni és teljes csapatos gyakorlatokban összesen 4 TD-t ért ma el. Adoree Jackson-t verte meg egy deep post útvonalon, és ezáltal egy hosszú TD-t behúzott. Malcolm Butler ellen is elkapott TD-ket, az egyiknél átküzdötte magát Butleren, majd egy akrobatikus elkapással húzta be a bogyót az endzoneban. AButler vs. Davis csata valószínűleg az egyik legérdekesebb lesz, amint a TC alatt látunk: Butleré volt az első nap, Davisé a második. Ezekben a fiúkban hihetetlen versenyszellem van, és a következő hetek folyamán remélhetőleg ezzel egymás fejlődését is elősegítik.

TÁMADÓK
• Összességében a mai nap a támadók nagyot fejlődtek. Taywan Taylor-al és Delanie Walker-el sokkal jobb volt az összhang, Corey Davist pedig már írtam.
• MM ma „élesebbnek” tűnt. Ami Mariotával kapcsolatban már két edzőnap után is feltűnő, hogy sokat javult a pontossága. Tavaly a hosszú labdákkal nem volt jó, de idén egyszerűen gyilkos pontosságal szórja a hosszú passzokat eddig.
• Darius Jennings néhány könnyű labdát ejtett el, elég pocsék napja volt.
• Nick Williams néhányszor kapott WR szerepet az első csapatnál, míg tegnap Michael Campanaro-t próbálták ki itt. Williams nagyon hirtelen irányváltásokkal fútja az útvonalait, de neki is volt ma egy dropja.
• Akrum Wadley-nek is voltak ma villanásai. Nagyon fürge, és a backfieldről nagyon jól futja az útvonalakat. Elég jó esélye van roterre kerülni.
• David Fluellen kezéből Tye Smith ütötte ki a labdát, fumble-t okozva.ű
• Az UDFA WR-ek közül Jordan Veasy és Deontay Burnett lóg ki a pozitív értelemben. Veasy magas és nagy, és ezt a testalkatot nagyon jól használja arra, hogy távol tartson védőket ill. hogy tiszta célpontot nyújtson az irányítónak. Burnett jól futja az útvonalakat, és nagyon jó kezei vannak. Ma mindeketten jól muzsikáltak, alig várom már a preseasont, hogy megmutassák, valóban mit tudnak.
• Blaine Gabbertnek egy ágyú van a keze helyén. Néhány passzát elnézve könnyen rájön az ember, hogy a 2011-es drafton miért választották olyan magasan. Ma egy jó napot zárt, szerintem kimondhatjuk, hogy nem lesz verseny a QB2 posztért.
• Támadásokban egyértelműen látszódik a Shanahan taktika. 4-out, yankee, pivot útvonalak. Ami egyértelműen látszik tavalyhoz képest, hogy a WR-ek útvonalainak kombinálásával sokkal könnyeben jutnak szebad területre.
• Ma is sokszor használták Corey Davist a slot elkapó pozícióban. Többet volt ott, mint Taywan Taylor, aki a mai nap is főleg kívülről indult.
• Jonnu Smith mellett Luke Stockerappears tűnhet még fel 3TE-s felállásoknál.
• Mint várható volt , a falembereknél az outside zone blokkokat gyakorolják. Az OL edző Keith Carter nagyon impresszív munkát végez: mindig letisztázza a játékossal, hogy mit vár el, és ez hogyan fogja őt majd segíteni a pályán az adott playnél.

VÉDŐK
• A mai nap legnagyobb híre RAK lehetséges sérülése. Egy erős Luke Stocker oldalblokktól a földre került, majd lejött a pályáról. Kb egy percig beszélt néhány trénerrel a pálya szélén, majd földhöz vágta a sisakját, és berohant az öltözőbe. Nincs hivatalos infó róla, néhányan vállsérülésre tippelnek. Nem tűnt úgy, mintha fájdalmai lennének, reméljük semmi komoly.
• Harold Landry lépett utána Orakpo helyére. Ezáltal a $80 millió dolláros emberrel került szembe, és Lewan mutatott a rookienak egyet-s-mást. Futás ellen jól védekezett, de egy felé irányuló bootleg alatti MM pump-fake-et nagyon megevett.
• Rashaan Evans szintén kapott lehetőséget az első csapattal. Ő és Will Compton váltogtták egymást Wesley Woodyard mellett.
• Jayon Brown-t megdícérte Vrabel edzés után, mondván: “elkezdett nagyon jó érzékkel játszani”. Mi is láthattuk, ahogy oda-vissza „átrepked” a pályán.
• Wesley Woodyard tavalyi jó formája folytatódik, általában jó százalékkal tör át az O falon a backfieldre. Elég magas szinten pörög most.
• ILB Nick DeLuca át lett mozgatva TE-be, mivel az ILB csoport tömve van, és Vrabel szerint DeLuca-nak több esélye van TE-ként segíteni a csapatot.
• Mostani állás szerint a 2. számú safety-k Kendrick Lewis és Demontre Hurst, utánuk pedig Dane Cruikshank bármelyikük helyett.
• Matt Dickerson, egy UDFA defensive end a UCLA-ről, megvillant ma. A második számú védelemmel dolgozott, és a méretei (6,5 és 292) ellenére nagyon fürge.(191 cm és 132 kg)

EGYÉB
• Ben Jones, Derrick Henry, Kevin Byard, és Corey Davis offseason díjakat kaptak. Vrabel szerint ezek a srácok „mindent és még többet” megtettek az offseasonben, ezért amit a CBA keretein belül tud a csapat extrát nyújtani nekik, azt megkapják.
• A DB-k 1-1 elleni gyakorlatánál egy védekező pass interference után a szokásos büntetőfeladat jött. Mivel a szabálytalanság közben épp Vrabel volt a csoporttal, ő is csinálta a büntetőfeladatot…..
• Ma volt egy fake field goal !