NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
117
24
22:25, ARENA4
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
103
11
22:05
Arizona Cardinals - Detroit Lions
28
7
22:25, NET4+
Washington Commanders
28 feliratkozó
1 órája
Jaja, álmatlanul forgolódnék, hogy most ilyenkor mi a tosz van. Elég fura, hogy a Sharks is ilyen jól kezdte a szezont, nem vagyok én ehhez hozzászokva 😀na akkor nem tudnal este aludni mi?részvétem, tényleg... Vasas után a Kommandó is rendesen megszivat téged warr a hétvégén 😀Áh, az ilyeneket már fel sem veszem 😀 Az lenne a meglepő, ha nem szúrnák tököm magukat valahogy
Toto21
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
na akkor nem tudnal este aludni mi?részvétem, tényleg... Vasas után a Kommandó is rendesen megszivat téged warr a hétvégén 😀Áh, az ilyeneket már fel sem veszem 😀 Az lenne a meglepő, ha nem szúrnák tököm magukat valahogy
Toto21
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
részvétem, tényleg... Vasas után a Kommandó is rendesen megszivat téged warr a hétvégén 😀Áh, az ilyeneket már fel sem veszem 😀 Az lenne a meglepő, ha nem szúrnák tököm magukat valahogy
Toto21

1 órája
részvétem, tényleg... Vasas után a Kommandó is rendesen megszivat téged warr a hétvégén 😀
8 órája
Valszeg szakadni fog az eső, hogy biztosan megsérüljenek páran...

2 napja
Digs out, de lesznek " jó nevű " visszatérők.😀
2 napja
Hehe, hát ez megint nem az NFC BEast, hanem a szokásos gyépés cripple fight lesz idén 😀

2 napja
A DAZN-on ingyé lehet nézni majd, hogy kik játszanak a falban és, hogy mennyit bír majd ki JD. Ez nem tudom jó hír e vagy rosz 😀A DAZN jobban tenné, ha az NHL-t tenné vissza a magyar műsorra... Egyrészt a Disney+ on botrányosan rossz a stream/ismétlés, másrészt Washington meccsekkel nem sok új előfizetőt fognak szerezni...🤣
Tibcso14
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
3 napja
Két értelmes ember volt a falban, Tunsil és Cosmi, mindkettő sérült...erősen hangzik. Akkor imádkozni kell majd érte rendesen. :/Szende-Szundi-Hapci-Tudor-KukaSnyder-Griffin-Zorn-Gruden-BezosDaniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
Toto21
nexion218
warr_b
Toto21

3 napja
A DAZN-on ingyé lehet nézni majd, hogy kik játszanak a falban és, hogy mennyit bír majd ki JD. Ez nem tudom jó hír e vagy rosz 😀
3 napja
erősen hangzik. Akkor imádkozni kell majd érte rendesen. :/Szende-Szundi-Hapci-Tudor-KukaSnyder-Griffin-Zorn-Gruden-BezosDaniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
Toto21
nexion218
warr_b
3 napja
Hát kb...Szende-Szundi-Hapci-Tudor-KukaSnyder-Griffin-Zorn-Gruden-BezosDaniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
Toto21
nexion218
warr_b
3 napja
Szende-Szundi-Hapci-Tudor-KukaSnyder-Griffin-Zorn-Gruden-BezosDaniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
Toto21
nexion218

3 napja
Snyder-Griffin-Zorn-Gruden-BezosDaniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
Toto21
3 napja
Daniels kezd vasárnapA falban elötte ki fog jatszani? Mert lehet nem kene elsö snapnel összetörni majd.
KeyG
3 napja
Oh dear god... https://t.co/fiDuzo6Nqa pic.twitter.com/5ndAbGIzpO
— QBgami (@QBgami) October 7, 2026
Sobri kedvenc témája
4 napja
Hogy a klasszikust idézzem: " Mindig ezek a negatív hullámok"22 éve nézem ezt a vesszőfutást...
Tibcso14
„Omnes relinquite spes, qui intratis”
4 napja
Hogy a klasszikust idézzem: " Mindig ezek a negatív hullámok"
4 napja
A meccset nem fejezi be, a szezont tuti. Az egyetlen nyitott kérdés, hogy a karrierét befejezi-e.Negyedekig vagy percekig számoljuk?Daniels kezd vasárnapHányadik negyedig bírja majd vajon...?
KeyG
warr_b
KeyG
4 napja
4 napja
Legyünk optimisták, én bemondok egy harmadik negyedet.Negyedekig vagy percekig számoljuk?Daniels kezd vasárnapHányadik negyedig bírja majd vajon...?
KeyG
warr_b
KeyG
Aztán Kaliakmanis time.

4 napja
Negyedekig vagy percekig számoljuk?Daniels kezd vasárnapHányadik negyedig bírja majd vajon...?
KeyG
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 napja
Daniels kezd vasárnapHányadik negyedig bírja majd vajon...?
KeyG