NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Juhé
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.Palmert nem fogja túlszárnyalni senki
Stez
több mint 3 éve
annyira kinosak ezek a bejelentések már csak ezért megéri nézni 😀van esetleg nfl networkos link?
braxa88
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Bears betradelt 39re.Adta idei 52. pick, 3. 6. kör, cserébe vissza az 5. körös Panthers pick.
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Amúgy szerintem Barmore leszLol, ez miez? 😊 Ez mikori sztori?Dickerson jó pick, bár védőt vizionáltam.pats húz helyettük
Bengals Teven Jenkins lesz...
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 3 éve
Cincynek nem kell OT, hadd haljon meg Burrow.
több mint 3 éve
okos volt a Pats nagyon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
braxa88
12 534
annyira kinosak ezek a bejelentések már csak ezért megéri nézni 😀
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Lol, ez miez? 😊 Ez mikori sztori?Dickerson jó pick, bár védőt vizionáltam.pats húz helyettük
shagi0206
Negritis
több mint 3 éve
Devonta Davist (?) és Landon Dickersont is kihúztuk egyúttallesz ma még itt tájron krík
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Dickerson jó pick, bár védőt vizionáltam.pats húz helyettük
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Devonta Davis és Tyrone Creek a két legveszélyesebb WR a ligában
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ezek a bohócok rosszabbak, mint Roger.
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Dickerson jó pick, bár védőt vizionáltam. Bengals Teven Jenkins lesz...
több mint 3 éve
Dickerson, HA egészséges marad, remek pick. Jeremy Chinn üdvözöl.JOK allitolag azert csuszik, mert a Cards keptelen volt hasznalni tavaly a hozza hasonloan tweener Simmonsot.na akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
shagi0206
Stez
több mint 3 éve
Lett volna.....csak bírja egészséggel Dickerson, ilyen erővel Biadaszt is kihúzhattuk volna tavalyna akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 3 éve
Devonta Davist (?) és Landon Dickersont is kihúztuk egyúttal
több mint 3 éve
Jaj. Devonta Davist mondott 🙂
több mint 3 éve
davonte davis, az 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez az Eagles-ös manus egy gyógyszertárba jár Takk McKinleyvel 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Az semmit nem jelent, mi alapból nem tudunk használni több funkciós játékosokat.JOK allitolag azert csuszik, mert a Cards keptelen volt hasznalni tavaly a hozza hasonloan tweener Simmonsot.na akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
shagi0206
Stez
több mint 3 éve
JOK allitolag azert csuszik, mert a Cards keptelen volt hasznalni tavaly a hozza hasonloan tweener Simmonsot.na akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 3 éve
Nah ha az ő nevét ki tudja mondani az aktuális bejelentő papa, megeszem a kalapomna akkor most jöhet mőrig hozzánk, no brainerSzerintem JOK-ra nagyobb szükségetek van
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 3 éve
Az FK nagyon pörög vagy két húzással előrébb vannakErről eszembe jut az a vicc, amikor az AMD és az Intel processzor beszélget, kérdi az AMD:
dande
- Mennyi 2X2?
- Öt -válaszol az Intel.
- Dehát nem annyi.
- Nem érdekes, gyors voltam
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...