NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Buffalo Bills
1 hónapja
Hanry 181 yard felett. Baszo!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 hónapja
Momentum ott momentum itt momentumok mindenutt. Gebasz ball.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 hónapja
ThySoul
1 618
Na a Hamlin fake puntnal is lehet rosszabbat csinálni úgy tűnik
1 hónapja
ThySoul
1 618
Lol ez mondjuk király volt
1 hónapja
ThySoul
1 618
Ezt mondjuk elég egyszerű észrevenni 😀Nezten en bro csak idegen meccsen nem minden reszlet eri el az ingerkoszobom. 😉En Haribo arcan mar ugy megszoktam a rendre kiulo tanacstalansagot, de most jol lattam hogy McDermotten is az tunt fel?Gondolom nem néztél bills meccset úgy az elmúlt 5 évben lol
RedFive
ThySoul
RedFive
1 hónapja
Akko' jo gyerek 😊
1 hónapja
KeyG
9 496
A visszahordonk ugye egy ex bills?Igen, többek között, Saints draftolt és Baltimore szülöttje.
Nem hinnem hogy fajna erte a szivuk...
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
A visszahordonk ugye egy ex bills?Nem hinnem hogy fajna erte a szivuk...
1 hónapja
Nezten en bro csak idegen meccsen nem minden reszlet eri el az ingerkoszobom. 😉En Haribo arcan mar ugy megszoktam a rendre kiulo tanacstalansagot, de most jol lattam hogy McDermotten is az tunt fel?Gondolom nem néztél bills meccset úgy az elmúlt 5 évben lol
RedFive
ThySoul
1 hónapja
KeyG
9 496
jó kezdés a ravenstől, innen szép kiszopni 😀 (na jó reméljük nem)Ne idegelj, nekem napközben aludni kell 😀
eaglesmcnabb
1 hónapja
ThySoul
1 618
En Haribo arcan mar ugy megszoktam a rendre kiulo tanacstalansagot, de most jol lattam hogy McDermotten is az tunt fel?Gondolom nem néztél bills meccset úgy az elmúlt 5 évben lol
RedFive
1 hónapja
jó kezdés a ravenstől, innen szép kiszopni 😀 (na jó reméljük nem)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
KeyG
9 496
En Haribo arcan mar ugy megszoktam a rendre kiulo tanacstalansagot, de most jol lattam hogy McDermotten is az tunt fel?Ugyanaz, annyi a különbség hogy McD D felfogású, JH meg manager inkább
RedFive
1 hónapja
En Haribo arcan mar ugy megszoktam a rendre kiulo tanacstalansagot, de most jol lattam hogy McDermotten is az tunt fel?
Szerkesztette: RedFive
1 hónapja
KeyG
9 496
Beletérdelni a másik fejébe 😂
1 hónapja
KeyG
9 496
Owehnak a nyaka magától ment felfele?
1 hónapja
KeyG
9 496
Henry 30, de CB-k nem bírják beérni. 3-4 évig még legyen benne kakaó itt nálunk.
1 hónapja
KeyG
9 496
Ricard, Andrews és Rosengarten blokk és home run.
1 hónapja
Henriben akksit kell cserelni az tuti. 😄
1 hónapja
ThySoul
1 618
Hosszú este lesz
1 hónapja
casaubon
2 391
Húha