Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
13 napja
Rodaron
2 070
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.New Yorki központban van folyamatos feed, onnan elég sok infót kapnak, pl amikor kétes szituáció és felveszik a zászlót az azért van mert konzultálnak és NY szól kis delayyel hogy inkább más legyen a döntés. De ugyanez egy late hit, roughing the passer, amikor a play véget ér és van valami kétes akkor NY besegít a fulesen. #scriptedleague 😁
ikuvihar
13 napja
SirPub
1 459
Ja, az nem volt elkapás valóban. Csak épp nem látszott a képen, de ha incomplet a pályán a döntés, akkor az maradt volna.én is4.és 10-nél gurult a labda a földönMindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
KeyG
gedam
Ezért mondom, hogy nem elsősorban a zebrákon múlt
Ezt még anyám is két cekkerrel...
13 napja
casaubon
2 373
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.Szabalytalansagoknal nincs ilyen. A DPI egy szezonban challenge-elheto volt ugyan, de azota semmi. Szerintem mondjuk ennel is nagyobb f.szsag, hogy nincs megoldva technikailag, hogy mindig centire meg lehessen mondani, hol a labda, ami mas sportagakban siman mukodik.
ikuvihar
13 napja
Es 100 futott yard alatt maradtunk, nincs rekord... 99yard 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
13 napja
gedam
5 892
én is4.és 10-nél gurult a labda a földönMindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
KeyG
13 napja
SirPub
1 459
Ordas bírói hibák itt a végén. De nem ezen múlt, a második félidő elején bele aludtunk támadásban. Várható volt, hogy a D nem fogja 60 percig tartani Lamart. Zac is kinyalhatja, ilyen playeket behivni rövid szitukra…
Fájdalmas nagyon. Grat a W-hez
Ezt még anyám is két cekkerrel...
13 napja
KeyG
9 477
Mindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 napja
Ossz 4 ponttal van meg oda vissza a cinci. Kihegyeztuk... 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
13 napja
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.
13 napja
casaubon
2 373
McAulay szerint RtP is kellett volna. De legalabb az onside kick pocsek volt.
13 napja
esanders10
535
Na menjetek oda..
13 napja
shagi0206
10 921
Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
13 napja
2 látványos szabálytalanság 1 játékon belül.
13 napja
casaubon
2 373
Mondjuk Gesickin volt egy komoly holding
13 napja
casaubon
2 373
Mintha nem lennenek rovid yardos jatekok a playbookban
13 napja
casaubon
2 373
Burrow + Chase: 107 pont
13 napja
shagi0206
10 921
Chase karriermeccs. De még lehet ez is kevés lesz.
13 napja
38 mp...
13 napja
esanders10
535
És csak dobálunk. Semmi futás, hogy tudjon a Ravens visszatámadni.Ez számomra is hihetetlen..
ikuvihar
13 napja
És csak dobálunk. Semmi futás, hogy tudjon a Ravens visszatámadni.
13 napja
Hm, érdekes az elkapást kétségbe vonni.
13 napja
KeyG
9 477
Menjetek a picsába, mondják meg mi alapján ítélték elkapásnak
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 napja
Korabbinak tunik a terd leerkezese