Atlanta Falcons - New Orleans Saints
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezzazzzz
több mint 6 éve
Valahonnan ez ismerős volt 😛na azért a playért nem tudok haragudni rátok
atapapa
több mint 6 éve
jajj, PatRob sérülését nem láttam élőben, jajjnem sérült meg. belátta hogy jobb visszavonulni neki is 😀 😀 😀
Gyurma Pappa
a sípcsontját fogta.... most meg bokasérülés..... lecsúszott a fájdalom
több mint 6 éve
Na PJ és Crawley is egyszerre a pályán. Vajon ki nyel be előbb egy 50+ os td-t 😀
több mint 6 éve
Cam jordan közben rendesen dugja a falunkat.Fasza, neverpunt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
adam77
635
legalább a special team
több mint 6 éve
jajj, PatRob sérülését nem láttam élőben, jajj
több mint 6 éve
Klein még egész jó ma..... a többiekhez képest főleg
több mint 6 éve
Scrambling QB-nk megint villant 😀Matt Ryan úgy fut, mint 400 gramm zacskós pörkölt mézes mogyoró
empty taxi
több mint 6 éve
Scrambling QB-nk megint villant 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Julio eddig mindig csapatember volt, amikor azt kívánta a csapatérdek, hogy robotoljon szorgosan, hogy a többieknek legyen helye készségesen megtette. Nyilatkozta többször is, hogy a csapat az első nem az egyén bla bla... majd meglátjuk, több ilyen meccs kellene, hogy hiszti legyen szvsz.Csak mert nálunk Antonio sem az a kezesbárány, mióta JSS megérkezett. Persze ő inkább az OC-t baszogatja. Lehet nálatok is eljön hamarosan...mert Sark sem egy Todd Haley-típusMondjuk nem sokszor láttam Juliot röhögni meccs közben 😀Nemtom, nem úgy látom julio fején, hogy kicsattan a boldogságtól 😀 de leszarom, ridley a nyerő matchup eddig.Jó nektekHalkan kérdem. Ha Ryan több meccsen át megtalálja Ridley-t és Julio arányaiban kevesebb lasztit kap, lesz-e nagy barátság?Lesz 😊😉
Fast Willie
Midnight
Fast Willie
peach
empty taxi
Fast Willie
több mint 6 éve
5 play alatt jött 70 yard bünti (mind jogos volt egyébként), szépmunka csapat
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Csak mert nálunk Antonio sem az a kezesbárány, mióta JSS megérkezett. Persze ő inkább az OC-t baszogatja. Lehet nálatok is eljön hamarosan...mert Sark sem egy Todd Haley-típusMondjuk nem sokszor láttam Juliot röhögni meccs közben 😀Nemtom, nem úgy látom julio fején, hogy kicsattan a boldogságtól 😀 de leszarom, ridley a nyerő matchup eddig.Jó nektekHalkan kérdem. Ha Ryan több meccsen át megtalálja Ridley-t és Julio arányaiban kevesebb lasztit kap, lesz-e nagy barátság?Lesz 😊😉
Fast Willie
Midnight
Fast Willie
peach
empty taxi
több mint 6 éve
Csalnak a bíraúk.Beasly megjött a szezonbaKár, hogy offside volt...
peach
kapitnono
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nem lesz velük baj 😊Nemtom, nem úgy látom julio fején, hogy kicsattan a boldogságtól 😀 de leszarom, ridley a nyerő matchup eddig.Jó nektekHalkan kérdem. Ha Ryan több meccsen át megtalálja Ridley-t és Julio arányaiban kevesebb lasztit kap, lesz-e nagy barátság?Lesz 😊😉
Fast Willie
Midnight
Fast Willie
peach
több mint 6 éve
Mondjuk nem sokszor láttam Juliot röhögni meccs közben 😀Nemtom, nem úgy látom julio fején, hogy kicsattan a boldogságtól 😀 de leszarom, ridley a nyerő matchup eddig.Jó nektekHalkan kérdem. Ha Ryan több meccsen át megtalálja Ridley-t és Julio arányaiban kevesebb lasztit kap, lesz-e nagy barátság?Lesz 😊😉
Fast Willie
Midnight
Fast Willie
peach
Madden hates me.
több mint 6 éve
Beasly megjött a szezonbaKár, hogy offside volt...
peach
több mint 6 éve
Beasly megjött a szezonba
több mint 6 éve
Ezt a zone blitzet én olvastam, akk gyanítom Brees is.Beastley viszont javít.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Nemtom, nem úgy látom julio fején, hogy kicsattan a boldogságtól 😀 de leszarom, ridley a nyerő matchup eddig.Jó nektekHalkan kérdem. Ha Ryan több meccsen át megtalálja Ridley-t és Julio arányaiban kevesebb lasztit kap, lesz-e nagy barátság?Lesz 😊😉
Fast Willie
Midnight
Fast Willie