2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 10 éve
Csak szimpla tiszteletlenség.Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀Wyatt
több mint 10 éve
Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.iktriadÖnvédelmi mechanizmus? 😀

több mint 10 éve
Lenne rá egy kisebb összegem, hogy az ESPN és/vagy az NFL Network "teljesen véletlenül" persze megint benyom egy reklámblokkot, mikor épp mi jövünk.
több mint 10 éve
Igen 😀Már a telefonon? 😀WyattHa van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.HulkeinsteinIgen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀Wyatt
több mint 10 éve
Már a telefonon? 😀Ha van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.HulkeinsteinIgen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀Wyatt

több mint 10 éve
Ha van rajta Miracast, akkor lehet, egyébként szerintem nem nagyon.Igen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
több mint 10 éve
Igen, ezt pont előbb írtam, hogy ott megy 😊viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstkapitnonoÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono
Perverz kérdés jön. Okostelefonról tv-re kirakni lehet valahogy? Gépről elég annyi, hogy a HDMI kábellel összekötöm. De telóról csak USB-vel tudom összetolni, esetleg még ez a képernyőtükrözés, de arra azt mondja, hogy nem talál eszközt. Vagy simán nem is lehet, és hagyjam a picsába 😀

több mint 10 éve
www.nfl.com/draft/2015/live?icampaign=draft-sub_nav_bar-drafteventpage-liveitt van ,hogy melyik kört mikor kezdik el adni élőben az nfl networkon, ottani időben értendően persze

több mint 10 éve
viszont ha van okostelefonod az nfl mobile alkalmazással 0-24-ben tudot nézni az nfl networkot, így tudod akár előttel is nézni a felvezetéstÁháWyattIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono

több mint 10 éve
ÁháIgen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork streamkapitnono

több mint 10 éve
Akkor oké! :p
több mint 10 éve
Akkor vak vagyok, mert nem látom 😊Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?Wyattén úgy látom lesz, de csak 8 után, helyiben az nfl.com-onKlaci79
Viszont NFL mobile-on el tudtam indítani a live-ot elvileg, most épp a Jetsről dumáltak, az óra szerint 2:41 van még hátra, szal csak jó lesz

több mint 10 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinnfl.comon kezdés előtt egy órával lesz ingyenes nflnetwork stream

több mint 10 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀Hulkeinsteinwww.vipleague.me/american-football/6455/1/nfl-network-live-stream-online.html
több mint 10 éve
Vissza lehet majd nézni valahonnan a teljes kört az elejétől másnap? Nem biztos, hogy tudom végig követni élőben, de az izgalmakról meg nem szeretnék lemaradni.
több mint 10 éve
Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?Wyattén úgy látom lesz, de csak 8 után, helyiben az nfl.com-on
több mint 10 éve
Igen, egy jó minőségű NFL Network streamet adhatna valaki 😀
több mint 10 éve
Létezik, hogy az nfl.com idén nem adja ingyenes műsorban a draftot, vagy csak én vagyok vak?

több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal