Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Ennyi! 😉www.nfl.com/news/story/0ap3000000460753/article/price-of-tradeup-for-marcus-mariota-high-for-eaglesiHa 1/2-re csúszik, akkor be kell húzni. Nem kell semmiféle trade, legyen egy normális QB-nk.Nandito
ki mit mond erre?gerrard88
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000460753/article/price-of-tradeup-for-marcus-mariota-high-for-eaglesiHa 1/2-re csúszik, akkor be kell húzni. Nem kell semmiféle trade, legyen egy normális QB-nk.
ki mit mond erre?gerrard88
Music City Miracle
több mint 9 éve
gerrard88
735
www.nfl.com/news/story/0ap3000000460753/article/price-of-tradeup-for-marcus-mariota-high-for-eaglesi ki mit mond erre?
több mint 9 éve
gerrard88
735
Igen, mert nem a játéktudásával van baj, hanem a fejével. Nagyon problémás egy emberke...Blount...A Steelersben azért megmutatta, hogy van gond vele bőven.Nandito
Na mind1.
Jöjjön a draft.Titans
több mint 9 éve
Blount...A Steelersben azért megmutatta, hogy van gond vele bőven.
Na mind1.
Jöjjön a draft.Titans
Music City Miracle
több mint 9 éve
Blount...Előbb jön a Seniorbowl már a héten, Mobileban veletek és velünk.
Na mind1.
Jöjjön a draft.Titans
több mint 9 éve
Griffin vállát műteni kell: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/15/michael-griffin-has-surgery-on-torn-labrum-in-shoulder/empty taxiNem tudom pontosan melyik meccsen sérült meg, de arra emlékszem, hogy pár perc után visszatért és így sérülten tolta végig a meccset. Talán a következő meccset hagyta ki, de utána játszott végig. Respect!
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Griffin vállát műteni kell: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/15/michael-griffin-has-surgery-on-torn-labrum-in-shoulder/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Winston mégis jelentkezik a draftra. Na akkor megint lehet kombinálni, hogy lesz-e nálunk QB húzás.Nandito5. kör előtt biztos, hogy nem, ragaszkodunk a "jól bevált" hagyományokhoz 😊
több mint 9 éve
Winston mégis jelentkezik a draftra. Na akkor megint lehet kombinálni, hogy lesz-e nálunk QB húzás.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Van pár szabadügynökünk, bár közülük nem sokat kéne megtartani. Klug és Morgan nálam maradna, meg még Roos is, de ő elvileg vissza akar vonulni.UFA:
Jackie Battle, FB
Chase Coffman, TE
Quentin Groves, OLB
Derek Hagan, WR
Brandon Harris, DB
Brett Kern, P
Karl Klug, DE
Jake Locker, QB
Colin McCarthy, ILB
Derrick Morgan, OLB
Matthew Mulligan, TE
Eric Olsen, OL
Jordan Palmer, QB
Michael Roos, LT
Chris Spencer, G-C
Byron Stingily, OT
Ryan Succop, K
Will Svitek, OT
Leon Washington, RB/KR
Nate Washington, WR
George Wilson, S
RFA:
Beau Brinkley, LS
Kaelin Burnett, LB
Kris Durham, WR
Music City Miracle
több mint 9 éve
Wisenhunt nagyon ragaszkodhat Mularkeyhoz. A Bucs szeretett volna beszélni vele az OC poszttal kapcsolatban, de a Titans elutasította a kérésüket.
több mint 9 éve
Lovi ugyis a feketit viszi 😉sutianapRemélem, amúgy sztem is!
több mint 9 éve
BUÉK! 😊Érkezem is egy kis hírrel. Nyolc játékossal kötöttünk futures contractst: DB Ri’Shard Anderson, LB Nate Askew, G Justin McCray, T Will Poehls, RB Lache Seastrunk, LB Yawin Smallwood, LB Chaz Sutton, QB Alex Tanney. Ők mind a Titans PS-ben fejezték be a szezont.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Ti fogjátok az északi csapatot edzeni a Seniorbowlon, mi a délit.www.seniorbowl.com/news-highlights-detail.php?news=269
több mint 9 éve
gerrard88
735
Találtam egy ilyet, hát nem tudom jól járnánk e a feketével 😊 jó ötlet volna az biztos hogy maradjon csak Floridába már megszokta a teste azt a klímát. 😊 Mariotanak jobban feküdne a Nashville-i időjárás nem lenne nagy kontraszt Eugene-hez képest. Tampa már túl meleg lenne neki! 😀www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/2015-nfl-mock-draft-10-eagles-find-cornerback
több mint 9 éve
Lovi ugyis a feketit viszi 😉sutianapEnnyire hülye nem lehet... Bár azt továbbra is kinézem ebből a balfasz vezetőségből, hogy idehozza Cutlert, akkor meg tök mindegy, kit visz Lovie.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Lovi ugyis a feketit viszi 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az a kivédekezett FG az 1/1-ünkbe került. Megérte...
Music City Miracle
több mint 9 éve
gerrard88
735
A Bucsnak azért csak eszébe jutott, hogy nem kellene nyerniük. .-(DruidElszoltam magam... ez van ilyen a mi szerencsénk...
több mint 9 éve
Druid
602
A Bucsnak azért csak eszébe jutott, hogy nem kellene nyerniük. .-(
több mint 9 éve
gerrard88
735
Nekem tetszik az ötlet 😀Tuti nagy lesz rajta a nyomás ha így marad és akkor szerintem ez az utobbi évek legnagyobb lehetősége lenne a csapatnak amit nem szabad elrontani!
Csak nehogy a kacsát is lerontsa WhizDruid
több mint 9 éve
gerrard88
735
profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/22/titans-have-become-the-nfls-biggest-slump-busters/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcsEgyenlőre úgy néz ki hogy 1/1 lesz az 😉
De ami érdekesebb, az valóban ez a mit kezdjünk a #2 pickünkkel. Nekem nem ördögtől való gondolat, hogy igenis, Cutlerhez használjuk fel az Ayers trédből beesett 6. picket, és aztán trade-eljünk le a 2. pozícióból és építsünk csapatot.
Mondjuk az is igaz, hogy nehéz megmondani, hogy az OL egy egészséges szezonnal mire lett volna jó, de vannak itt más hiánykategórák is...
Na mind1, a lényeg, hogy "személyes" érintettség is lehet/lesz a Rose Bowl-ban.
Ez az év egy hihetetlenül nagy csalódás volt.Titans