2016 előszezon 3. hét
több mint 10 éve
Joeckel bemutatkozása guardban eddig katasztrófa....
több mint 10 éve
Hm...nem kell félni, nem fog fájni....
twitter.com/HaysCarlyon/status/770068149874065408
iktriad
több mint 10 éve
azt hiszed nem ismerjük a photoshop-ot?Belőled kinézem. 😊
Sixo
több mint 10 éve
azt hiszed nem ismerjük a photoshop-ot?És most már hiszel?ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
twitter.com/iktriad
iktriad
több mint 10 éve
Keres rám twitteren.ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 10 éve
Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
több mint 10 éve
Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...
több mint 10 éve
Na ez most olyan Jagses pár perc. 😊Robinsonnak viszont elképesztő jó alkata van a posztjához, közelről látszik igazán.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
LOL Pullard mit keresett fent? És miért nem jelentettük be?... Ahhhhh
több mint 10 éve
Pont miatta vagyok izgatott...Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
iktriad
több mint 10 éve
Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
több mint 10 éve
Mintha sokkal erosebb lenne a karizma.Telvin Smith erősebb lett Ik?Nem tudom. Én avval is beérném, ha szimplán jobb lenne.
Janek
iktriad
Na csak ne lassuljon be
több mint 10 éve
Telvin Smith erősebb lett Ik?Nem tudom. Én avval is beérném, ha szimplán jobb lenne.
Janek
több mint 10 éve
Eddig nem úgy volt hogy a Bengals játszik lámpalázasan esti meccseken? 😊
több mint 10 éve
Eddig nem az igazi és akkor finoman fogalmaztam...Hát ha Prime Time Dalton ellen kikaptok, akkor nagy baj van.
iktriad
több mint 10 éve
Hohó, egy mention!!!
több mint 10 éve
Eddig nem az igazi és akkor finoman fogalmaztam...