Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?mustaineSzerintem jók az esélyei, főleg a Hunter ügy tükrében. Amúgy returnerként is próbálgattuk már edzésen többekkel egyetemben, úgyhogy ott teljesen nyílt a verseny.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?mustaineGM játék? 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?
több mint 10 éve
Mariota egyelőre jól teljesít a TC-n, és az első négy tréningen nem dobott int-et. A WR-ek közül Nicksnek voltak jó megmozdulásai, de Lewant és Orakpót is kiemelték már a teljesítménye miatt. Az elsőszámú futó Sankey, mögötte Cobbot és Andrewst próbálgatják. Tegnap paprikás volt a hangulat az edzésen, háromszor is bunyóztak kicsit a fiúk. 😊 A következő edzés - ha jól tudom - csütörtökön lesz.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Fura WR drilleitek vannak. 😀 😀 😀Káosz elméletre hajaz. Senki sem számít a spanyol inkvizícióra (csak mi). 😊
twitter.com/ohholybutt/status/627876282374623232iktriad
több mint 10 éve
Lewan sajtótájékoztatóján azt mondta: "Keményebb, szinte "piszkosabb" játkot vár az O-line-tól." Tetszik, hogy kezd vezérré előlépni.A Titans és Whiz is Hunter mögé áll teljes mellszélességgel. ( espn.go.com/blog/tennessee-titans/post/_/id/14871/titans-whisenhunt-strongly-supporting-justin-hunter)
TE Dorin Dickersont IR-re raktuk
Jött Isaako Aaitui NT.
Whiz szerint rengeteg jó playünk van (mint minden más csapatnak) de le kell csökkenteni a számukat, nehogy túlterheljék a csapatot és Mariotót ( espn.go.com/blog/tennessee-titans/post/_/id/14879/titans-will-seek-to-find-a-balance-with-marcus-mariota).
TC:
Szurkoló kép:
Wright és Hunter bejátszás :
DGB:
Labdabiztonsági gyakorlat:
BWW első három playét elb@...ta, utána magához tért. A Depth Chart-on Cox előtt van, de valószínüleg csak azért , mert most még jobban ismeri a rendszert.
Mariotó passzát nem tudta behúzni Dexter McCluster: twitter.com/PaulKuharskyNFL/status/627141164962050049/photo/1
Mariotó az első napi 7a7elleni gyakorlatokban 13 sikeres passz a 18 kísérletből.
Hunter-t kérdezte az újságíró:
- Megütötted a fickót ?
Hunter: - Ezt az ügyvédemmel beszéljék meg.
- Őt hogy hívják?
Hunter: -Ügyvéd.
😀
Whiz és Sammie Hill is azt nyilatkozta, hogy még hetekbe kerülhet, mire "Focikész" állapotba kerül SH térde.
Delanie Walker dícsérte Mariotót: "Nagy önbizalommal hívta a playeket a hudlle-ben, látszott, hogy tudja, mit fog csinálni. Egyértelműen kitűnik, hogy az utóbbi időben sokat foglalkozott a playbookkal. Izgalmas, amikor egy újonc irányítón látszik, hogy felkészült a start-ra."
Kétszer is OFFSIDE-ra ugratta a "D"-t Mariotó HardCount-tal. (Ez vagy neki dícséret, vagy a védelem volt túl felspanolva)
RT poszton Potassium és Bell felváltva voltak az első csapattal.
Sok Fullback-es felállás volt, (Fowler), Senki volt az elsőszámú RB, Andrews 2., Cobb a 3.
Morgan és Williamsson kitűntek a futójáték elleni gyakorlatoknál. (ilyenkor nincs WR, mindenki tudja, hogy futás jön)
Az edzés végén egy rajongó odafutott LeBeau-hoz, megköszönni, hogy a Titans-t választotta.
több mint 10 éve
Vége az offseasonnak, indul a TC! 😊 Sammie Hill PUP-on van (az OTA alatt sérült meg a térde, de nem vészes), de több hiányzónk egyelőre nincs, még Hunter is ott lesz az edzéseken. Whiz ismét kijelentette, hogy Mariota a kezdő, de ebben semmi újdonság sincs.Még annyi, hogy egy évre visszahoztuk TE Chase Coffmant.
Music City Miracle
több mint 10 éve
A Hunter ügy árnyékában végre pont került e történet végére is!! 😉 😊Végre, de vártuk már ezt! 😊 A TC-ig hátralévő egy hét most már tényleg nyugalomban telhet. (31-én kezdi a csapat a tréningeket.)
www.musiccitymiracles.com/2015/7/21/9012113/titans-agree-to-terms-with-marcus-mariotagerrard88
Music City Miracle
több mint 10 éve
Hun te rügy? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A Hunter ügy árnyékában végre pont került e történet végére is!! 😉 😊www.musiccitymiracles.com/2015/7/21/9012113/titans-agree-to-terms-with-marcus-mariota
több mint 10 éve
A DGB-pick értéke nagyot nőtt Hunternek köszönhetően. Ha tényleg igaz a hír, akkor neki meszeltek. Wright helye biztos, de mögötte DGB, Douglas és Nicks jó kis csatát vívhat a TC alatt a 2. számú WR pozícióért, míg McBride esélyei nagyot nőttek egy roster helyre.NanditoTre-nek örülök. Nekem ő a titkos favoritom.
több mint 10 éve
A DGB-pick értéke nagyot nőtt Hunternek köszönhetően. Ha tényleg igaz a hír, akkor neki meszeltek. Wright helye biztos, de mögötte DGB, Douglas és Nicks jó kis csatát vívhat a TC alatt a 2. számú WR pozícióért, míg McBride esélyei nagyot nőttek egy roster helyre.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Nagyszerű....
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Justin Huntert letartóztatták mert állítólag leszúrt valakit.HöriNa erre én is így reagáltam.....
.
több mint 10 éve
Már a packers honlapján is téma Mariota.Legalább a sajtó meg a szurkolók nem unatkoznak. Lehet fogadásokat kötni, találgatni, stb. 😀
Vic, the Titans haven’t signed Marcus Mariota reportedly due to the urge for “offset language” in his contract. What does that mean?www.packers.com/news-and-events/article-ask-vic/article-1/Brett-Favre-was-the-rally-king/5b30bcc4-8f6b-4d76-adcf-f57c4768c40a#ixzz3g5rKE1sU
No surfing.
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
Egyébként külső szemlélőként az kell mondjam, elég gáz, hogy egy franchise QBnak szánt emberrel ennyit szórakozik a front office, főleg a mostani rookie szerződések tükrében. Hogy mást ne mondjak, az 1/3assal úgy kötöttek szerződést minden gond nélkül, hogy az pár nappal előtte elszakította az ACLjét...iktriad
több mint 10 éve
Egyébként külső szemlélőként az kell mondjam, elég gáz, hogy egy franchise QBnak szánt emberrel ennyit szórakozik a front office, főleg a mostani rookie szerződések tükrében. Hogy mást ne mondjak, az 1/3assal úgy kötöttek szerződést minden gond nélkül, Ez tényleg gáz 😊
több mint 10 éve
Már a packers honlapján is téma Mariota. Vic, the Titans haven’t signed Marcus Mariota reportedly due to the urge for “offset language” in his contract. What does that mean?www.packers.com/news-and-events/article-ask-vic/article-1/Brett-Favre-was-the-rally-king/5b30bcc4-8f6b-4d76-adcf-f57c4768c40a#ixzz3g5rKE1sU
No surfing.
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
Egyébként külső szemlélőként az kell mondjam, elég gáz, hogy egy franchise QBnak szánt emberrel ennyit szórakozik a front office, főleg a mostani rookie szerződések tükrében. Hogy mást ne mondjak, az 1/3assal úgy kötöttek szerződést minden gond nélkül, hogy az pár nappal előtte elszakította az ACLjét...
több mint 10 éve
Na azért ez egetverő baromságnak hangzik. Nem kell mindent elhinni főleg nem a sajtónak.. 😀A Mariota körül zajló események állítólagos háttere:Én úgy tudom, hogy ezen felül van más is, ami Mariotát zavarja, mint például, hogy a szerződésben tiltanák, hogy szörfözzön, arról pedig nem akar lemondani. De igazából elég sok verziót olvastam már.Stez
m.tdmagazin.hu/?title=az-utolso-mohikangerrard88
több mint 10 éve
A Mariota körül zajló események állítólagos háttere:Én úgy tudom, hogy ezen felül van más is, ami Mariotát zavarja, mint például, hogy a szerződésben tiltanák, hogy szörfözzön, arról pedig nem akar lemondani. De igazából elég sok verziót olvastam már.
m.tdmagazin.hu/?title=az-utolso-mohikangerrard88
több mint 10 éve
A Mariota körül zajló események állítólagos háttere:m.tdmagazin.hu/?title=az-utolso-mohikan
több mint 10 éve
www.titansonline.com/video/videos/Kickoff-to-Training-Camp/133253ca-f365-481a-b8d1-80a092924642
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/02/offsets-are-indeed-the-issue-for-mariota-titans/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcsMariota szerződéséről - hátha van még aki nem látta.
több mint 10 éve
A stadionunk neve megváltozott, LP Field helyett most már Nissan Stadium néven fut. 20 évre vették meg a névhasználatot. Remélem legalább jó pénzt fizetnek érte. 😀