Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Álom, álom, édes álom. 😊

www.foxsports.com/college-football/outkick-the-coverage/titans-must-draft-marcus-mariota-121514Nandito
Ha kikaptok mind a két hátralévő meccsen, és a Tampa nyer egyet akkor az álom valósággá válik.iktriad
Csak nehogy legyőzzünk benneteket! 😛 Bár ennek kicsi az esélye, mert nálunk a fél csapat IR-en van. Tegnap TE Brett Brackett is oda került. Annak se látom sok esélyét, hogy a Bucs nyerjen egyet. De visszatérve hozzánk: TE Matthew Mulligan került rosterre, PS-be érkezett QB Alex Tanney.

Music City Miracle
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Álom, álom, édes álom. 😊

www.foxsports.com/college-football/outkick-the-coverage/titans-must-draft-marcus-mariota-121514Nandito
Ha kikaptok mind a két hátralévő meccsen, és a Tampa nyer egyet akkor az álom valósággá válik.
több mint 9 éve
Álom, álom, édes álom. 😊

www.foxsports.com/college-football/outkick-the-coverage/titans-must-draft-marcus-mariota-121514

Music City Miracle
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Locker IR-re került vállsérüléssel, így hoztunk egy QB-t, Jordan Palmert. Szarabbat nehezebb lenne találni nála, szóval ez már valami. 😀 Mondjuk Mettenberger még mindig nincs IR-ren (vagyis nem találom rajta a nevét), de kötve hiszem, hogy az utolsó meccsre visszatérhetne.Nandito
Fun fact: Jordan Palmer volt Bortles felkészitője a draft procedurára. Mellesleg volt a Jaguars játékosa is.

Ha már Blake, egy bokasérülés miatt az ő játéka is kérdéses csütörtökre, de ő úgy tervezi, játszik. Ha mégsem, akkor Chad Henne vs Charlie Whitehurst lesz az eheti TNF menűje. Szerintem ahhoz még Don Cheadle se adja az arcát a TNFet felvezető videóban. 😀😀
több mint 9 éve
Locker IR-re került vállsérüléssel, így hoztunk egy QB-t, Jordan Palmert. Szarabbat nehezebb lenne találni nála, szóval ez már valami. 😀 Mondjuk Mettenberger még mindig nincs IR-ren (vagyis nem találom rajta a nevét), de kötve hiszem, hogy az utolsó meccsre visszatérhetne.

Music City Miracle
több mint 9 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Azért ez vicc, hogy már két QB sérül meg a fal mögött, mert képtelenek normálisan megvédeni. Charlie is akkorákat kapott, hogy fájt nézni. Ez bőven Whiz sara is, már ez elegendő lehetne az elküldéséhez. A csapat totális szétzüllesztéséről nem is beszélve.Nandito
Hová lett az anno ligaelit Támadó falunk...
több mint 9 éve
Azért ez vicc, hogy már két QB sérül meg a fal mögött, mert képtelenek normálisan megvédeni. Charlie is akkorákat kapott, hogy fájt nézni. Ez bőven Whiz sara is, már ez elegendő lehetne az elküldéséhez. A csapat totális szétzüllesztéséről nem is beszélve.

Music City Miracle
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok sok sikert a minél jobb draftpozihoz, de csütörtökön még egy nagy ütközet vár rátok a JAX ellen. 😊
több mint 9 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Szerintem ma nyerünk. A Jets-nek meg voltak a "becsületgyőzelmek" és ez most nem számít nekik, míg a mieinknek tul.képp ez az a meccs, ahol meg lehet mutatni, hogy akár jók is lehetnének.

Aztán persze lehet, hogy kb. négy óra múlva nem győzöm majd szerkeszteni ezt a hozzászólást...😀

több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Oher -> IR
Khalid Wooten DB jött fel helyette a PS-ből.
 www.nationalfootballpost.com/Titans-place-Michael-Oher-on-injured-reserve.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxi
Egyre fogyunk, bár Oherrel nem vesztettünk sokat. A PFF szerint a Titans offense legrosszabb tagja volt, míg az OT-ket nézve az ötödik legrosszabb. A héten IR-re került Blidi is. Csoda lesz, ha idén még nyerünk meccset.Nandito
Sohasem jön jól a sérülés vagy sérülések, de inkább most jöjjön ki, amikor gyenge csapat, ne akkor szedjük be a sérüléseket amikor még normális játékot is bemutat a csapat. Pl. jövőre a playoffban 😛 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Suck for the duck ?Druid
Este kiderul melyik csapat szeretne jobban, de oszinten remelem h nem par szezonnal ezelotti Jets-Cardinals-szeru meccs lesz, ahol 7-0-ra nyertunk. 😊
több mint 9 éve
Druid Tennessee Titans 602
Suck for the duck ?
több mint 9 éve
Oher -> IR
 www.nationalfootballpost.com/Titans-place-Michael-Oher-on-injured-reserve.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxi
Egyre fogyunk, bár Oherrel nem vesztettünk sokat. A PFF szerint a Titans offense legrosszabb tagja volt, míg az OT-ket nézve az ötödik legrosszabb. A héten IR-re került Blidi is. Csoda lesz, ha idén még nyerünk meccset.

Music City Miracle
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Oher -> IR
 www.nationalfootballpost.com/Titans-place-Michael-Oher-on-injured-reserve.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Az én nagy szívfájdalmam az, hogy Whiz még min. 1 évig marad, mert rohadtul drága lenne elbocsátani.Druid
 www.musiccitymiracles.com/2014/12/8/7352965/titans-offseason-plan-fire-ken-whisenhunt-hire-gus-malzahn-draft-marcus-mariota

azért talán nem lesz ez olyan egyértelmű.Titans
Malzahn nem megy sehova, ez az új DC kinevezésével biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Out: Mettenberger
Doubtful: Lewan,Oher
Questionable: Griffin,Stafford,Stingily,Wimbley,Wright

Locker sem lesz egyszerű helyzetben, majd kergetik. 😀pakesz
Az szép lesz, ha hiányzik a 2 kezdő OT-tek, mert múlt héten a Vikings OL sem volt a helyzet magaslatán és Richardson egymaga 3 sacket szerzett, de talán Wilkerson is kap már néhány snapet. 😊Beki
Múlthéten sem volt a két kezdő OT, majd kb a 3. negyedben 3. számú OT is megsérült, és ezért is láthatod az Out-nál Mettenberger-t 😕 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Törölt felhasználó

Locker sem lesz egyszerű helyzetben, majd kergetik. 😀pakesz
Az szép lesz, ha hiányzik a 2 kezdő OT-tek, mert múlt héten a Vikings OL sem volt a helyzet magaslatán és Richardson egymaga 3 sacket szerzett, de talán Wilkerson is kap már néhány snapet. 😊
több mint 9 éve

Locker sem lesz egyszerű helyzetben, majd kergetik. 😀

több mint 9 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Az én nagy szívfájdalmam az, hogy Whiz még min. 1 évig marad, mert rohadtul drága lenne elbocsátani.Druid
Az nagy szívás lesz nekünk, mert akkor Mettel fog dolgozni tovább. Mariota és Winston sem képviseli azt a QB-t, aki neki megfelelő. :-/Nandito
Ha lehetősége lesz Mariotával dolgozni akkor hülye lenne ha nem tenné szerintem ezt ő is tudja! 😉
több mint 9 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
 www.musiccitymiracles.com/2014/12/8/7352965/titans-offseason-plan-fire-ken-whisenhunt-hire-gus-malzahn-draft-marcus-mariota

azért talán nem lesz ez olyan egyértelmű.

több mint 9 éve
Az nagy szívás lesz nekünk, mert akkor Mettel fog dolgozni tovább. Mariota és Winston sem képviseli azt a QB-t, aki neki megfelelő. :-/

Music City Miracle
több mint 9 éve
Druid Tennessee Titans 602
Az én nagy szívfájdalmam az, hogy Whiz még min. 1 évig marad, mert rohadtul drága lenne elbocsátani.
több mint 9 éve
Whiz állítólag azt mondta, hogy Mett idén talán még játszhat. Ezt már nem tudom követni. 😊 Az is érdekes, hogy az nfl.com készített egy listát arról a 10 emberről, akiknek menniük kellene a csapattól. Köztük van Webster is!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/izocwxvuahg60cbnzfus
Jim Harbaugh headlines nine guys who should be on the way out
Jim Harbaugh's San Francisco 49ers are crumbling, while Joe Philbin's Miami Dolphins continue to whiff in big spots. Adam Schein says these two are among nine NFL figures who should be on their way out.

Music City Miracle
több mint 9 éve
sutianap
hrubi
Köszi a segítséget! Elég csúnyán nézz ki, illetve rosszul is hangzik. Sajnálom Mettet, mert bár nem támogattam, hogy jövőre is kezdő legyen, de azért össze se kellett volna töretni.Nandito
Ezt mondtam a meccs előtt..... Persze lehet, hogy így is lezúzzák, de azért két ilyen OT-val kezdeni. Stingily még hagyján de Ő is megsérült a meccs közben így még tutibb volt a helyzet.

több mint 9 éve
Nem egy kellemes sérülés, nekem is sikerült beszerezni egy ilyet. Nem bírtam felemelni a kezemet se, csak egy két centire a testemtől. Műtét arról szólt, hogy dróttűzéssel a szalagokat valahogy helyrehozták és a kulcscsontot visszategyék normális állapotába. A drótnak 6 hétig benne kellett maradnia úgy, hogy nagyon vigyázni kellett rá, mert ha eltörik, akkor fel kell vágni, hogy kivegyék a darabokat, mert akkor nem lehet csak úgy kihúzni.
1 hónapig utána pihi, varratkiszedés stb, elkezdtem úszni szépen lassan és egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy a kulcscsontom megint mintha kijjebb lenne, mint a másik. Azóta próbálok a műtőorvoshoz menni, de zh-k miatt nem jött össze, most meg kiderült, hogy nem is tud fogadni vizsgaidőszak elején, csak januárban. Tehát nem kívánom senkinek, elég nagy szop.s.hrubi
Ajaj. Mielőbbi felépülést! 😉