Baltimore Ravens - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Principle of cutenessErezd a szarkazmust amit az aranyossag elve taplal!Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
RedFive
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
nando89
3 900
Azért csak ezen a meccsen is elbaszunk 2 idokerest , ez már nálunk jó jel
több mint 2 éve
SGBP
275
Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
több mint 2 éve
Merci elképesztő sokat tesz hozzá ehhez a szezonhoz.
több mint 2 éve
Erezd a szarkazmust amit az aranyossag elve taplal!Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
több mint 2 éve
Rubens
830
MVS en az első félidő végén egy hosszú játéknál az volt???Ha Valdes-Scantling/Lazardon PI volt, akkor minden azEz sem PI?ez egy elég rossz passz volt.
Meglepő
KeyG
gamerkr
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Ha Valdes-Scantling/Lazardon PI volt, akkor minden azEz sem PI?ez egy elég rossz passz volt.
Meglepő
KeyG
gamerkr
több mint 2 éve
Rubens
830
ez komoly? azt hittem csak beugratás.Szerintem a bírók mondták hogy menjenek neki 4re...
Tactful Cactus
több mint 2 éve
SGBP
275
Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
több mint 2 éve
2018 oktober vege ota nem kaptunk ki NFC csapattol.Tobb mint 3 ev.
Szep sori volt. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
nando89
3 900
Big Dog !!!!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
ez komoly? azt hittem csak beugratás.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Ez sem PI?ez egy elég rossz passz volt.
Meglepő
KeyG
több mint 2 éve
Huntley nem vette eszre az egerutat, de nem bantom erte
több mint 2 éve
Ha ezt kivédekezzük, vége a meccsnek.
több mint 2 éve
Ez sem PI?Szep szereles volt
Meglepő
KeyG
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Nem èrtem ezeket a játék hívásokat. Az előző driveban két futásból kb a GB 30asan voltunk....
több mint 2 éve
Indubitably
464
Ja Mayfield jópofaSzerintem pont azért jó.Még egy Brady reklám és kifutok a világbólÉn Mayfielddel vagyok így, annyira nem illik hozzá ez az egész reklámvilág.
Indubitably
Kampman
nagylaza
I... don't care... John.
több mint 2 éve
Szerintem pont azért jó.Még egy Brady reklám és kifutok a világbólÉn Mayfielddel vagyok így, annyira nem illik hozzá ez az egész reklámvilág.
Indubitably
Kampman
több mint 2 éve
Még egy Brady reklám és kifutok a világbólLesz még 8000...
Indubitably