2016 előszezon 3. hét
több mint 8 éve
eddig sima a SFvGB meccs 😀és ennél csak simább lesz 😀
petey
több mint 8 éve
Tud valaki egy jó streamet a Pats meccshez? Előre is köszi!
több mint 8 éve
Amúgy is, a Carolina ellen SB-n is előfordul két kihagyott FG 😊Aszondod Gostkowski Vinatierisedik? 😊
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Sztem mondjuk simán benne voltak, de fura lett volna, ha 16–0-val zárnak, az tényleg nagyon erőn felül lett volnaErre azért nem tennék pénzt, az NFL South túl gyenge ahhoz 😀 De inkább tűnik ez a csapat egy 9-7-es társaságnak, mint 15-1-esnek.Camékra kíváncsi leszek idén. Tavaly mondjuk az SB előtt tele volt a gatyám ellenük. 😊 De sokkal inkább amiatt, mert a playoff utolsó 2 meccsére borzasztóan belelendültek. Februárban meg már sokkal többet számít a prompt forma, mint az, hogy ténylegesen mennyire jó csapat. Az egész éves teljesítményük viszont nálam top6-ban sem volt, 15-1 ide vagy oda.Egyik döntős sem jut PO-ba? 😊
Idénre kinézek ebből a csapatból egy igen vaskos superbowl-slumpot is....
peterk2005
Collinstól szép open field tackle
Wyatt
A Denver teljesen más sztori. Ők inkább lemaradhatnak, de úgy, hogy közben kevésbé esnek vissza tavalyhoz képest, mint Camék.
peterk2005
Gost nem érzi, de az 52 yard legalább védhető
több mint 8 éve
Gostkowski lassan az állásával játszik 😀 😀 😀De legalabb jatszik
peterk2005
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Gostkowski lassan az állásával játszik 😀 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Erre azért nem tennék pénzt, az NFL South túl gyenge ahhoz 😀 De inkább tűnik ez a csapat egy 9-7-es társaságnak, mint 15-1-esnek.Camékra kíváncsi leszek idén. Tavaly mondjuk az SB előtt tele volt a gatyám ellenük. 😊 De sokkal inkább amiatt, mert a playoff utolsó 2 meccsére borzasztóan belelendültek. Februárban meg már sokkal többet számít a prompt forma, mint az, hogy ténylegesen mennyire jó csapat. Az egész éves teljesítményük viszont nálam top6-ban sem volt, 15-1 ide vagy oda.Egyik döntős sem jut PO-ba? 😊
peterk2005
Wyatt
A Denver teljesen más sztori. Ők inkább lemaradhatnak, de úgy, hogy közben kevésbé esnek vissza tavalyhoz képest, mint Camék.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Camékra kíváncsi leszek idén. Tavaly mondjuk az SB előtt tele volt a gatyám ellenük. 😊 De sokkal inkább amiatt, mert a playoff utolsó 2 meccsére borzasztóan belelendültek. Februárban meg már sokkal többet számít a prompt forma, mint az, hogy ténylegesen mennyire jó csapat. Az egész éves teljesítményük viszont nálam top6-ban sem volt, 15-1 ide vagy oda.Egyik döntős sem jut PO-ba? 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Camékra kíváncsi leszek idén. Tavaly mondjuk az SB előtt tele volt a gatyám ellenük. 😊 De sokkal inkább amiatt, mert a playoff utolsó 2 meccsére borzasztóan belelendültek. Februárban meg már sokkal többet számít a prompt forma, mint az, hogy ténylegesen mennyire jó csapat. Az egész éves teljesítményük viszont nálam top6-ban sem volt, 15-1 ide vagy oda.Idénre kinézek ebből a csapatból egy igen vaskos superbowl-slumpot is....
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Jó lesz ez a Pats def idén.... az se lepne meg, ha a végére magasabban lenne rangsorolva, mint az off.Igen, pont írtam a topicban, 3/9 27 yard, int, sack. Oké, volt ebben Camnek is sara bőven, de azért gyengébb nyomással is biztatónak tűnik 😊
peterk2005
Egy futás volt igazából, amit benéztünk, meg Cyrus bizonytalan még egy kicsit, de amúgy nem rossz. De Bradyvel a támadókkal sem lesz sztem para
több mint 8 éve
Jó lesz ez a Pats def idén.... az se lepne meg, ha a végére magasabban lenne rangsorolva, mint az off.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
A harmadik körös DL emberkétekkel (Valentine) mi a helyzet? Mennyire van mélyen a depth-ben?Passz, mélyen. Brown, Branch, Knighton, Kuhn tuti előtte, de ahogy beállt a Bears ellen, sztem még Anthony Johnson is
peterk2005
több mint 8 éve
A harmadik körös DL emberkétekkel (Valentine) mi a helyzet? Mennyire van mélyen a depth-ben?
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Bazd, Dicksonnak mi a rekordja? Két meccse volt már valaha sérülés nélkül?
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a majdnem int inkább Edelmané volt, de ez az int grounding is... Azért mutasson gyorsan valami javulást még 😊
több mint 8 éve
Nyilván neki is, de hát tapasztalatlan még. Igazából csak arra gondoltam, hogy ugyanazt próbálják vele játszatni, mint Bradyvel, azt meg nem könnyű leutánozni... Rövid gyors passzok, de nem rookie barát screenek meg ilyesmik, hanem középre, kis területekre, ahol marha gyorsnak kell lenni fejben és kézzel is. Bele is hibázott.Hát Gerappának nem könnyítik meg a dolgát....Nem tudom, mennyire köszönhető ez neki is. Mondjuk az elején szépen tolta. Ryan eddig nagyon kellemes plusz, Cyrus ma nem tetszik
peterk2005
Wyatt
több mint 8 éve
Üdv,www.vipbox.me/football
Saints meccsre talált valaki működő linket a first row-n kívül?
clbass
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Hát Gerappának nem könnyítik meg a dolgát....Nem tudom, mennyire köszönhető ez neki is. Mondjuk az elején szépen tolta. Ryan eddig nagyon kellemes plusz, Cyrus ma nem tetszik
peterk2005