Atlanta Falcons - New York Giants
5 hónapja
Ez mennyire szép volt Tracytől!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Érzem, ma fogja elbaszni az egész éves tankolást a Giants. Megint semmi értelme nem lesz az évnek.Én is ezt érzem
fodetra
5 hónapja
Érzem, ma fogja elbaszni az egész éves tankolást a Giants. Megint semmi értelme nem lesz az évnek.
5 hónapja
Bellinger miért nem játszik többet vajon?
5 hónapja
Penix labdáiban van sebesség, ami szokatlan látvány, ami baj, hogy a jelek szerint az elkapóknak is.ezt akartam pont írni, hogy a csávók nem értik mivan.
empty taxi
5 hónapja
Nagyon fura érzés azt látni, hogy egy NFL méretekkel rendelkező srác áll a center mögött.
5 hónapja
Penix labdáiban van sebesség, ami szokatlan látvány, ami baj, hogy a jelek szerint az elkapóknak is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Tudom, én ennél drágábban fizettem elő még a Game Passre.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi

5 hónapja
Értem, hogy állami alkalmazott vagy, de azért nem kell ám mindent ellopni! /sAz 370-nel több, mint amennyit ér.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi
empty taxi
Szerkesztette: shawnka
5 hónapja
Az 370-nel több, mint amennyit ér.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi

Madden hates me.
5 hónapja
370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
5 hónapja
sziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight

5 hónapja
sziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönöm
5 hónapja
Nah vajh Penixre húzzuk-e őket?

Madden hates me.
5 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
Don't blink!