2016 előszezon 3. hét
több mint 8 éve
Joeckel bemutatkozása guardban eddig katasztrófa....
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Hm...nem kell félni, nem fog fájni....
twitter.com/HaysCarlyon/status/770068149874065408
iktriad
több mint 8 éve
azt hiszed nem ismerjük a photoshop-ot?Belőled kinézem. 😊
Sixo
több mint 8 éve
azt hiszed nem ismerjük a photoshop-ot?És most már hiszel?ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
twitter.com/iktriad
iktriad
több mint 8 éve
Keres rám twitteren.ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
ezt kinek akarod bemesélni? madárnak nézel minket?Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Paksa Zoltán = Iktriad.Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...Mikor emlegettek téged?
iktriad
több mint 8 éve
Mi lesz több - nekem mentionöm, vagy ma a Jaguarsnak TDje? Eddig 2-0 ide...
több mint 8 éve
Na ez most olyan Jagses pár perc. 😊Robinsonnak viszont elképesztő jó alkata van a posztjához, közelről látszik igazán.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
LOL Pullard mit keresett fent? És miért nem jelentettük be?... Ahhhhh
több mint 8 éve
Pont miatta vagyok izgatott...Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
iktriad
több mint 8 éve
Totál yardok 1 negyed után: Bengals 122, Jaguars 14. #csakelőszezon
több mint 8 éve
Mintha sokkal erosebb lenne a karizma.Telvin Smith erősebb lett Ik?Nem tudom. Én avval is beérném, ha szimplán jobb lenne.
Janek
iktriad
Na csak ne lassuljon be
több mint 8 éve
Telvin Smith erősebb lett Ik?Nem tudom. Én avval is beérném, ha szimplán jobb lenne.
Janek
több mint 8 éve
Eddig nem úgy volt hogy a Bengals játszik lámpalázasan esti meccseken? 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Eddig nem az igazi és akkor finoman fogalmaztam...Hát ha Prime Time Dalton ellen kikaptok, akkor nagy baj van.
iktriad
több mint 8 éve
Hohó, egy mention!!!
több mint 8 éve
Eddig nem az igazi és akkor finoman fogalmaztam...