NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Carolina Panthers
több mint 2 éve
Wow, ez szép volt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ÓAFASZOM
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Shi Smith-től is nyugodt szívvel lemondanék
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Boger a kurva anyádVhogy mindig odalyukadunk ki hogy már nem kellene meccset vezetnie....
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 477
Ez fumble és recovery.....
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Benibácsi
802
A kommentátorok is unják hallatszik a hangukon 😀
több mint 2 éve
Tdog
653
Ebben megint tobb volt
több mint 2 éve
Volt vacsora, fürdés, stb. 😀komolyan próbára tesz ez a meccs. 😀Nem tudom hogy birtatok ki az első félidőt 😀
Zsellértelkes Vrij
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
802
komolyan próbára tesz ez a meccs. 😀Nem tudom hogy birtatok ki az első félidőt 😀
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
TSzabi
3 785
Minél többet van fent a védelmük annál több esély van TD-t szereznünk
több mint 2 éve
komolyan próbára tesz ez a meccs. 😀
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Basszus szegèny. Remèlem nem komoly. Mondjuk nem igazán értem hogy maradhatott az ellen legjobb Pass rushere ilyen üresen.Az Stanley aki a bokajahoz kapott?Igen, ráadásul az a kétszer műtött bokája.
Benibácsi
hamsterdealer
több mint 2 éve
hamsterdealer
222
Az Stanley aki a bokajahoz kapott?Igen, ráadásul az a kétszer műtött bokája.
Benibácsi
több mint 2 éve
Tdog
653
Sztem ez nem volt facemask
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Az Stanley aki a bokajahoz kapott?
több mint 2 éve
Én most tudtam csak becsatlakozni a meccsbe. Majdnem megkérdeztem miről maradtam le de látom TD kről nem😀 védelmi csata vagy benazasok?Bye -rol jovunk.
Benibácsi
Rengeteget gyakoroltunk.
Valszeg makramezast vagy batikolast. Mert az O#-unk nem tud futni, epp csak kezdunk passzolni mostanaban. Robinson 7/7 107 yard, talan felebreszti a tobbit is. Eddig amugy gyasz. RZ ben eddig turistak vagyunk,
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Én most tudtam csak becsatlakozni a meccsbe. Majdnem megkérdeztem miről maradtam le de látom TD kről nem😀 védelmi csata vagy benazasok?
több mint 2 éve
hamsterdealer
222
Úgy néz ki Hamilton sérülése nem súlyos.
több mint 2 éve
KeyG
9 477
Ezrk olyan szar fél idő utáni driveok voltak mindenkinek levonnék 3 pontotVedd el azt azt 0,1% esélyt is a fogadásomtól. 😀
TSzabi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
TSzabi
3 785
Ezrk olyan szar fél idő utáni driveok voltak mindenkinek levonnék 3 pontot