Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Nadal17
586
Miért, eddig létezett ?Undi fellélegezhet, Sowell lesérült 😀Elfogyott a vakoldal. 😕
peterk2005
Wehttam
több mint 8 éve
Undi fellélegezhet, Sowell lesérült 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
azért elég jó lett ez a jones - golden duó
több mint 8 éve
A dramaturgia szerint most jön a győztes hawks drive.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
na most kell vigyázni, most 20-ról jönnek 😀
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
most TD jön!kéne már lassan egy INT...Most jöhet... 😀
Cardinalis
Wehttam
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
kennyke04
42
Több a sanszunk D# td-re mint o#... - remélem jól megsértődnek és végre méltóztatnak játszani 😒
több mint 8 éve
na pörögjön az óra mert elalszom 😀
több mint 8 éve
Nadal17
586
Jogosmilyen playoffban? 😛Bevell faszságait tovább tűrve nem sok esélyünk lesz a playoffban.vagy fordíthatnakRead-option nélkül nem sok esély lesz szétszedni a Cards DEF-et.
Löfli
Wehttam
Nadal17
Löfli
több mint 8 éve
milyen playoffban? 😛Bevell faszságait tovább tűrve nem sok esélyünk lesz a playoffban.vagy fordíthatnakRead-option nélkül nem sok esély lesz szétszedni a Cards DEF-et.
Löfli
Wehttam
Nadal17
több mint 8 éve
Nadal17
586
Bevell faszságait tovább tűrve nem sok esélyünk lesz a playoffban.vagy fordíthatnakRead-option nélkül nem sok esély lesz szétszedni a Cards DEF-et.
Löfli
Wehttam
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Az elején volt 1 kísérlet, azt csúnyán lekapcsolták.vagy fordíthatnakRead-option nélkül nem sok esély lesz szétszedni a Cards DEF-et.
Löfli
Wehttam
több mint 8 éve
Wehttam
100
vagy fordíthatnakRead-option nélkül nem sok esély lesz szétszedni a Cards DEF-et.
Löfli
több mint 8 éve
De nem az 1 yardosukrol jottunk, messze volt meg az a TD... Sztem rossz dontes, persze utolag konnyuDe mieeeeert?? Aranyat erhetett volna az a plusz 3 pont...dehogyis, egy td-vel simán fordítottak volna
Kexandro
Löfli
több mint 8 éve
vagy fordíthatnak