NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem a felsoroltak feléről az ottani szurkolók azt se tudták kicsoda
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Az NFC Eastes bejelentőket bespeedezik a backstage-ben 😀A Cowboysos arc valami komolyabbat kapott.
empty taxi
több mint 3 éve
Az NFC Eastes bejelentőket bespeedezik a backstage-ben 😀Akers mekkorát ment pár éve miután megnyerték az SB-t 😀
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Miért engedik aszínpadra az őrülteket?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nagyon elaludtam, ez már a 44. kör. 😀
több mint 3 éve
Az NFC Eastes bejelentőket bespeedezik a backstage-ben 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
szívrohamot ne kapjon az öreg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mar azt hittem egy masik Leroyt fog kiabalni a bacsi😂
több mint 3 éve
deablo még bent volt mondjuk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
na a Cowboys ráfanyalodik Samuelre?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nfc north eddig elég jól tolja a GBen kívűlGigalájk 😊
braxa88
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondjuk a Raiders ert a csuszo, elso korbe vart DBk kihuzasaval, akik aztan inkabb besulnek. 🙂
több mint 3 éve
Mondtam, hogy sokk, értelmesnek tűnő pick 😛
több mint 3 éve
in-DAH-mə-kin SOONahát. Angolul ezt azokkal a retardált karakterekkel kell elképzelni, amit már a tankönyv elejében sem tudtam értelmezni?Tökre érdekelt mindig, hogy az ilyen értelmezhetetlen neveket, honnan tudják hogyan kell kimondani. Nem tudja fonetikusan odaírni mellé gondolom 😀dehogynem, minden media guide-ban külön lista szokott lenni az összes fura név fonetikus kiejtéséről
Hanni
r.baggio
Hanni
ez Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Nem tudnak mindenkit kivinniRaiders hivatalos twitter csatornája.A Raiders azt viszi akire a draft közvetítésben Mayock azt mondaná hogy That's a fantastic pick
Regardless of what any 'draft expert' said, GM Mike Mayock and Coach Gruden saw a starting right tackle in Alex Leatherwood.
érted, mindezt úgy, hogy mayock a gm, hát beszarok
r.baggio
Heisman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
ha a Raiders az első körben viszi Moehriget és a másodikban Leatherwoodot, senki nem szólna egy szót se 😀
több mint 3 éve
Raiders hivatalos twitter csatornája.A Raiders azt viszi akire a draft közvetítésben Mayock azt mondaná hogy That's a fantastic pick
Regardless of what any 'draft expert' said, GM Mike Mayock and Coach Gruden saw a starting right tackle in Alex Leatherwood.
érted, mindezt úgy, hogy mayock a gm, hát beszarok
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem, kb így: on-woo-zuh-rick-eeNahát. Angolul ezt azokkal a retardált karakterekkel kell elképzelni, amit már a tankönyv elejében sem tudtam értelmezni?Tökre érdekelt mindig, hogy az ilyen értelmezhetetlen neveket, honnan tudják hogyan kell kimondani. Nem tudja fonetikusan odaírni mellé gondolom 😀dehogynem, minden media guide-ban külön lista szokott lenni az összes fura név fonetikus kiejtéséről
Hanni
r.baggio
Hanni
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jöhet a következő Raiders brainfart.
több mint 3 éve
Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄Isaiah Wilson FA.
Stez
több mint 3 éve
Nahát. Angolul ezt azokkal a retardált karakterekkel kell elképzelni, amit már a tankönyv elejében sem tudtam értelmezni?Tökre érdekelt mindig, hogy az ilyen értelmezhetetlen neveket, honnan tudják hogyan kell kimondani. Nem tudja fonetikusan odaírni mellé gondolom 😀dehogynem, minden media guide-ban külön lista szokott lenni az összes fura név fonetikus kiejtéséről
Hanni
r.baggio