Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 13 éve
😊Meg nekem 😀egozoSajnálom, hogy Munchak, mint várható volt, azt a keménykalapos vonalat viszi tovább, mint Fisher. Megint van egy nemszerethető csapatunk.Továbbra is tartom magam, ahhoz, hogy várjunk még Lockerrel - bocs egozo😊
És még valami, nagyon remélem nem ezt a szétesett csapatot akarják odaadni Lockernek, mert ez tenne neki igazán rosszat, ha ezt akarták akkor most már kinlódjon tovább Hassi. Soha nem értettem egy új irányítót miért akkor akarnak kipróbálni, amikor már a béka segge alatt van a csapat, ez volt VY-nél is, csak neki sikerült összekaparnia őket. Lockernek nem biztos, hogy szerencséje lesz...
És akkor most kérdezem meg a Locker-kezdőbe ellenzőit: miért kellett erre várni? Nem mondom, hogy vele máshogy állnánk, mert azt nem lehet tudni, de benne van jövő, nem úgy mint Hassiben...
A meccsről konkrétan inkább semmit. Mert részünkről nem történt semmi. :/egozo
Az van, hogy ez a meccs azért ment el ilyen fájdalmasan, mert az elején egészen elképesztő mennyiségű labdát ejtettek el az elkapóink, CJ meg úgy látom, legfőképp az önbizalmát veszítette el, látja, tudja, hogy mit kéne csinálni, merre kéne futni, de egyszerűen nincs meg az átütőerő, ami ahhoz kéne, hogy az első, vagy a második szerelésből kibújhasson - ez így együtt nagyon sok volt - aztán persze Hassie uis hibázgatott, ez nem kérdés...
Ami a védelmünket illeti, arra nincsenek szavak - bye week után ilyen teljesítményt hazai pályán nem lehet hozni, mindegy volt, hogy futás, vagy passz, esélyünk sem volt. Csürhe módjára játszottunk, aminek nem lehetett más az eredménye. Egyébként CJ-nek hiányzik a legjobban VY - én így látom...rezső
dettó 😀
több mint 13 éve
Meg nekem 😀Sajnálom, hogy Munchak, mint várható volt, azt a keménykalapos vonalat viszi tovább, mint Fisher. Megint van egy nemszerethető csapatunk.Továbbra is tartom magam, ahhoz, hogy várjunk még Lockerrel - bocs egozo😊
És még valami, nagyon remélem nem ezt a szétesett csapatot akarják odaadni Lockernek, mert ez tenne neki igazán rosszat, ha ezt akarták akkor most már kinlódjon tovább Hassi. Soha nem értettem egy új irányítót miért akkor akarnak kipróbálni, amikor már a béka segge alatt van a csapat, ez volt VY-nél is, csak neki sikerült összekaparnia őket. Lockernek nem biztos, hogy szerencséje lesz...
És akkor most kérdezem meg a Locker-kezdőbe ellenzőit: miért kellett erre várni? Nem mondom, hogy vele máshogy állnánk, mert azt nem lehet tudni, de benne van jövő, nem úgy mint Hassiben...
Az van, hogy ez a meccs azért ment el ilyen fájdalmasan, mert az elején egészen elképesztő mennyiségű labdát ejtettek el az elkapóink, CJ meg úgy látom, legfőképp az önbizalmát veszítette el, látja, tudja, hogy mit kéne csinálni, merre kéne futni, de egyszerűen nincs meg az átütőerő, ami ahhoz kéne, hogy az első, vagy a második szerelésből kibújhasson - ez így együtt nagyon sok volt - aztán persze Hassie uis hibázgatott, ez nem kérdés...
Ami a védelmünket illeti, arra nincsenek szavak - bye week után ilyen teljesítményt hazai pályán nem lehet hozni, mindegy volt, hogy futás, vagy passz, esélyünk sem volt. Csürhe módjára játszottunk, aminek nem lehetett más az eredménye. Egyébként CJ-nek hiányzik a legjobban VY - én így látom...rezső
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy Munchak, mint várható volt, azt a keménykalapos vonalat viszi tovább, mint Fisher. Megint van egy nemszerethető csapatunk.Továbbra is tartom magam, ahhoz, hogy várjunk még Lockerrel - bocs egozo😊
Ami a védelmünket illeti, arra nincsenek szavak - bye week után ilyen teljesítményt hazai pályán nem lehet hozni, mindegy volt, hogy futás, vagy passz, esélyünk sem volt. Csürhe módjára játszottunk, aminek nem lehetett más az eredménye. Egyébként CJ-nek hiányzik a legjobban VY - én így látom...
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy Munchak, mint várható volt, azt a keménykalapos vonalat viszi tovább, mint Fisher. Megint van egy nemszerethető csapatunk. És még valami, nagyon remélem nem ezt a szétesett csapatot akarják odaadni Lockernek, mert ez tenne neki igazán rosszat, ha ezt akarták akkor most már kinlódjon tovább Hassi. Soha nem értettem egy új irányítót miért akkor akarnak kipróbálni, amikor már a béka segge alatt van a csapat, ez volt VY-nél is, csak neki sikerült összekaparnia őket. Lockernek nem biztos, hogy szerencséje lesz...
A meccsről konkrétan inkább semmit. Mert részünkről nem történt semmi. :/
több mint 13 éve
Köszönöm N-Drewnak és Pakesznak is, csak hát az eredmény... Most akkor ennyire gyengék vagyunk, vagy valaki nagyon eltolt valamit mind a Steelers ellen, mind a Texans ellen? De tudok még kérdezni. Mi történt CJ-vel? Miért nem használunk jobban másik futót? Hol van a védelem?A támadást illetően többet azért nem kérdezek, mert aki irányít, az Hassie. Biztosan lesz még jó meccse, de szerintem arra nem lehet építeni egy szezont, hogy vagy megy neki, vagy nem. Pedig a csoport még most is nyerhető lenne... Remélem valaki, mondjuk a HC kitalál valamit, ennél sokkal biztatóbbat a folytatásra.
Music City Miracle
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy drága kis csapatom a mai szülinapom alkalmából vasárnap megörvendeztet egy nagyon fontos győzelemmel. GO TITANS! 😀NanditoBoldog Születésnapot!😊 D. Williams majd neked küldi a labdát a TD-je után, reméljük. 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy drága kis csapatom a mai szülinapom alkalmából vasárnap megörvendeztet egy nagyon fontos győzelemmel. GO TITANS! 😀NanditoIsten éltessen! 😊
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy drága kis csapatom a mai szülinapom alkalmából vasárnap megörvendeztet egy nagyon fontos győzelemmel. GO TITANS! 😀
Music City Miracle
több mint 13 éve
Nem is egyszer bizonyította, hogy klasszis 😛WyattHa már Pats fan vagy akkor említsük meg Brady-t, ő sem egyszer bizonyította, hogy klasszis, még se hisztizett vagy feltűnősködött, vagy esetleg annak közelébe került volna, hogy kirakják a csapatából. 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Budapest Wolves-ba biztos beférne 😂 Nem egy sanszot kapott már...Végülis egy nevet sikerült eltalálni 😂 Amúgy remélem TO kap valahol kap még egy sanszot 😊Wyatt"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."Hmm.. Ez elég meglepő. Amikor Moss hozzánk igazolt akkor néztem egy nfl meccset és mondták, hogy Moss "szakított" a Vikings-sel.Na mondom még a végén még hozzánk igazol....persze nem gondoltam komolyan, erre olvasom itt. 😀 Múltkor Baltimore-Houston meccs a sport tv-n szóba jött Teo, hogy még edzésben van, de nincs csapata, na meg, hogy mennyi helyről elzavarták, mekkora az arca. 😀 Ekkor megint felvetődött bennem, hogy jön hozzánk..... erre most olvasom 😀
http://yamm.hu/f_ricsiAmadeus91
Akkor most kérem, hogy Ochosinco-t, Clay Matthews-t, Darrel Ravis-t rúgják már ki és akkor.... : 😂
Személy szerint nekem pl. nagyon nem tetszett mikor a Dallasban hisztizett.... ha még is idejön akkor erről gyorsan mondjon le. :/ Úgy se fog... 😀pakesz
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Végülis egy nevet sikerült eltalálni 😂 Amúgy remélem TO kap valahol kap még egy sanszot 😊"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."Hmm.. Ez elég meglepő. Amikor Moss hozzánk igazolt akkor néztem egy nfl meccset és mondták, hogy Moss "szakított" a Vikings-sel.Na mondom még a végén még hozzánk igazol....persze nem gondoltam komolyan, erre olvasom itt. 😀 Múltkor Baltimore-Houston meccs a sport tv-n szóba jött Teo, hogy még edzésben van, de nincs csapata, na meg, hogy mennyi helyről elzavarták, mekkora az arca. 😀 Ekkor megint felvetődött bennem, hogy jön hozzánk..... erre most olvasom 😀
Akkor most kérem, hogy Ochosinco-t, Clay Matthews-t, Darrel Ravis-t rúgják már ki és akkor.... : 😂
Személy szerint nekem pl. nagyon nem tetszett mikor a Dallasban hisztizett.... ha még is idejön akkor erről gyorsan mondjon le. :/ Úgy se fog... 😀pakesz
több mint 13 éve
"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."Remélem nem lesz belőle semmi. Nagyon olyan szaga van, mint Moss megszerzésének. Az sem tetszett...be is jött. Nem Moss, hanem a véleményem.
több mint 13 éve
"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."Hmm.. Ez elég meglepő. Amikor Moss hozzánk igazolt akkor néztem egy nfl meccset és mondták, hogy Moss "szakított" a Vikings-sel.Na mondom még a végén még hozzánk igazol....persze nem gondoltam komolyan, erre olvasom itt. 😀 Múltkor Baltimore-Houston meccs a sport tv-n szóba jött Teo, hogy még edzésben van, de nincs csapata, na meg, hogy mennyi helyről elzavarták, mekkora az arca. 😀 Ekkor megint felvetődött bennem, hogy jön hozzánk..... erre most olvasom 😀
Személy szerint nekem pl. nagyon nem tetszett mikor a Dallasban hisztizett.... ha még is idejön akkor erről gyorsan mondjon le. :/ Úgy se fog... 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."http://yamm.hu/f_ricsi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
na akkor gondolom itt is vége lesz a bye week-nek...csak fél füllel hallgattam a Jets meccset, de mintha azt mondták volna a Mia kapcsán, hogy a bye week-en idén már nem lehet OTA? az elég ciki, mert szerintem ráfért volna a csapatra némi összekovácsolás a Britt nélküli szezonra, hogy a Pitts vereség egyszeri legyen...
mindenesetre a hétvégén csoport-rangadó, igazság szerint nem bánom, hogy ha lehet, nekik még vaskosabb az IR listájuk... A.Johnson igazán kihagyhatná még a hétvégit, én meglennék nélküle.
kellemes hetet mindenkinek.
jaa, a rúgó témával alapvetően egyet értek és remélem a bye week ezen a téren határozott javulást hoz; határozottan elégedetlen vagyok velük; bár konkrétan még meccs nem ment el rajtuk, de valóban értékes yardokat bukunk rajtuk.
több mint 13 éve
Én hozzászólok 😊 Szerintem alapvetően jók a rugóink, de valóban kezd aggasztó lenni a helyzet. Utoljára Bironas 2006-ban volt ilyen fos. Összekaphatná magát a 3 meccsen kihagyott 3 FG után. Kernnel alapvetően nincs bajom. GO TITANS!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ha már ilyen kevés embernek van véleménye egy vereség után...felvetek egy új témát. Hátha valakinek van kedve jozzászolni.Mondunk véleményt offensről, diffenseről, csak a rúgókat nem véleményezzük. Illetve korábban valaki kiemelte, hogy Bironas már annyi Fg-t hagyott ki, mint tavaly egész évben, de ez nem igazán mérvadó, mert a kettő közül az egyik kb 60yardos volt, ami szerintem csak nagy szerencsével berúgható kategória. Az viszont elgondolkodtató, hogy a KO-okat milyen gyalázatosan végzi el. 60,0y-os átlag, és csak 10-et tudott touchbackre rugni, úgy, hogy 5yarddal közelebbről rugdossa. Elszállt az erő, vagy mi? Ráadásul úgy emlékszem egyet oldalra is kirúgott. A kickoff átlaga a 35. helyhez elég a ligában.
Brett Kern sem szárnyal - kivéve, ha futni kell a labdával. 41,3yardos punt átlaga a 27. helyre rangsorolja, ez nettóban is csak 36,3yard, utobbi természetesen a csapaton is múlik. Mondhatjuk, hogy nem lehet sok a bruttó yard átlag, ha közelről kell puntolni, de akkor miért csak 7 szer sikerült a 20yardon belülre puntoli?
Bironas 6, Kern majdnem 2yarddal rúg átlagosan rövidebbeket, mint tavaly.
Ja és mielőtt valaki azt mondaná, hogy Bironas rövid rúgásai a taktika része, hogy a huszason belülről jöjjön az ellen, annek még leírom, hogy a visszahordásokkal 27,8yardot tesznek meg, tehát ha taktika, akkor elég rosszul jövünk ki belőle.
több mint 13 éve
Nem arra az esetre gondoltam. Egy futásunknál, mint ha CJ ellen lett volna egy facemask... nem dobtak zászlót, ennyi. Én úgy láttam, de nem is ez a legfontosabb.Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt.pakeszHa Woodley sackjére gondolsz, az teljesen tiszta volt.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt.pakeszHa Woodley sackjére gondolsz, az teljesen tiszta volt.
több mint 13 éve
21-3ig néztem a meccset, utána már csak összefoglalót láttam.Nagyon nem részletezem a többiek már leírták. Secondary-n úgy mentek át mint kés a vajon.... az a fake punt.... pfff... :/ nyalóka. Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt. Utána meg már azt csináltak velünk amit akartak. Ward amikor meg elküldte gyufáért Griffin-t a TD-nél.... hát az is mutatta,hogy szenvedünk. Remélem a bye után frissült erővel és egy jobb futójátékkal rukkolunk elő. 😉pakeszAnnyira díjazom a pozitív hozzáállásodat 😉 😀
több mint 13 éve
21-3ig néztem a meccset, utána már csak összefoglalót láttam.Nagyon nem részletezem a többiek már leírták. Secondary-n úgy mentek át mint kés a vajon.... az a fake punt.... pfff... :/ nyalóka. Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt. Utána meg már azt csináltak velünk amit akartak. Ward amikor meg elküldte gyufáért Griffin-t a TD-nél.... hát az is mutatta,hogy szenvedünk. Remélem a bye után frissült erővel és egy jobb futójátékkal rukkolunk elő. 😉
több mint 13 éve
Ezen a meccsen semmi nem működött, kész csoda, hogy csak ennyire kaptunk ki. Ugye nem ez az igazi arcunk? Kb mint a Jax ellen. Az első félidő közepére már elv volt veszve a meccs. Az első támadásunk kivédekezése, meg az a botrányos fake punt el is döntötte. A messzi földön híresen gyenge OL-jük mégsem olyan gyenge, vagy a mi védekező falembereink ennyit tudnak? Mondjuk már az előző meccs után írtam, hogy a four men rushsal semmire sem mentünk.
CJ meg mint a vakegér, vár-vár aztán kiválassza a legnagyobb ellent és nekifut. Semmi lendület, semmi táncolás. Kicsit bátrabban kéne más futókhoz nyulni.
Hassi meg sajnos nem vezéregyéniség, ha nem megy a csapatnak, nem tudja őket kihúzni a sz..ból.
Pozitív jel az volt, amikor lefujták a meccset. Ők mehettek zuhanyozni, én meg lenyugtathattam magam a Győr kéziseivel.... :/
több mint 13 éve
Csak a héten tudtam végre felvételről megnézni a Baltimore meccset és éppen arra gondoltam, hogy az egyszerű meccseken megleszünk Britt nélkül, de a Pitts ellen nagyon fog hiányozni. Mondjuk úgy általában véve is Hasselbeck nem volt egy lapon az elkapókkal, de amikor igen, akkor bizony kellett volna néhány esetben az a plusz 20 font, meg x hüvelyk... Egyébként meg klasszikusan lövöldöztük magunkat a lábunkon az elejétől fogva; az első drive-ot simán TD-vel kellett volna zárni, a futás elleni védelmünkről valamiért elhitték a játékosok hogy király és botrányos volt a középen futás elleni fellépés, mintha úgy lettünk volna, hogy úgyis passzolni fognak, azt meg majd levadásszuk, de se pass-rush nem volt igazán se az emberekhez nem álltak oda a secondary-ben; aztán az a benyelt fake-punt az elég botrányos volt, és persze zárásként, amikor egy kis momentum lett volna az on-side után, akkor egyből az interception, aztán végülis vége volt a meccsnek.A play calling a Jax elleni meccset idézte, és bár Hall visszatérésével valamivel jobbnak nézett ki foltokban a futójáték, összességében mégis elég csapnivaló volt. A TE-k messze nem kaptak annyi szerepet, mint kellett volna (nem is értem, hogy az elején miért falember volt kijelölve elkapónak, miért nem lehetett vmelyik TE).
Na mind1, végülis ha minden 4 meccsből egyet elvesztünk, az éppen belefér... úgyhogy a bye utáni hármat hozni kell (na meg a HOU hazai zacsija is talán jól jön még).
több mint 13 éve
NFL COM :Elég sokat vártak a műtéttel.... nem értem annyira , na mindegy. :/ Mielőbbi felépülést neki, utána irány a pálya 😊
Stevens sérült bordáit orvosok kezelték a pénteki edzés után, de azt üzente egy csapatképviselő által a sajtónak, hogy jobban van, és reménykedik benne, hogy játszhat. (Múlt héten TD passszt kapott el és a futójátékokban kulcsszerepe van mint blokkoló)
A kérdés, hogy Stevens hogy tudja elviselni majd a fájdalmat – mondta Mike Munchak.
Ahmard Hall nem edzett pénteken. Ez természetesen nem érinti a scapat az irányú terveit, hogy aktiválják a vasárnapi meccsre. Quinn Johnson el lett engedve, hogy Hall-nak legyen helye a roster-en.
Kenny Britt-et megműtötték pénteken. Britt egy fotót rakott fel a twitterjére, amin egy kórházi ruhában látható, mellete üzenet : „Üdv a műtőből. 😀 ”
Michael Griffin pénteken edzett , miután a csütörtöki edzést kihagyta betegség miatt. 4 kilót vesztett a súlyából a vírusfertőzés miatt.
Szerk.: Marc Marianai (csipő) és Gerald McRath (bal térd) kérdésesek, de pénteken teljes edzésmunkát végeztek. Leroy Harris (kezdő bal guard) is listázva van a „valószínüleg játszik” listán, és pénteken ő is teljes edzésmunkát végzett. Chris Hope termszetesen nem játszik a kéztörése miatt.Druid