Bowldog Hálaadást!

Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Darius Reynaud - 7 futásból 75 yard, 1 db 35 yard punt return, 1 db 42 yard kickoff return, 1 elkapás. - no comment
Druid
wtf

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Sajnos Lockernak nem jött ki a lépés. Ráadásul egyik irányítónk sem remekel. Nem lesz könnyű döntés, ki legyen majd a kezdő. Én továbbra is tartom magam Lockerhoz, övé a jövő.Nandito
Rusty-t nem értem miért nem említetted, egész jó. 😀 😀 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Sajnos Lockernak nem jött ki a lépés. Ráadásul egyik irányítónk sem remekel. Nem lesz könnyű döntés, ki legyen majd a kezdő. Én továbbra is tartom magam Lockerhoz, övé a jövő.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
DL - határozottan jobb, mint múltkor. Sackek, hurry-k, forced fumble. Jurrell Casey megmutatta magát, félidőig hat szerelés és sok siettetés.
Tampa = 82 összes futott yard, 1 passzolt yard - ez tetszik
CJ - alakul a dolog, meg kell várni, hogy erősebb runstopper D ellen mit nyújt.
Darius Reynaud - 7 futásból 75 yard, 1 db 35 yard punt return, 1 db 42 yard kickoff return, 1 elkapás. - no comment
QB-k : nem mondhatnám, hogy bármelyikükkel is elégedett lennék...
OL : 1 sack összesen...- eddig jó

NEM Szabad elhamarkodott következtetést levonni, ez a Tampa még nagyon nem állt össze egyelőre.

Collin Mooney Fullback és Patrick Bailey linebacker térdsérülést szenvedett a meccsen, Munchak szerint nem valószínű, hogy súlyosakat.
Mike Otto-t megműtötték a héten, még kérdéses, hogy mikor térhet vissza.
Jordan Babineaux válla miatt nem lépett pályára, reméljük nem komoly.
több mint 12 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
ha valakinek másnak sincs jobb dolga...
 www.vipbox.tv/watch/64698/1/nfl-pre-season---tennessee-titans-vs-tampa-bay-buccaneers-live-stream-online.html

több mint 12 éve
Sajna én sem láttam a meccset de a highlightok bíztatóak a vereség ellenére is!
Reynaud istenkirály, McCarthy még jobb lesz mint tavaly.
Lockert kellene kezdetni szerintem!Laki
Kérésed már teljesült, Locker kezd pénteken. 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve
A második héten a Chargers-sel, az ötödik héten pedig a Vikings-sal játszunk olyan idősávban ahol megeshet, hogy látjuk a meccset a Sport TV-n. Persze ehhez az is kell, hogy a mi meccsünket válasszák. 😊 A 15. fordulóban December 17-én Monday Night Football a Jets ellen, az LP Field-en. 😊pakesz
A tv-ért a csapat tehet a legtöbbet. Ha jó rajtot vesz, akkor nagyobb az esélye, hogy kiválasszák. 😉

Music City Miracle
több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Sajna én sem láttam a meccset de a highlightok bíztatóak a vereség ellenére is!
Reynaud istenkirály, McCarthy még jobb lesz mint tavaly.
Lockert kellene kezdetni szerintem!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
A második héten a Chargers-sel, az ötödik héten pedig a Vikings-sal játszunk olyan idősávban ahol megeshet, hogy látjuk a meccset a Sport TV-n. Persze ehhez az is kell, hogy a mi meccsünket válasszák. 😊 A 15. fordulóban December 17-én Monday Night Football a Jets ellen, az LP Field-en. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pénteken már Locker kezd 😊 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Nincs mit. Csak maradjatok seedelni, mert a szezon minden meccse fenn lesz, tavaly is fenn volt, és ha már ingyen van, szeretné mindenki kihasználni. Gondolom.
több mint 12 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Teljes meccs HD-ban ingyen. de illik seedelni  sport-video.org.ua/TTSS110812.htmlShawn84
Köszönjük a linket.
több mint 12 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Teljes meccs HD-ban ingyen. de illik seedelni  sport-video.org.ua/TTSS110812.htmlShawn84
Köszönjük a linket.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Teljes meccs HD-ban ingyen. de illik seedelni  sport-video.org.ua/TTSS110812.html
több mint 12 éve
Én is csak összefoglalót láttam. Jól kezdődött a meccs Első play, ha jól láttam, egyből Hassie INT és abból TD lett. Nem teljesen az ő hibája volt,de akkor is. 😀 Statokat néztem még meg. Reynaud ha így folytatja, ott lesz a rosteren. Reméljük McCarthy úgy fogja tolni mint tavaly, vagy inkább rátesz még egy lapáttal. 😊 Stat alapján Rusty sem dobált rosszul, bár nem tudom már akkor "melyik védelem" volt a pályán.Mindegy, fejlődni kell még az biztos... Go Titans! 😊

több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
Én néztem úgy-ahogy.
O oldalon rengeteg drop a wr-ektől, Reynaud és Donaldson játéka kifejezetten tetszett, persze az már a 3. D ellen ment. Mariani is villant egyet-kettőt.
D oldalon megint engedtük a rövid passzokat. Bár tavaly viszonylag bejött ez a taktika, nekem nagyon nem szimpatikus, s tartok tőle, hogy az idei ellenfelek nagyon ráállnak majd erre.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
valaki nézte a meccset? nfl.com-os highlight lószar, annyira elég, hogy még nyilvánvalóbb legyen, hogy nem Hassienek kéne kezdeni, ellenben Wright - Locker páros bíztató. McCarthy meg vadállat lesz idén 😊
több mint 12 éve
Munchak azt nyilatkozta, hogy Hasselbeck fog kezdeni, 10-15 play utána pedig jön Locker. Második félidőben Rusty Smith és Nick Stephens is pályára fog lépni. Sok sikert nekik. 😊pakesz
Gondoltam, hogy ez lesz. Ne legyen igazam, de kamu volt az egész QB verseny, s úgyis Hassie fog kezdeni. Sajna.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Munchak azt nyilatkozta, hogy Hasselbeck fog kezdeni, 10-15 play utána pedig jön Locker. Második félidőben Rusty Smith és Nick Stephens is pályára fog lépni. Sok sikert nekik. 😊

több mint 12 éve
Leigazoltuk Tracy Wilson safetyt. Kíváncsian várom a hétvégét, főleg hogy Hassie, vagy Locker kap-e több lehetőséget.Nandito
Szerintem mind a ketten játszani fognak. Egy félidőt Locker másikat Hassey. Edzője válogatja. 😊

több mint 12 éve
Leigazoltuk Tracy Wilson safetyt. Kíváncsian várom a hétvégét, főleg hogy Hassie, vagy Locker kap-e több lehetőséget.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Közös edzés volt a Falcons-sal. Babineaux és Wimbley-t emelték ki, hogy jók voltak. Hassey dobott 2 INT-et Asante Samuel-nek. Amennyiért elkelt Samuel ( ha jól emlékszem 6. vagy 7. draft pick) annyit mi is adhattunk volna.

Itt egy kis Wimbley féle pass rush: 😊

www.titansonline.com/media-center/videos/Wimbley-Pass-Rush---Titans-Falcons-Practice/7d924167-6fd2-4d1c-8d2e-cc9cc4492fb2pakesz
Nem a pick volt a sok, hanem amennyit keresett. Ha beleférne capbe, akkor nem szóltam, nem tudom, hogyan álltokWyatt
Belefért volna, a Jax után második helyen vagyunk 19,97 millióval, egy július közepén kiadott cap space ranglista alapján. pakesz
Belefért volna, de mi inkább spórolunk! Biztos jövőre akarunk valami nagyot "igazolni". 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve
Közös edzés volt a Falcons-sal. Babineaux és Wimbley-t emelték ki, hogy jók voltak. Hassey dobott 2 INT-et Asante Samuel-nek. Amennyiért elkelt Samuel ( ha jól emlékszem 6. vagy 7. draft pick) annyit mi is adhattunk volna.

www.titansonline.com/media-center/videos/Wimbley-Pass-Rush---Titans-Falcons-Practice/7d924167-6fd2-4d1c-8d2e-cc9cc4492fb2pakesz
Nem a pick volt a sok, hanem amennyit keresett. Ha beleférne capbe, akkor nem szóltam, nem tudom, hogyan álltokWyatt
Belefért volna, a Jax után második helyen vagyunk 19,97 millióval, egy július közepén kiadott cap space ranglista alapján.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Nem a pick volt a sok, hanem amennyit keresett. Ha beleférne capbe, akkor nem szóltam, nem tudom, hogyan álltok

több mint 12 éve

www.titansonline.com/media-center/videos/Wimbley-Pass-Rush---Titans-Falcons-Practice/7d924167-6fd2-4d1c-8d2e-cc9cc4492fb2