NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Tényleg az lenne most már a legnagyobb OG, aki csak besétálna, bemondaná a nevet, a posztot meg az egyetemet, és nem pózolna meg üvöltözne melléKelvin Beachum az én emberem
Kampman
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hopkins, Green, Kirk, Moore. Erős brigád.
több mint 3 éve
IMÁDOM a Cardinals-t, ők az új kedvenc csapaton, eldőltcsak Kliff megtanulhatna playeket hívni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
tetszik ez a Cards pick, de Murray nem fogja látni a fal mögött
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Koramoah kiderült miért csúszik?az értelmezőszótárban a TWEENER-nél keresd
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Eisen az NFC Westet nevezte a legjobb csoportnakNFC East a legjobb 😉
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha már OT nem marad addigra, akkor marad ez.Majd viszi a Colts. Ballard szereti a tweenereket.Chargersnel ulnek helyukon es behuzzak a legjobb csuszo jatekost mar evek ota az elso lar korben. Nagyon jol csinaljak. Iden is 2/2JOK mikor lesz draftolva? Vagy ő is olyan lesz, mint Ronnie Harrison, akit 1. körben draftoltam GM Gameben és a Jags 3. körben vitték el IRL...
Borbinho
iktriad
Stez
több mint 3 éve
basszus mondtam én, hogy borzalmas vagyok keresztnevekben, kevertem Connor Williams-szelAlabama man volt nem?jogos, valamiért teljesen kiment a fejemből a nevemert texasi falember volt, pontosan így jár most Cosmi is a draftoló gm-ekkel
dancogo
r.baggio
dancogo
---
több mint 3 éve
Jo kerdes. Ha medical issue, akk az is lehet h csak holnap.Chargersnel ulnek helyukon es behuzzak a legjobb csuszo jatekost mar evek ota az elso lar korben. Nagyon jol csinaljak. Iden is 2/2JOK mikor lesz draftolva? Vagy ő is olyan lesz, mint Ronnie Harrison, akit 1. körben draftoltam GM Gameben és a Jags 3. körben vitték el IRL...
Borbinho
iktriad
De sztem ma kimegy, nincs sok jo LB.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Nem rajta ment el az a döntő.Samuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL NetworkonSamuel Sr bekaphatja....
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
braxa88
12 534
jólvan, jó draft ez 😀
több mint 3 éve
Koramoah kiderült miért csúszik?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Eisen az NFC Westet nevezte a legjobb csoportnak
több mint 3 éve
Alabama man volt nem?jogos, valamiért teljesen kiment a fejemből a nevemert texasi falember volt, pontosan így jár most Cosmi is a draftoló gm-ekkel
dancogo
r.baggio
több mint 3 éve
Majd viszi a Colts. Ballard szereti a tweenereket.Chargersnel ulnek helyukon es behuzzak a legjobb csuszo jatekost mar evek ota az elso lar korben. Nagyon jol csinaljak. Iden is 2/2JOK mikor lesz draftolva? Vagy ő is olyan lesz, mint Ronnie Harrison, akit 1. körben draftoltam GM Gameben és a Jags 3. körben vitték el IRL...
Borbinho
iktriad
több mint 3 éve
Samuel Jr-t leginkább Samuel Sr-hez tudták hasonlítani az NFL NetworkonSamuel Sr bekaphatja....
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Banks kiment.No comment.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mike McGlinchey után nem volt elég nekik az ND falemberekből?
---
több mint 3 éve
na most már nem panaszkodhatunk, hogy nem izgalmas 😀
több mint 3 éve
BANKS MÁR KIMENT!!!
több mint 3 éve
na most jön a Deebo mellé AdeboVagy az isteni ördög Divine Deablo.
braxa88
több mint 3 éve
Chargersnel ulnek helyukon es behuzzak a legjobb csuszo jatekost mar evek ota az elso lar korben. Nagyon jol csinaljak. Iden is 2/2JOK mikor lesz draftolva? Vagy ő is olyan lesz, mint Ronnie Harrison, akit 1. körben draftoltam GM Gameben és a Jags 3. körben vitték el IRL...
Borbinho
több mint 3 éve
Rondale Moore és Humphrey kimehetne már lassan
---
több mint 3 éve
Ja még van egy éve kipihenni magát 😛Martin Frank
@Mfranknfl
·
1 min
Landon Dickerson said he’s taking knee injury day by day. Won’t give a timetable. Big fan of DeVonta Smith. #Eagles
több mint 3 éve
braxa88
12 534
na most jön a Deebo mellé Adebo