NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 313
holland gombát, szívgyógyszert és meszkalintHolland fasza.Ők is valami fasza hollandot toltak
Viszont megszenvedtek mire eldöntötték, ki mondja ki a nevét 😀
Drip
Fucu
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
na akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ezen indokolatlanul nevettemHolland fasza.Biztos jöttek a drogos flashbackek a HOLLAND turnékról a név láttán.
Drip
iktriad
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Holland Moehrig előtt. Érdekes.Moehrigben nem értem ki mit lát. vagy tapeje nemtudom melyik meccsen amikor kb 100yardot enged félidőig
tüsi91
több mint 3 éve
A csapatok jó tempót mennek, a vén faszok kicsoszogása égeti a drága időt 👿
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Az FK nagyon pörög vagy két húzással előrébb vannak
több mint 3 éve
Holland fasza.Ők is valami fasza hollandot toltak
Drip
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Bengals Pats trade 38-on
több mint 3 éve
én 2/15-öt adtam Hollandért, szal sztem ez jó
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mondjuk Jamart biztos elobb vittem volna Hollandnal. 🙂Ami meglep, az Teven csuszasa. A vegen a Colts elviszi 54en.
több mint 3 éve
na akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Holland fasza.Biztos jöttek a drogos flashbackek a HOLLAND turnékról a név láttán.
Drip
több mint 3 éve
braxa88
12 534
hány nickelcb kell a dolhinsnak? Igho, Coleman megmost az inkább ott jó Holland
több mint 3 éve
Ja ennyi lyukkal én seSejtem. De en 2.kor elejen nem draftolnek slotba, ennyi.Arra hoztukDe o magasabb. Meg komplettebb. Moore-ban en nem hiszek. Devontanak megvan a fegyvertara, hogy kivul jatsszon, Moore szerintem a slotban lesz csak hasznalhato.nem pont te kardoskodtál az mellett, hogy nem baj, hogy DVS 160 font? 😀Nagy fogás WIlsonnak.Jaja, a 150 centis 40 kilos srac irtani fog
iktriad
Stez
dancogo
Stez
Wester
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Safety has arrived
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Totálisan sikerült elbaszni ezt a pick bejelentést. GM Gameben tuti nem érne. 😊
több mint 3 éve
DUCKS!!! ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Holland Moehrig előtt. Érdekes.
több mint 3 éve
Holland fasza.Viszont megszenvedtek mire eldöntötték, ki mondja ki a nevét 😀
több mint 3 éve
Jesszusmária
több mint 3 éve
Minden idők legszarabb bejelentése? Amúgy Holland steal, én nagyon csipázom
több mint 3 éve
Sejtem. De en 2.kor elejen nem draftolnek slotba, ennyi.Arra hoztukDe o magasabb. Meg komplettebb. Moore-ban en nem hiszek. Devontanak megvan a fegyvertara, hogy kivul jatsszon, Moore szerintem a slotban lesz csak hasznalhato.nem pont te kardoskodtál az mellett, hogy nem baj, hogy DVS 160 font? 😀Nagy fogás WIlsonnak.Jaja, a 150 centis 40 kilos srac irtani fog
iktriad
Stez
dancogo
Stez
Wester
több mint 3 éve
Én azon lennék, ha leszarná az új qb supportotAztán nem lehetek ki akadva, hogy a gm-nél ő az ? 😀Csak ez senkit nem érdekel, a gm-nél ki az lényegA BPA nálam itt JOK szóval még ez se jött beBuzi douglas, hozza a bpa fegyvert az 1/2es qb-nak, faszparasztHÁT MI A BÜDÖS FASZOM EZ, VAN 5 ELKAPÓNK, CB-NEK MEG MAJD ÉN MEGYEK FELTöbb pontot szereztek oszt jónapot
Wester
ThundersNFL
peach
Wester
peach
Wester
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Arra hoztukDe o magasabb. Meg komplettebb. Moore-ban en nem hiszek. Devontanak megvan a fegyvertara, hogy kivul jatsszon, Moore szerintem a slotban lesz csak hasznalhato.nem pont te kardoskodtál az mellett, hogy nem baj, hogy DVS 160 font? 😀Nagy fogás WIlsonnak.Jaja, a 150 centis 40 kilos srac irtani fog
iktriad
Stez
dancogo
Stez
Lesz ez még így se!