NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Mennyire szurkoltam pedig, hogy a kis Asante nálunk kössön ki. 😐Lehet, hogy csak a name recognition miatt, de sok más csapat is.
Hanni
több mint 3 éve
Nah a poszt klassz, az AFC West nem a langaléta WR-ek divje, így Asante sem hülyeség.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na most a 9ers Lance mellé kihúzza Traskot 😀fetomy stratégia level 100
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na most a 9ers Lance mellé kihúzza Traskot 😀nem húztak még a védőfalba, kezdek aggódni
Heisman
több mint 3 éve
Chargersnel ulnek helyukon es behuzzak a legjobb csuszo jatekost mar evek ota az elso lar korben. Nagyon jol csinaljak. Iden is 2/2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Mennyire szurkoltam pedig, hogy a kis Asante nálunk kössön ki. 😐
több mint 3 éve
a Falcons leigazolta Aj McCarront, hát persze, hogy nem draftolnak így qb-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
adta magát, ez ténySamuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL Networkonhát nem hazudnak legalább, ugye?
Kampman
shawnka
több mint 3 éve
Samuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL Networkonröhögtem egyet én is 😀
Kampman
amúgy jó pick
több mint 3 éve
Na most a 9ers Lance mellé kihúzza Traskot 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Samuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL Networkonhát nem hazudnak legalább, ugye?
Kampman
több mint 3 éve
bold: a Chargers nem fog OT-t húznibocs a spoilerért!
r.baggio
---
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Samuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL Networkon
több mint 3 éve
😕 naná, hogy nem mi húztuk.......
több mint 3 éve
a chargers mit megy 😀
több mint 3 éve
jogos, valamiért teljesen kiment a fejemből a nevemert texasi falember volt, pontosan így jár most Cosmi is a draftoló gm-ekkel
dancogo
---
több mint 3 éve
Ojulari terde lehet meg sincs rendben? Lassan ott vagyunk h kezdek tartani tole h Ballard behuzza 2.korben megszokasbol 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
jogos, valamiért teljesen kiment a fejemből a neveJonah Williams inkábbBengalsnak minek OT?Azért, mert Reiff a kezdő LT jelenleg
Jonah menjen guardba? OG kell nekik.
braxa88
dancogo
braxa88
több mint 3 éve
Jonah-Carman-Hopkins/Price-Spain-ReiffCarman OGSzerintem is beljebb tolják.
mondom
braxa88
Rodaron
alakul ez Joey előtt
több mint 3 éve
bold: a Chargers nem fog OT-t húzni
---
több mint 3 éve
Bengals szerintem viszi Cosmit és akkor a Colts tényleg ott ál majd letolt gatyávalA 2 FCS-sben szerintem nagy potenciál van., főleg Radunzban, de Spencer Brown se rossz.
r.baggio
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Jonah Williams inkábbBengalsnak minek OT?Azért, mert Reiff a kezdő LT jelenleg
braxa88
dancogo
több mint 3 éve
Bengalsnak minek OT?Azért, mert Reiff a kezdő LT jelenleg
braxa88