2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 9 éve
akkor Kendricks, DE Harold, WR Strong vagy OL...?Esetleg fekete ló Maxx Williams...?😊
több mint 9 éve
Kikaha..wow, nem gondoltam volna, hogy ilyen korán
több mint 9 éve
McKinney nálunk nem igazán fit, ilyen erővel Barr is lehetne az MLB.😊
több mint 9 éve
Egy LB mínusz, de így Kendricks tényleg kinéz
több mint 9 éve
hmmmm... lehet Kendricks eklrhető lesz a pickünknél?
több mint 9 éve
trollolol omg
több mint 9 éve
Funchess, LOOOL, nem hiszem el hogy érte feljöttek
több mint 9 éve
A Rams a #41 picket adta a Panthers 2. körös (#57), 3. körös (#89) és egy 6. körös (#201) pickjéért.
több mint 9 éve
Inkább csak a személyes szimpátia mondatja velemOtt megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilábanVitotök felesleges hozzánk, ráérünk WR-t hozni, nálam egyedül Strong érne meg egy 2. kört.😊Go Vikings!
több mint 9 éve
Ott megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilábanVitotök felesleges hozzánk, ráérünk WR-t hozni, nálam egyedül Strong érne meg egy 2. kört.😊
több mint 9 éve
Ott megy DGB... pedig de elnézegettem volna lilában
több mint 9 éve
Rams letrade, ó hogy a jóóó...
több mint 9 éve
Na, kérdés a Titans akar-e falat erősíteni Mari-Ottónak?
több mint 9 éve
Na és most gőzös nincs merre megyünk, de szerintem OLB Gregory vagy Harold... Vagy ILB McKinney vagy Kendricks...TomcsikDT!
több mint 9 éve
Eddie Goldman a védőfalba
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Na és most gőzös nincs merre megyünk, de szerintem OLB Gregory vagy Harold... Vagy ILB McKinney vagy Kendricks...
több mint 9 éve
Hhhmmm...TomcsikBears előtt mindig DE-t visznek ki?
több mint 9 éve
akkor Preston Smith mínusz😊
több mint 9 éve
Sok jó playa van még benn, DB-ből Darby és Rowe, DE-k közül Preston Smith, OLB Harold, ILB Kendricks és McKinney, DT-ből jó pár, Goldman, Carl Davis, még talán Phillips is, és offense oldal se rossz, DGB, Strong, Maxx Williams, vagy RB-k, abból vagy fél tucat ki is mehet hamarost.😊 OL-ből még Fisher, Clemmings, AJ Cann elérhető.
több mint 9 éve
Na, már kb. csak a Titans-nál látok némi esélyt falemberre......hogy aztán Fisher WR-t húzzon mégis. XD
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhh
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
Na akkor a Skins viszi Gregoryt mi meg Haroldot...TomcsikGregory megy a 3. körbe....