Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
10 hónapja
Malik Willis totál nem NFL szintelső éve, ilyenkor kevesen néznek ki annak
ThundersNFL a Jobbágy

10 hónapja
Malik Willis totál nem NFL szint
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Miért nem bassza ki oldalra ekkora faszt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Csóri gyerek nem tud dobni, még….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Ez egyébként nem PM vagy Kelce napja 😊Mahomes nem rossz
dande2

Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
Butter úgyis kihagyná, inkább nekimentek.

10 hónapja
Ez egyébként nem PM vagy Kelce napja 😊peyton manningnek hogy lehetne a napja, már sok éve visszavonult ...
dande2

10 hónapja
Az elsö idõsáv végén is volt vagy három 17-17 a végén, ez ilyen forduló.

10 hónapja
Na és most jön Henry!
10 hónapja
Hátulról fel lehet lökni a védőfalembert?
10 hónapja
Vezetnek! A D bomba formában… Nincs szükség minden játékban Henryre!a mozgásán nem látszik, hír nem jött a Titanstől - ergo, meg lehet és meg is kell kérdőjelezni, hogy mégis mi a gempőt művelnek Vrabelék.Ha egészséges lenne, lenne 30 ezt Te is jól tudod.Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Hát, 12 carryje van összesen, érthető hogy miért kérdőjelezik meg.
Utley
shawnka
KeyG
shawnka
10 hónapja
Rendben legyen. Én simán kinézem, hogy nem osztják meg, hogy hőemelkedése van pl. én nem lennék meglepve ha nem edzene 1-2 napig.a mozgásán nem látszik, hír nem jött a Titanstől - ergo, meg lehet és meg is kell kérdőjelezni, hogy mégis mi a gempőt művelnek Vrabelék.Ha egészséges lenne, lenne 30 ezt Te is jól tudod.Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Hát, 12 carryje van összesen, érthető hogy miért kérdőjelezik meg.
Utley
shawnka
KeyG
shawnka
10 hónapja
a mozgásán nem látszik, hír nem jött a Titanstől - ergo, meg lehet és meg is kell kérdőjelezni, hogy mégis mi a gempőt művelnek Vrabelék.Ha egészséges lenne, lenne 30 ezt Te is jól tudod.Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Hát, 12 carryje van összesen, érthető hogy miért kérdőjelezik meg.
Utley
shawnka
KeyG

10 hónapja
Ha egészséges lenne, lenne 30 ezt Te is jól tudod.Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Hát, 12 carryje van összesen, érthető hogy miért kérdőjelezik meg.
Utley
shawnka
10 hónapja
Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Hát, 12 carryje van összesen, érthető hogy miért kérdőjelezik meg.
Utley

10 hónapja
Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…Szerintem tuti valami sérülése van azért limitált, de minden driveban azt hallgatni miért nem ő van fent az unalmas.
Utley
Fent lenne ha 100-as lenne, ez egyértelmű.
10 hónapja
Két okoskát hallgatni borzalom… Egész meccsen csóri Henry-t hajtanák.. Oltári szakértők…
10 hónapja
Ha Chiefs elkapó lett volna akkor ez sárga……
10 hónapja
Folyamatos flagek a Titansre.
10 hónapja
Na most okosan kell, legalább 3 pontot felrakni.
10 hónapja
Mike Vrabel grimaszait, fejrázásait nem tudom megunni 😂
10 hónapja
Még meccs is lehet, nem bánnám
10 hónapja
2:20, Arena4