2015 NFL Draft (spoileres!)
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Eredménykövető azoknak, akik nem bírnak várni
több mint 10 éve
Üdv Mindenkinek! Két kérdéssel zavarnálak titeket! 1.: Tudna-e valaki adni egy biztonságos, ingyenes linket, amin az eredeti közvetítést lehetne nézni?
2.: Honnan lehetne megszerezni a tegnapi 1. kör eredeti felvételét (ncore-on nincs fent)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
több mint 10 éve
Lions pick érdekes volt, miután Denverből hoztak már egy guardot...Go Vikings!www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/DET
Ajánlom megtekinteni az LG és RG poszt töltöttségét illetve a csere C állományt. Még így is sovány a létszám G poszton.
több mint 10 éve
Lions pick érdekes volt, miután Denverből hoztak már egy guardot...
több mint 10 éve
Annyira de annyira tudtam,..................jobb ha csendben maradok
több mint 10 éve
Na, kiment Humphries. Pedig reméltem, hogy talán átcsúszik 2nd round-ra.
több mint 10 éve
Tökéletes húzás 😀
több mint 10 éve
A következő draftra fel tudok ajánlani egy Eagles fullcapet a Seahawks sapka utódjának.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
.................................................................. ez nagyon nem tetszik Jones meg már nem lesz bent később pedig ő jobban kellett volnadandeKicsit érdekes, de ezt nálatok már megszokta az ember...nem tudom mi baja a divatosabb WR-ekkel Kellynek, de ki fog derülni kinek lesz igaza
több mint 10 éve
.................................................................. ez nagyon nem tetszik Jones meg már nem lesz bent később pedig ő jobban kellett volna
több mint 10 éve
a Philly nagyon lecsapott a pick-re, ide se cserélünk be....bár nem hiszem, hogy ők Dupree-ért érdekesek lennének, de Csipkellinél ki tudja
több mint 10 éve
Erving...nem rossz húzás...ugyanakkor megint nem lesz klasszis WR
több mint 10 éve
pfffffffffffffffffff
több mint 10 éve
Fasza CB nem lesz 1. körben!
több mint 10 éve
Majdnem
több mint 10 éve
...hát ez nem jött be nekem. Legalább jó posztra jött. Meglátjuk, az biztos, hogy lesz kiktől tanulnia.és akkor újra mondom kiket szeretnék!4. kör+1 jövő évi 5.Klaci79Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Ninersérdekes a trade, biztos valami "jópénzéért"Alabama Niners
Ray, Dupree, Gregory!Alabama Niners
több mint 10 éve
Berry helyére is kellene valaki
több mint 10 éve
Ott is van Armstead
több mint 10 éve
Még a végén Gregoryt elvisszük! 😀
több mint 10 éve
Tessék
több mint 10 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!4. kör+1 jövő évi 5.Klaci79Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Ninersérdekes a trade, biztos valami "jópénzéért"Alabama Niners
Ray, Dupree, Gregory!
több mint 10 éve
oppá, ez érdekes....nem kell nekik jó WR
több mint 10 éve
és még AP-nek sincs új csapata...Dallas boldog lehet most...TomcsikTevin Coleman bent van. 😊mustaine