NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Szerencsénk volt.....ezt én megadtam volna
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt lattatok hogy pickens is kicsit ideges volt es uvoltott az oldalvonnal? Remelem nem az eddzokkel.
több mint 1 éve
Klemó
5 653
talán inc lesz, de akkor jön egy 3.és 18...Canada megjött a meccsbe, megint esély nem volt egy első kísérletreMegint bebambult playcalling. Belehúzzuk magunkat szépen. Az bazdmeg, hogy harmadiknál a first down vonal mögött 3 yardra van az elkapó....hát azt soha, de soha nem értem meg.
Klaci79
több mint 1 éve
Viszont kiválóan fogadható a passzkisérletek száma!Pont az Army - Navy nívótlan gyakran 😊Mondom számomra. És én itt be is fejeztem.hát...erre én inkább nem is mondok semmit...de nem tudom milyen college meccset néztél, ami nívótlan, mert én folyamatosan olyanokat látok, amik baromi magas színvonalúak és sokkal szórakoztatóbbak, mint az NFL---kivéve Steelers, mert ott a szenvedésen is szórakozomMert a többi számomra nem szórakoztató, hanem nívótlan.juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
gabor25
Szokol
Klaci79
Szokol
De a tradíciók miatt én is nézem ha tehetem.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Klemó
5 653
DJ fumble.....gyönyörű.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 385
DJ indiszponált egy kissé...
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
talán inc lesz, de akkor jön egy 3.és 18...Canada megjött a meccsbe, megint esély nem volt egy első kísérletre
több mint 1 éve
Dio baszki
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Fumble
több mint 1 éve
Pont az Army - Navy nívótlan gyakran 😊Mondom számomra. És én itt be is fejeztem.hát...erre én inkább nem is mondok semmit...de nem tudom milyen college meccset néztél, ami nívótlan, mert én folyamatosan olyanokat látok, amik baromi magas színvonalúak és sokkal szórakoztatóbbak, mint az NFL---kivéve Steelers, mert ott a szenvedésen is szórakozomMert a többi számomra nem szórakoztató, hanem nívótlan.juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
gabor25
Szokol
Klaci79
Szokol
De a tradíciók miatt én is nézem ha tehetem.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Megint trükkös futás....nulla yardért.....baszki...ez a Canada nézi a számokat és a statisztikát.Igen nezi. Elnezi oket rendesen. 😉🙃
Klemó
több mint 1 éve
Meg amúgy is: Olsevszki az új Ebron.
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Pickens első elkapás?2 target 1 elkapás...valamiért büntették
Reggio1914
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Megint trükkös futás....nulla yardért.....baszki...ez a Canada nézi a számokat és a statisztikát.
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
a negyed végére jött amit az elejére vártunk...pedig ez a védelem nem fogja megállítani a futást egykönnyen
több mint 1 éve
Reggio1914
1 385
Pickens első elkapás?
több mint 1 éve
Mondom számomra. És én itt be is fejeztem.hát...erre én inkább nem is mondok semmit...de nem tudom milyen college meccset néztél, ami nívótlan, mert én folyamatosan olyanokat látok, amik baromi magas színvonalúak és sokkal szórakoztatóbbak, mint az NFL---kivéve Steelers, mert ott a szenvedésen is szórakozomMert a többi számomra nem szórakoztató, hanem nívótlan.juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
gabor25
Szokol
Klaci79
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Nekem az O kapcsán az a bajom, hogy amikor szépen tudunk 5-6 yardot menni, akkor nem így megyünk a RZ-ban. Vagy futás, vagy TD hosszú passz.
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
hát...erre én inkább nem is mondok semmit...de nem tudom milyen college meccset néztél, ami nívótlan, mert én folyamatosan olyanokat látok, amik baromi magas színvonalúak és sokkal szórakoztatóbbak, mint az NFL---kivéve Steelers, mert ott a szenvedésen is szórakozomMert a többi számomra nem szórakoztató, hanem nívótlan.juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
gabor25
Szokol
több mint 1 éve
Mert a többi számomra nem szórakoztató, hanem nívótlan.juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
gabor25
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Én nem is értettem miért nem futottak folyamatosan....látható, hogy ezt kell ellenünk. Nagyon sima volt sajnos.
több mint 1 éve
Szépen szétfutottak minket
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
de jó, hogy nem ezt csinálták egész meccsen....
több mint 1 éve
gabor25
5 144
juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.Miert csak azt?
Szokol
több mint 1 éve
juhúúú, Army-Navy szombaton! Az egyetlen college meccse, amit minden évben meg bírok nézni.