Baltimore Ravens - Miami Dolphins

több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 303 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hópihe most zokogna....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 078 — Invisible man
Gólt kell rúgni gyerekek...😀

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Bazdmeg Flacco
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 418 — Bla, bla, bla
Látom sokakat érdekel a meccs 😀
Sixo
Hát a fanokon kívül szerintem csak a mazochistak nézik ezt...Gondolkodtam rajta,hogy egyáltalán felkeljek-e,de ez a Miami,egyedul a ligaban még nalunk is szarabb.
LeviPoki
Meg az éjszakások...🙌

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 418 — Bla, bla, bla
Sziasztok! Jó szurkolást!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Puntháború
bcsarli
Szokásos,de legalább nekünk van az egyik legjobb punterunk.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Puntháború

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Aki szereti a focsit az itt van 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 8 éve
Sixo
Hát a fanokon kívül szerintem csak a mazochistak nézik ezt...Gondolkodtam rajta,hogy egyáltalán felkeljek-e,de ez a Miami,egyedul a ligaban még nalunk is szarabb.
több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Sixo
Direkt nem írtam be, hátha nem lesz egy hozzászólás sem. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 332 — LIGHTS OUT!

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 123 — no es importante
02:25, stream

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal