NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 571
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Legalabb tudjuk h Turayektol nem kell sokat varni. Vegulis ha 5bol 1 bevalik az is jo.A Titans is ugy valasztotta anno Simmonst h tudtak h nem fog jatszani, raadasul ot 1.korben.
Picit bold a jovo csapatat epiteni mondjuk 1.kor nelkul, Wentzel meg Easonnel.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Imadom Ballardek baromkodasat, hogy allandoan a senior bowlos csavokra nyalaznak, akiknek van egy jo jatekuk. 😀Ezek a front pickek zsenialisak altalaban.
több mint 3 éve
Homer 😛
több mint 3 éve
Julien Davenport megoldja a LT-t, felesleges aggódniFaszt, Sam Tevi.
mustaine
több mint 3 éve
Gondolom Banogu nem válik be, azt nem lehetett felbomolnia a fekete afrikai egyensúlynak
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Julien Davenport megoldja a LT-t, felesleges aggódni
több mint 3 éve
braxa88
12 534
LT, WR, CB need leszarva. csak az edge rusher
több mint 3 éve
na erre innom kell egyet, pedig a saját pickjeink után akartam csak
több mint 3 éve
Ojulari terde lehet meg sincs rendben? Lassan ott vagyunk h kezdek tartani tole h Ballard behuzza 2.korben megszokasbol 😀Hogy bassza meg 😀
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jets sapka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
LOOOLPaye után ezmiez?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
😆defenzív csapat, csak egy cél lebeg a szemetek előtt
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 300
Fog egyáltalán játszani idén?
több mint 3 éve
Bingoooo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Az is egy 0,5 pont az NDSU-nak, ha majd kimegy.A North Dakota Statenek annyi embere lett kiválasztva eddig, mint pl. a Floridának(2).és jelenleg több, mint az LSU-nak (kellett Coxnak transzferelni 😊 )
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
braxa88
12 534
aludj csak, letrade lesz, kell hogy legyen. és aztán még egy. minimum.Ahh jogos jogos, sry már ötször ejtettem magamra a telót kb olyan álmos vagyok 😀 csak gondoltam még megnézem, ahogy húzunk egy 5. körbe várt rbt vagy egy noname LBtTitansnek need volt a T, vagy csak parasztba kivitték?Isiah Wilson?
Hanni
braxa88
Hanni
azt is el tudom képzelni hogy ma nem is viszünk senkit.
több mint 3 éve
A North Dakota Statenek annyi embere lett kiválasztva eddig, mint pl. a Floridának(2).és jelenleg több, mint az LSU-nak (kellett Coxnak transzferelni 😊 )
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ahh jogos jogos, sry már ötször ejtettem magamra a telót kb olyan álmos vagyok 😀 csak gondoltam még megnézem, ahogy húzunk egy 5. körbe várt rbt vagy egy noname LBtTitansnek need volt a T, vagy csak parasztba kivitték?Isiah Wilson?
Hanni
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
A North Dakota Statenek annyi embere lett kiválasztva eddig, mint pl. a Floridának(2).vagy több mint az LSUnak
iktriad
több mint 3 éve
A North Dakota Statenek annyi embere lett kiválasztva eddig, mint pl. a Floridának(2).
több mint 3 éve
Plííz ne rícseljünk Chris!
több mint 3 éve
Titansnek need volt a T, vagy csak parasztba kivitték?Is-is?
Hanni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
a Steelers-nek meg az ölébe hullik majd Humphrey
---
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Titansnek need volt a T, vagy csak parasztba kivitték?Isiah Wilson?
Hanni