2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 9 éve
Romejjo
3
Üdv Mindenkinek! Két kérdéssel zavarnálak titeket! 1.: Tudna-e valaki adni egy biztonságos, ingyenes linket, amin az eredeti közvetítést lehetne nézni?
2.: Honnan lehetne megszerezni a tegnapi 1. kör eredeti felvételét (ncore-on nincs fent)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
több mint 9 éve
Lions pick érdekes volt, miután Denverből hoztak már egy guardot...Go Vikings!www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/DET
Ajánlom megtekinteni az LG és RG poszt töltöttségét illetve a csere C állományt. Még így is sovány a létszám G poszton.
több mint 9 éve
Lions pick érdekes volt, miután Denverből hoztak már egy guardot...
több mint 9 éve
Annyira de annyira tudtam,..................jobb ha csendben maradok
több mint 9 éve
Na, kiment Humphries. Pedig reméltem, hogy talán átcsúszik 2nd round-ra.
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
Tökéletes húzás 😀
több mint 9 éve
A következő draftra fel tudok ajánlani egy Eagles fullcapet a Seahawks sapka utódjának.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
.................................................................. ez nagyon nem tetszik Jones meg már nem lesz bent később pedig ő jobban kellett volnadandeKicsit érdekes, de ezt nálatok már megszokta az ember...nem tudom mi baja a divatosabb WR-ekkel Kellynek, de ki fog derülni kinek lesz igaza
több mint 9 éve
.................................................................. ez nagyon nem tetszik Jones meg már nem lesz bent később pedig ő jobban kellett volna
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
a Philly nagyon lecsapott a pick-re, ide se cserélünk be....bár nem hiszem, hogy ők Dupree-ért érdekesek lennének, de Csipkellinél ki tudja
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
Erving...nem rossz húzás...ugyanakkor megint nem lesz klasszis WR
több mint 9 éve
pfffffffffffffffffff
több mint 9 éve
Fasza CB nem lesz 1. körben!
több mint 9 éve
Majdnem
több mint 9 éve
...hát ez nem jött be nekem. Legalább jó posztra jött. Meglátjuk, az biztos, hogy lesz kiktől tanulnia.és akkor újra mondom kiket szeretnék!4. kör+1 jövő évi 5.Klaci79Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Ninersérdekes a trade, biztos valami "jópénzéért"Alabama Niners
Ray, Dupree, Gregory!Alabama Niners
több mint 9 éve
Berry helyére is kellene valaki
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
Ott is van Armstead
több mint 9 éve
Még a végén Gregoryt elvisszük! 😀
több mint 9 éve
Tessék
több mint 9 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!4. kör+1 jövő évi 5.Klaci79Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Ninersérdekes a trade, biztos valami "jópénzéért"Alabama Niners
Ray, Dupree, Gregory!
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
oppá, ez érdekes....nem kell nekik jó WR
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
és még AP-nek sincs új csapata...Dallas boldog lehet most...TomcsikTevin Coleman bent van. 😊mustaine