Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Woods mégis itt van, 2 évre 5 misiért írt alá! Nagyon érik a 3-4-re váltás.Stewartot tegnap kiraktuk. Minden jót neki bárhol is folytatja, bár az is benne van a pakliban, hogy visszavonul.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Nem kellene egy CB-re is rámenni, vagy BWW-t bedobjuk a mély vízbe... itt is vannak kérdőjelek, de corner kell mert Coty nickelben jó, de kell a mélyítés, ha meg BWW nem kezdő, akkor meg főleg. Esetleg draft második kör ? Elsőben inkább egy MLB jöjjön. 😛
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
gerrard88
735
Egyenlőre jó sok a kérdőjel körülötte, még szerencse, hogy ennyire sokoldalú egy játékos...Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffÉn sem értem így, hogy Leon Washington is aláírt akkor nem KR-ként számolunk McCluster-el, viszont én akkor már visszahoztam volna Damian Williams-t, még lehet olcsóbban is megúsztuk volna és nem is rossz.
Esetleg RB lesz és akkor CJ cut? :-/pakesz
több mint 10 éve
Mégse. Bouchette (Pittsburgh Post-Gazette) jelentette, hogy aláírt, de a Titans beat writere cáfolta és közölte, hogy Woods megy tovább a Packershöz és a Cardshoz.na babák jön a vasút, vár a MÁVAlá is írt, részletek egyelőre nincsenek.Soldados
Al Woods DE interjuhoziksutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ehuneAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
na babák jön a vasút, vár a MÁVAlá is írt, részletek egyelőre nincsenek.
Al Woods DE interjuhoziksutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
na babák jön a vasút, vár a MÁVAl Woods DE interjuhozik
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffÉn sem értem így, hogy Leon Washington is aláírt akkor nem KR-ként számolunk McCluster-el, viszont én akkor már visszahoztam volna Damian Williams-t, még lehet olcsóbban is megúsztuk volna és nem is rossz.
Esetleg RB lesz és akkor CJ cut? :-/
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Stewart-nak mennie kellene. 6 millió... ha Wimbley-t meg ennyit használjuk, mint tavaly akkor meg ilyen magas fizetéssel felesleges maradnia.Elküldésre Stewart, Wimbley és CJ esélyes. Ha közülük kettő megy, már lesz is hely a sapka alatt.Azért kérdezem,mert nem álltok túl jól cap tekintetében és egy logikus lépés lenne részetekről.😊Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!gerrard88
Van rá esély.hogy kivágjátok?kátrány
Persze az én "logikámat"befolyásolja a kívánságlistám 😊kátrány
Verner végül nem kapott olyan sokat, ennyit talán mi is megadhattunk volna neki... 😕Nandito
több mint 10 éve
Elküldésre Stewart, Wimbley és CJ esélyes. Ha közülük kettő megy, már lesz is hely a sapka alatt.Azért kérdezem,mert nem álltok túl jól cap tekintetében és egy logikus lépés lenne részetekről.😊Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!gerrard88
Verner végül nem kapott olyan sokat, ennyit talán mi is megadhattunk volna neki... 😕
Music City Miracle
több mint 10 éve
gerrard88
735
😀 Hát igen így szokott ez lenni... Nem hiába nem hosszabbítottunk Vernerrel aki mától Tampába tette át a székhelyét...Azért kérdezem,mert nem álltok túl jól cap tekintetében és egy logikus lépés lenne részetekről.😊Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!gerrard88
több mint 10 éve
Druid
602
Verner to Bucs 😕
több mint 10 éve
Azért kérdezem,mert nem álltok túl jól cap tekintetében és egy logikus lépés lenne részetekről.😊Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!gerrard88
Persze az én "logikámat"befolyásolja a kívánságlistám 😊
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
gerrard88
735
Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!
több mint 10 éve
Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Van rá esély.hogy kivágjátok?
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffGondoltam, majd a fő visszahordónk lesz. De nem, mert Leon Washington is marad.
Music City Miracle
több mint 10 éve
gerrard88
735
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffNa ezzel én is pont ugyan így vagyok, na de végül is pótolni kellett a Britt után fennmaradt űrt...😀😀
több mint 10 éve
Duff
3 133
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)
több mint 10 éve
Újabb szurkolók iratkozhatnak be nevezéktani továbbképzésre?😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Baromságokat csinálunk, tavaly elengedtünk a fiatal/öreg borotvaélnél a Keenan Allent a Saint-be, Ike Taylor maradt - fos isvót, idénre kapott egy negyedelős péjkátot, MI?! Na idén fordítva a fiatal/öreg ( mongyuk Vugyli nem öreg) borotvaélnél az egy félszezont bizonyító Worldisre rakunk teget, Vugylit kibasszuk, Az kurvanyilvánvaló, hogy ide miskákkal könnyedebb cuccal is aláír a Wiz/Horton páros miatt, és sima alapember lenne. Most Foote-ival nem tudom mi a hányás, a depottwitt szerint visszagyön piccbörgbe vetminér, de ha nem egy évre úgy is jó és Horton már előnyből fogja megugorni a lépcsőt, Semmi lesz a nose, Kézi megy ki szerintem leftendbe, ha Vernét sikerülne megtartani és mondjuk jönne Foot pusztítani bentre akkor csak egy fiatalt kell behúzni ILB-be. Én eztet látom, ebbűl a szögbűl, tutti 3-4 lesz, s a Vugyli-Footetal az gyorsabban menő sebességváltás következnék be, meg ugye asszem bemutatkozniuk sekő. (Y) :cool:Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....Gyertek nyugodtan! Aztán nehogy elkiabáld, még a végén nem ide kerül... 😊 Amúgy mi volt a gond vele? Túl sok fizetés? Nem jó teljesítmény? Vagy a kettő együtt?Nandito
De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.sutianap
több mint 10 éve
Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....Gyertek nyugodtan! Aztán nehogy elkiabáld, még a végén nem ide kerül... 😊 Amúgy mi volt a gond vele? Túl sok fizetés? Nem jó teljesítmény? Vagy a kettő együtt?
De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.sutianap
Music City Miracle
több mint 10 éve
Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.
több mint 10 éve
A hírek szerint áruljuk CJ-t. Nem lesz könnyű eladni ekkora fizetéssel, hacsak nem találunk egy nagy cap space-szel rendelkező csapatot. Mondjuk jobb lett volna valami megegyezést kötni CJ-vel egy fizetés csökkentésről...NanditoBiztos volt tárgyalás a szerződéséről, csak nemet mondott az ajánlatra, amúgy nem árulnánk.
több mint 10 éve
A hírek szerint áruljuk CJ-t. Nem lesz könnyű eladni ekkora fizetéssel, hacsak nem találunk egy nagy cap space-szel rendelkező csapatot. Mondjuk jobb lett volna valami megegyezést kötni CJ-vel egy fizetés csökkentésről...
Music City Miracle
több mint 10 éve
Vernert a Vikings és a Jets is akarja. Valószínűleg 9-10 misi körül fog kapni, szerintem ezt mi nem tudjuk megfizetni. Mondjuk ennyit nem is ér Verner, 7 misnél többet nem adnék neki.NanditoNem baj, majd BWW átveszi a helyét. 😉