Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Na jó, ha ők okosabbak 😊
több mint 6 éve
Puntoljunk nagy alázattal, ez most nem jött össze.
több mint 6 éve
gedam
5 902
ezek a fölösleges blitzek
több mint 6 éve
Baszod, a Baltimore a röplabda csapatát küldte pályára a védelembe, ez már a második sáncolt bogyó volt.
több mint 6 éve
Flacco te nagyon vak , edes istenemFehér botot neki
KeyG
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Akkor sürgősen kezdj el ismerkedni a másodosztály mezőnyével 😀 Na dicsérjük inkább egy kicsit a Steelers védelmét, ez eddig ma hasít!Küldök majd neked egy Szpari-kitűzőt te gyaur! 😀DVTK-s vagyok úgyhogy ezt talán hanyagold 😊
Szokol
vontod
több mint 6 éve
Tényleg lefújhatnák 😊 Meglepően jók vagyunk eddig.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Én is, nem nagy öröm mostanában.DVTK-s vagyok úgyhogy ezt talán hanyagold 😊Küldök majd neked egy Szpari-kitűzőt te gyaur! 😀Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
Szokol
vontod
több mint 6 éve
Steelers fog nyerni mert kivettem Connert és Zekét tettem a helyére 🙂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
DVTK-s vagyok úgyhogy ezt talán hanyagold 😊Küldök majd neked egy Szpari-kitűzőt te gyaur! 😀Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Csak viccelődünk, mert izgulunk 😊Ráadásul magyar Mennyei kettővel 😊Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ráadásul magyar Mennyei kettővel 😊Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
több mint 6 éve
Az első negyedet elhoztuk 😊
több mint 6 éve
Küldök majd neked egy Szpari-kitűzőt te gyaur! 😀Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
több mint 6 éve
Jaaa, én pont leszarom 😊Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
vontod
több mint 6 éve
Egy klasszikuson is képesek vagytok soccerrel foglalkozni.... EhhhHogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Idegenben jó az X!Hogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Hogy áll a Balmaz meccs? 😊Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Igen, ez még pontosabb. A 70-es években egy ilyen holdout sokkal sikeresebb lehetett volna.Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
Szokol
több mint 6 éve
Lefújhatnák már ezt a meccset! 😊
több mint 6 éve
Ő egy zseni, a játéktudása nem lehet senkinek sem kérdéses. Bell a posztja értékét nem lőtte be megfelelően.Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Bell megint szomorúbb lesz.Kicsit túlértékelte magát (meg sokan őt)
iktriad
több mint 6 éve
Lassan tényleg nem fog hiányoni csengettyű úrfi...
több mint 6 éve
Conner a barbár! 😀