2016 előszezon 3. hét
több mint 8 éve
stanton azt se tudja, hol az RB 😀😀 tiszta fórumfoci ez a meccs 😀Ez esetben Yookert és Fucut be kell rakni dupla TEs formációban!
Löfli
több mint 8 éve
Lehet hogy ez a nagy All or nothing year hype szarul fog elsülni 😊
több mint 8 éve
stanton azt se tudja, hol az RB 😀😀 tiszta fórumfoci ez a meccs 😀
több mint 8 éve
Lehet. Tavaly ráadásul ugyanannyi TD-t is dobtak. Szimbiózisban vannak.Palmer az offseasonban beszélt párszor Bortlesszel. -> Szórja a INTeket és a picksixeket. Véletlen lenne?Szóval Bortleszitisze lett? 😀
iktriad
silent7939
több mint 8 éve
Mondjuk az a late hit Palmeren nem volt szép
több mint 8 éve
Palmer az offseasonban beszélt párszor Bortlesszel. -> Szórja a INTeket és a picksixeket. Véletlen lenne?Szóval Bortleszitisze lett? 😀
iktriad
több mint 8 éve
Jó vagy Carson 😀 😀 szórd ki magad most
több mint 8 éve
buck már megint úgy közvetít, mintha be lenne baszva 😀
több mint 8 éve
Bethel meg a cover nem túl jó barik 😊
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
azaz csak lennél, egészséges lábbal... 😉 jobbulást!Ne higgy nekik... Én vagyok 😊 És ez gáz Löfli hogy te mint felfedezőm GM-ként elfelejtesz amint IR-en vagyok egy alkalmat 😀mondjuk Szila is 😀😀Roli, de ő fehér #mildracismFells olyan atletikus, mint Szilárd 😀David Johnsonnak van fórumfocis hasonmása?
Löfli
iktriad
Löfli
Löfli
silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Az keresztszalagnak tűnikDeAndre kitörte Jenkins bokáját azzal a testcsellel.szarul esett, a térdével van valami, nem nézett ki jól
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
DeAndre kitörte Jenkins bokáját azzal a testcsellel.szarul esett, a térdével van valami, nem nézett ki jól
iktriad
több mint 8 éve
DeAndre kitörte Jenkins bokáját azzal a testcsellel.
több mint 8 éve
Ne higgy nekik... Én vagyok 😊 És ez gáz Löfli hogy te mint felfedezőm GM-ként elfelejtesz amint IR-en vagyok egy alkalmat 😀mondjuk Szila is 😀😀Roli, de ő fehér #mildracismFells olyan atletikus, mint Szilárd 😀David Johnsonnak van fórumfocis hasonmása?
Löfli
iktriad
Löfli
Löfli
Szerkesztette: silent7939
több mint 8 éve
mondjuk Szila is 😀😀Roli, de ő fehér #mildracismFells olyan atletikus, mint Szilárd 😀David Johnsonnak van fórumfocis hasonmása?
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
Roli, de ő fehér #mildracismFells olyan atletikus, mint Szilárd 😀David Johnsonnak van fórumfocis hasonmása?
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
Fells olyan atletikus, mint Szilárd 😀David Johnsonnak van fórumfocis hasonmása?
Löfli
több mint 8 éve
Fells olyan atletikus, mint Szilárd 😀
több mint 8 éve
Palmer INT pipamenetrendszerűen jött, mint fórumfocin a Kori INT 😀
Cardinalis
több mint 8 éve
Hal ezt szépen leHALászta