Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 2 éve
Szoljatok Gus nak hogy ACL szakadasbol ugy kell visszaterni hogy 2 TD minimum. (By JK)
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
3 és 11re annyira klasszik egy ilyet benyelniés annyira classic, hogy utána jön a TD
Drip
több mint 2 éve
gedam
5 905
most is összeomlott, csak hátraszaladt lamar 10yardot, hogy tudjon dobniazt nem lehet fentartani, bravúr volt
több mint 2 éve
3 és 11re annyira klasszik egy ilyet benyelni
több mint 2 éve
gedam
5 905
rendszeresen összeomlik a zseb
több mint 2 éve
gedam
5 905
2 sec alatt azért nehéz végigolvasnisose gondoltam volna, hogy Ravens szurkolók ilyenekt írnak majd lamarról. Főleg, ahogy indult az egész story.Én szeretem Lamart, de ha nem nézi az opciókat, nem fogom védeni.
Drip
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 494
sose gondoltam volna, hogy Ravens szurkolók ilyenekt írnak majd lamarról. Főleg, ahogy indult az egész story.Én szeretem Lamart, de ha nem nézi az opciókat, nem fogom védeni.
Drip
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
gedam
5 905
olyantat lamar is tudgyerekek nem kell aggódni hetek óta ugyan aza receptünk, támadni még úgy ahogy tudunk, de ahogy telik az idő a védelmünk egyre jobban veletek leszaztán a végén jön egy INT azt csókolom :/
P@trik
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
így ahogy mondjagyerekek nem kell aggódni hetek óta ugyan aza receptünk, támadni még úgy ahogy tudunk, de ahogy telik az idő a védelmünk egyre jobban veletek leszaztán a végén jön egy INT azt csókolom :/
P@trik
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
sose gondoltam volna, hogy Ravens szurkolók ilyenekt írnak majd lamarról. Főleg, ahogy indult az egész story.
több mint 2 éve
gyerekek nem kell aggódni hetek óta ugyan aza receptünk, támadni még úgy ahogy tudunk, de ahogy telik az idő a védelmünk egyre jobban veletek leszaztán a végén jön egy INT azt csókolom :/
P@trik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
gyerekek nem kell aggódni hetek óta ugyan aza receptünk, támadni még úgy ahogy tudunk, de ahogy telik az idő a védelmünk egyre jobban veletek lesz
több mint 2 éve
Norbi180
676
Uraim itt láthatják a 250 millió garantált követelö ,szar irányítót,
több mint 2 éve
Van gond
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 494
Ez a legrosszabb, Roman hiába rajzol bármit, ha egy opciót nézel…Ott volt kint az elkapó screenen full üresen, full üresen, full üresenNem is nézett balra ahol Likely állt, Andrewst csekkolta, de semmi.
KeyG
hamsterdealer
több mint 2 éve
hamsterdealer
222
Ott volt kint az elkapó screenen full üresen, full üresen, full üresenNem is nézett balra ahol Likely állt, Andrewst csekkolta, de semmi.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 494
Ott volt kint az elkapó screenen full üresen, full üresen, full üresen
több mint 2 éve
gedam
5 905
az jó kis piros zászló volt
több mint 2 éve
Ebből TD kell
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
KeyG
9 494
Edwards fussa csak be oszt jó napot
több mint 2 éve
Pff queen
több mint 2 éve
nem olvadsz le a 4.negyedben, ha már az elsőben leolvadszLehet most a hátrányban levést választjuk a végére. Hátha az bejön. 😀
gedam
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
gedam
5 905
nem olvadsz le a 4.negyedben, ha már az elsőben leolvadsz
több mint 2 éve
Norbi180
676
Komolyan mondom ez a Lamar vak és hülye is.borzalom ez a pali