NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Nehogy kiderüljön, hogy ott ül a war room egyik sarkábanBill tényleg sokat beszélgetett Nickkel 😀ezt tegnap nyilatkozta BB:
Fucu
"Nobody knows more football than Nick (Saban) on any level."
r.baggio
több mint 3 éve
Ki nyomja pace helyett?gm gene
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
az első pick a Big XII konfból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
A Bears is jól toljaaz NFC North eddig egészen brutál. Kivéve a Packerst. Nem hogy véleményes a draftjuk, még az elit qb-t is el akarják zavarni...
Drip
több mint 3 éve
A Colts igy akkor Eichenberget fogja vinni, azt josolom.
több mint 3 éve
Ki nyomja pace helyett?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Yes! Jenkins tökéletes
több mint 3 éve
A Bears draftja eleg eros.Ryan Pacenek szólt Virginia néni, hogy idén virítani kell?
Stez
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Na, meg akarják védeni Fieldset? Úgyis elfut 😊
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Teven Jenkins. Yeaah
több mint 3 éve
Bill tényleg sokat beszélgetett Nickkel 😀ezt tegnap nyilatkozta BB:
Fucu
"Nobody knows more football than Nick (Saban) on any level."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
imgur.com/7QdI470na ilyet még nem hallottam, remélem megvédi a futballt a pats csalásoktól😀
több mint 3 éve
Chase vedheto. De most nekem Jenkins tobbet ert volna fixen, mint ket darab 4.kor pluszba.Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.Chase-ért nem tudom hibáztatni őket, komfortosabb lesz Burrownak. Viszont 2. körben mindenképp kellene nekik egy tackle.
Stez
shagi0206
Ha ott lesz, amikor huznak, akkor mondjuk jo trade volt.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.Jonah Williams és Riley Rieff mellé tényleg nem kell egy 3.
Stez
több mint 3 éve
Gumbó dühös lesz Zac Taylorra.Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.Palmert nem fogja túlszárnyalni senki
Stez
Kampman
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.Chase-ért nem tudom hibáztatni őket, komfortosabb lesz Burrownak. Viszont 2. körben mindenképp kellene nekik egy tackle.
Stez
több mint 3 éve
Lottószámok?Amúgy szerintem Barmore leszLol, ez miez? 😊 Ez mikori sztori?Dickerson jó pick, bár védőt vizionáltam.pats húz helyettük
Bengals Teven Jenkins lesz...
shagi0206
Negritis
shagi0206
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kiürült a green room.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Bill tényleg sokat beszélgetett Nickkel 😀
több mint 3 éve
ó baszki Barmorenak is a Patsbe kellet menni...
több mint 3 éve
ott a fejlécbenannyira kinosak ezek a bejelentések már csak ezért megéri nézni 😀van esetleg nfl networkos link?
braxa88
Borbinho
---
több mint 3 éve
Barmore megy a Patsbe.KIcsit korhaz pick de amugy fain.Baalke tuti morog, hogy nem hagyták meg neki az ACL szakadásost.
Kenny