NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
SGBP
275
De ez meg volt…Azt szeretnéd hogy egy megkérdőjelezhető és Packerst favorizáló sárga esetén mindnyájan írjuk be, hogy nem értünk egyet a zászlóval és bullshit call volt? Akkor megnyugszol?Kitérő és semleges válaszok, azok is elmondanak mindent.Nem, nem merem csak nem értek hozzáMég leírni sem mered, hogy nem volt PI… 😃Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG
SGBP
Neked mindegy, mi zászló és mi nem, csak a csapatod járjon jól.
KeyG
SGBP
KeyG
gamerkr
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Publikálhatnál majd szonetteket is, persze ékezet nélküli írógépen, csak a művészi érték emelése végett 😀Persze, most már bedobják, ismerjük ezt...Akkor bedobok egy: garbage time-ban mar nem er mar szamolni-t, hogy derus vitatemank tavacskajaban az ervek hullamai tovafodrozodhassanak. ☺
nagylaza
RedFive
több mint 2 éve
Persze, most már bedobják, ismerjük ezt...Akkor bedobok egy: garbage time-ban mar nem er mar szamolni-t, hogy derus vitatemank tavacskajaban az ervek hullamai tovafodrozodhassanak. ☺
nagylaza
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Johetne mar Peszinter Ferenc...Már csuklom vagy egy órája
esz-ki-mo
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Sehol nem írta senki, hogy nem értetek hozzá, hiába dudolod ezt mint a jégkrémes kocsi.Ez itt a Pass interference vitaforumMi lenne ha még értenénk is hozzá🤣
amaru
SGBP
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
amaru
151
Andrewst miert nem harman fogjak ilyenkor???
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Johetne mar Peszinter Ferenc...
több mint 2 éve
gedam
5 901
azt se értem miért hollywoodot használjuk ezekre a rövid dobásokra? ebben bateman sokkal jobb lenne.
több mint 2 éve
Azt szeretnéd hogy egy megkérdőjelezhető és Packerst favorizáló sárga esetén mindnyájan írjuk be, hogy nem értünk egyet a zászlóval és bullshit call volt? Akkor megnyugszol?Kitérő és semleges válaszok, azok is elmondanak mindent.Nem, nem merem csak nem értek hozzáMég leírni sem mered, hogy nem volt PI… 😃Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG
SGBP
KeyG
SGBP
KeyG
több mint 2 éve
SGBP
275
Ez itt a Pass interference vitaforumMi lenne ha még értenénk is hozzá🤣
amaru
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Kitérő és semleges válaszok, azok is elmondanak mindent.Nem, nem merem csak nem értek hozzáMég leírni sem mered, hogy nem volt PI… 😃Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG
SGBP
KeyG
SGBP
több mint 2 éve
amaru
151
Ez itt a Pass interference vitaforum
több mint 2 éve
nando89
3 894
Johetne már Rasul lezárni a meccset
több mint 2 éve
Persze, most már bedobják, ismerjük ezt...
több mint 2 éve
SGBP
275
Nem, nem merem csak nem értek hozzáMég leírni sem mered, hogy nem volt PI… 😃Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG
SGBP
KeyG
több mint 2 éve
Wallace elso elkapasa!!!!! 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ekezetileg (ami nem szantasra hasznalt eszkoz) hatranyos helyzetem nem teszi lehetove az elegans visszavagast. Kabbe. 😂 Csak vicceltem. ☺Principle of cutenessErezd a szarkazmust amit az aranyossag elve taplal!Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
RedFive
Kampman
több mint 2 éve
SBL
2 213
Ahhoz már nem elég erős a mágiája.akkor INT lett volnapróbáljuk elbaszniFavre woodoozott még 1 kicsit...
Tactful Cactus
Rubens
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
Akkor most prognosztizálok egy Gary-szekket.én egy offense holdingot
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Még leírni sem mered, hogy nem volt PI… 😃Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG
SGBP
több mint 2 éve
Akkor most prognosztizálok egy Gary-szekket.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
akkor INT lett volnapróbáljuk elbaszniFavre woodoozott még 1 kicsit...
Tactful Cactus
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
SGBP
275
Ááá én nem értek annyira hozzá, mint Te, biztos igazad van..Elmagyarázom nem volt PI Andrewson, de a ti elkapótokon sem volt és arra bedobták.Bocsánat ezt nem tudtam…Jobban, mint Te. Nem volt PI , de ha Valdes-Scantling/Lazardon szabálytalankodott Seymour, akkor ez is az volt.Ez sem PI?Te ismered a szabályokat amúgy, csak kíváncsiságból?
Meglepő
KeyG
SGBP
KeyG
Eddig nem úgy tűnt.
Ne haragudj…
SGBP
Te jössz…
KeyG